inzercia, predaj, predám, bazár

Givenchy - Tričká a Mikiny pánske a dámske

Kategória: Mikiny

Predám tieto mikiny a tričká, nové nenosené, s vysačkou.
veľkosti S-XXL

Tričká sú po 15€ (sú 2 druhy, biele a čierne)
Mikina s kapucnou (čierna) 35€
Mikina bez kapucne (biela a čierna) 27€

Na požiadanie zašlem rozmery dámskych a pánskych veľkostí, a ďalšie fotky

osobný odber BA, prípadne dobierkou (+3€)
Givenchy - Tričká a Mikiny pánske a dámske
Podobné inzeráty
givenchy mikiny
predám nosené mikiny givenchy - podľa mna nejde o original , preto taká cena 30€/ks . vypadaju ako original , majú aj dierky ako má značka givenchy . veľkosť S
OFF WHITE - Tričká a Mikiny pánske a dámske
Predám tieto mikiny a tričká, nové nenosené, s vysačkou. veľkosti S-XXL Tričká sú po 27€ (sú 2 druhy) Mikiny s kapucňou (sú 2 druhy) 47€ Na požiadanie zašlem rozmery dámskych a pánskych veľkostí, a ďalšie fotky osobný odber BA, prípadne dobierkou (+3€)
Predám mikiny PUMA, SUPERDRY
Predám červenej farby mikiny značky PUMA a SUPERDRY sú ako nové nič potrhané ani zošívané, žiadne fľaky sú čisté ako nové. Málo nosené. Veľkosti sú obidve XL Ceny: Puma mikina- 10€ Superdry mikina- 10€ +poštovné Písať email-marcelgalovic2@ alebo sms . TAG: PUMA, SUPERDRY, mikiny, mikina, mikiny s kapucňou, značkové oblečenie, značkové mikiny, červené mikiny.
Givenchy mikina
Givenchy Predám novú čiernu unisex mikinu GIVENCHY veľkosť S/M.
GANT - Tričká a Mikiny pánske a dámske
Predám tieto mikiny a tričká, nové nenosené, s vysačkou. veľkosti S-XXL Tričká sú po 15€ (sú 3 druhy, sivé, červené a tmavomodré) Mikina bez kapucne 27€ (čierna a červená) Na požiadanie zašlem rozmery dámskych a pánskych veľkostí, a ďalšie fotky osobný odber BA, prípadne dobierkou (+3€)
Calvin Klein - Tričká a Mikiny pánske a dámske
Predám tieto mikiny a tričká, nové nenosené, s vysačkou. veľkosti S-XXL Tričká (viac farieb )sú po 15€ Mikina bez kapucne (čierna a biela) 27€ Mikina s kapucňou (čierna) 35€ Na požiadanie zašlem rozmery dámskych a pánskych veľkostí, a ďalšie fotky osobný odber BA, prípadne dobierkou (+3€)