inzercia, predaj, predám, bazár

Gitarové efekty VS Audio

Kategória: Strunové nástroje

VS Audio Blackbird Overdrive - 110e
VS Audio Aftermath Distortion - 100e
VS Audio Royal Flush Dual Overdrive - 130e
VS Audio Pandora- predané

Jedná sa o parádne efekty vyrobené v Grécku.
Neboli ešte použité, sú v originál nepoškodenom balení, voňajú ešte novotou :)

Iba osobný odber (KE-PO) Prípadne ma kontaktujte, občas mám cesty kdekoľvek v SK.

Kuriérom, dobierkou jedine v prípade zaslania ceny dopravy vopred na účet.

Gitarové efekty VS Audio
Podobné inzeráty
Gitarove Kombo Kustom KG100FX212
100W tranzistorove gitarove kombo, velmi malo pouzivane, hralo sa na nom mozno rok v skusobni a na par koncertoch, odvtedy nemam prenho vyuzitie. Idealne do skusobne. Pekny cisty zvuk. Osobny odber Senec okolie alebo Bratislava. Popis z muzikeru: Tranzistorové gitarové kombo s výkonom 100 W a 2x12“ Kustom reproduktormi, 2 kanály (Rhythm a Lead), 2x vstup 1/4 "jack, ovládače Bass, Middle a Treble, kanál Lead: ovládače Volume a Gain, kanál Rhythm s ovládačom Volume, nastaviteľné efekty Delay, Reverb s možnosťou ovládania efektu Chorus, 1x výstup pre reproduktor 1/4" jack, vstup 1/8" Aux jack pre pripojenie MP3/CD, výstup 1/8" mini jack pre slúchadlá, sériová efektová slučka, hmotnosť 20kg. Kustom ® KG100FX212 je klasické 100-wattové gitarové kombo. Ponúka dva kanály (Rhythm a Lead), tónovú clonu, digitálne efekty a 2x12“ Kustom reproduktory. Rhythm kanál s čistými, dynamickými tónmi, ktoré sú ideálne pre širokú škálu hudobných štýlov. Pomocou Gain získate z kanálu Lead robustné Classic Rock zvuky. Oddelené Bass, Middle a Treble kontrolky umožňujú hráčom jemne doladiť zvuk podľa potreby a hudobného gusta. Okrem toho ponúka KG100FX212 vstavaný Reverb a Delay, ktoré sa aktivujú na prednom paneli zosilňovača. Chorus to všetko obohatí o jemné zvukové trblietky. Ako každý zosilňovač KG, ponúka prídavný vstup pre pripojenie s MP3 alebo CD prehrávačom, ktoré využijete pri cvičení s doprovodnou hudbou. Tak isto máte k dispozícii 1/8-palcový slúchadlový vstup. Takže môžete potichu jamovať popri počúvaní doprovodnej hudby, bez toho, aby ste postrádali kvalitný zvuk, všetky efekty a ešte niekoho aj vyrušovali. Efektová slučka s jackmi send a return poskytuje flexibilitu pri hraní s externými efektami a procesormi. K dispozícii máte aj jack vstup na pripojenie externého reproduktoru.
Gitarové efekty VS Audio
VS Audio Blackbird Overdrive - 120e VS Audio Aftermath Distortion - 110e VS Audio Pandora Fuzz & Boost - 130e - rezervované VS Audio Royal Flush Dual Overdrive - 140e Jedná sa o parádne efekty vyrobené v Grécku. Neboli ešte použité, sú v originál nepoškodenom balení, voňajú ešte novotou :) V prípade odberu všetkých kusov naraz možná zľava - inak nie. Iba osobný odber (KE-PO) Prípadne ma kontaktujte, občas mám cesty kdekoľvek v SK. Kuriérom, dobierkou jedine v prípade zaslania ceny dopravy vopred na účet.
Gitarove efekty
Predam 2ks nove gitarove efekty,u mna nevyuzite Osobny odber PO,alebo dobierka.Viac info Caline-compressor+equalizer 45€ Klon Centaur-overdrive 45€
Predam gitarove efekty/krabicky
Predam nasledujuce gitarove efekty v top stave, zospodu velcro, kazdy v originalnom baleni. Cena+postovne. EHX Synth9 - 170€ (vratane napajacieho adaptera) Boss DD-6 - 105€ Boss NS-2 - 85€ Boss LS-2 - 90€ TC Quintessence Harmonizer - 100€ (predane)
Gitarove efekty
Dobrý deň! Predám nasledujúce gitarové efekty Electro-Harmonix Small stone:60euro Electro-Harmonix Stereo clone Theory:105euro Marshall Jackhammer: 45eur Pri kúpe všetkých spolu cena 200eur+pošta ČISLO VYMYSLENE !!!
Predám gitarové efekty
Predám gitarové efekty 100% stav. Boss BD - 2 Blues Driver + krabička - Predané Boss BOSS CS-3 Compression Sustainer + krabička - Predané Boss PH-3 Phase Shifter - 95€ Boss MD-2 Mega Distortion + krabička - 70€ Boss TL-2 Metal Core - 85€ MXR M78 Custom Badass - Predané MXR M116 Fullbore Metal - 80€ Hardwire TL-2 Metal Distortion + krabička - 85€ Maxon PT999 Phase Tone + krabička - 85€