inzercia, predaj, predám, bazár

Gitarista, spievajúci gitarista

Kategória: Hudobníci a skupiny

Zabehnutá eventová kapela Dream To Play hľadá spievajuceho gitaristu.Sme partia ľudí od 28 do 45 rokov. Hráme eventy,mestské a obecné podujatia, festivali atď.. Žiadne svadby a pod...Nájdeš na na Fb a You tube. Ak Ťa zaujal tento inzerát tak neváhaj a ozvi sa..
Gitarista, spievajúci gitarista
Podobné inzeráty
spievajúci gitarista ???
hľadáme muzikanta do kapely okolie He na svadby a pod spievajúci a hrajúci gitarista / klavesak / saxofonista ďakujem
Gitarista, spievajúci gitarista
Zabehnutá eventová kapela Dream To Play hľadá spievajuceho gitaristu.Sme partia ľudí od 28 do 45 rokov. Hráme eventy,mestské a obecné podujatia, festivali atď.. Žiadne svadby a pod...Nájdeš nás na Fb a You tube. Ak Ťa zaujal tento inzerát tak neváhaj a ozvi sa..
Gitarista hľadá zabehnutú kapelu/eventovku
Ahojte, som 27 ročný gitarista so skúsenosťami z rôznych kapiel. Charakterovo by som sa zaradil ako funk/blues/rock gitarista. Mám rád hudbu ako John Mayer, Clapton, Tom Misch. Rád by som sa stal súčasťou nejakej eventovky/zabehnutej kapely s vlastným repertoárom, ideálne v BA a okoli. Ak máte záujem o nejaké ukážky mojho hrania, neváhajte mi napísať, pripadne zavolať.
Hľadá sa spevák alebo spievajúci Bass gitarista
Ahoj, máš rád ľudovky? Ale trošku v netradičnej forme? Mas rád výzvy? Tak si potom tu správne, :) Hľadáme speváka, alebo hráča na bass gitare, ktorý vie aj spievať do rock ľudovej kapely voláme sa SALK a máme už nejaké vystúpenia za sebou. Len chce to,, pána speváka,,. Ak máš záujem a trúfas si na to ozvi sa budeme radi. Naj by bolo keby si bol Prešov a okolie kvôli skúškam. Naša Youtube stránka : Zatiaľ, formou kontakt. Formuláru Ďakujem. Michal.
Gitarista hľadá klávesáka alebo kapelu
Gitarista (plus spev, klávesy, basgitara, ústna harmonika, skladateľ, textár, plynulá angličtina, priemerná nemčina, 17 rokov hrania v zahraničí, funk, rock, jazz, pop), hľadá dobre spievajúceho klávesáka alebo kapelu - preferujem východné Slovensko ale dá sa to zvládnuť aj na väčšie vzdialenosti ak sa to oplatí. Projekty môžu byť zamerané na svetové cover verzie (Prince, Toto, Gary Moore, Simly Red, Bill Whiters, Pink Floyd... ) aj na česko-slovenské hity či vlastú tvorbu, ale aj svadbový repertoár. Mám k dispozícii aj speváčku. Viac na
Basgitarista/gitarista
Hľadá sa basgitarista alebo gitarista do hardrockovej kapely.