inzercia, predaj, predám, bazár

Glock 26 gen4

Kategória: Poľovníctvo, lov

Predám Glock 26 gen4 cal. 9mm luger. Pištoľ je v stave novej zbrane bez známok používania. Nestrieľaný, nenosený tak trochu zbytočný. Cena nového 620 eur. Na zbrani sú nahodené triciové mieridlá Truglo v cene 100 eur. Vymenená stojina spúšte. Pôvodné veci samozrejme idú k zbrani. 2x 12 ranový zásobník s bodkou. Kufrík a všetky doklady k tomu. Tak ako z predajne za 550 eur. Bloček od predajcu kôli záruke. Možnosť dokúpiť vnútorné kydexové púzdro a puzdro na zásobník za 30 eur, 15ranovy zadobnik s X grippom za 30, a kvalitné opaskové kožené puzdro za 30. Cena všetkého tak ako je napísané a nafotené je 600 eur! Nesedí mi v ruke a používam inú pištoľ. Prepis v Žiari nad.
Glock 26 gen4
Podobné inzeráty
Glock 44, Glock 19 Gen.5 MOS, Glock 19 Gen.5 závit M13,5x1
Na predaj úplne nové, nestrieľané pištole Rakúskeho výrobcu Glock, aj v prevedení MOS. Ihneď k odberu: Akcia "200 ks streliva k nákupu" platí pre posledný uvedený kus. Glock 44, kaliber.22 LR - 525€ Možná zľava pre príslušníkov ozbrojených zložiek SR! Glock 45 - 685€ GLOCK 45 MOS v cene 789€ Glock 19 (Gen5/FS/M13,5x1 left) v cene 790€ Glock 19 Gen.5 MOS - 779€ MOS - Modular Optic system. MOS - Modular Optic system. GLOCK inžinieri vyvinuli modulárnu konfiguráciu optického systému na zjednodušenie montáže populárnych optických zameriavačov. Konfigurácia systému MOS je najlepšou voľbou na dosiahnutie cieľa. Glock 19 je ideálny pre mnohostranné používanie vďaka rozmerom menším ako sú štandardné rozmery pištolí. S kalibrom 9x19 sa celosvetovo distribuje do bezpečnostných služieb. Môže byť využívaný aj ako bežná zbraň pre účinnú ochranu v núdzových situáciách. Pištole Glock sú vybavené tzv. Safe Action spúšťovým mechanizmom. Namiesto kohútika majú čiastočne prednatiahnutý úderník, ktorý sa stlačením spúšte natiahne úplne. Po vypálení náboja sa po uvoľnení spúšte vráti do pôvodného stavu. Súčasťou systému Safe Action sú tri nezávislé poistky: spúšťová - pri stlačení spúšte sa najprv stláča páčka vyčnievajúca pred spúšť, ktorá bráni neúmyselnému pohybu spúšte, úderníková - kovový odpružený valček, zabraňujúci preniknutiu úderníku k zápalke, kým nie je stlačená spúšť, pádová - úderník je pridržovaný na mieste, dokiaľ nie je spúšť plne stlačená. Pištole GLOCK 19 Gen5 majú oproti predchádzajúcim generáciám nasledujúce prvky/vlastnosti: Obojstranný záchyt záveru zlepšuje ovládanie ľavou rukou. FS - Front Serrations. Predné ryhovanie na závere (FS) poskytuje dodatočnú dotykovú plochu pri manipulácii so záverom, čo dáva obsluhe pozitívnu trakciu aj s mokrými alebo spotenýcmi rukami. Tento nový dizajn ponúka výhodu pre profesionálnych používateľov, aby vykonali rýchlu kontrolu zbrane pred a po odpálení. Užívateľ môže zachytiť záver za predné ryhovanie aj so slabou rukou a posunúť ho smerom dozadu, kým nie je možný jasný náhľad na komoru. Keď sa to robí správne, ruka sa nedostane do blízkosti ústia hlavne. GLOCK MARKSMAN BARREL - Hlaveň s inovovaným vývrtom má nové drážkovanie, ktoré zvyšuje presnosť. Nové zásobníky (01, Orange). Oranžový podávač a zväčšená predná časť zásobníkového dna urýchľuje výmenu zásobníka. Nová povrchová úprava záveru a hlavne (nDLC) výhradne na pištoliach Gen5 zlepšuje ochranu proti korózii a poškrabaniu čím zvyšuje spoľahlivosť pištole v nepriaznivých podmienkach. Samozrejmosťou je 2 ročná záruka. Kúpa možná po dohode aj počas víkendov a sviatkov, s platným NP a ZP na našom odbernom mieste.
GLOCK P80 - LIMITOVANÁ Edícia, NOVÝ
Na predaj Glock P80 z limitovanej série Glocku s unikátnym výrobným číslom 777. Úplne nový, nestrieľaný s dvojročnou zárukou. Nákup možný po dohode aj cez víkendy a sviatky s planým nákupným povolením a potrebnými dokladmi. Niečo o zbrani: Pištoľ GLOCK P80 je dostupná ako špeciálna edícia v originálnej verzii, ktorá bola vyvinutá pre rakúsku armádu. Táto historická reprodukcia bola vytvorená na počesť 40. výročia pištole GLOCK P80 v jej pôvodnej podobe. Pištoľ GLOCK P80 sa dodáva v špeciálnom balení s osvedčením pravosti. Príbeh úspechu pištolí GLOCK sa začal na začiatku 80. rokov, keď pán Gaston Glock vo veľmi krátkom čase vyvinul inovatívnu pištoľ a predstavil ju rakúskym ozbrojeným silám. Vďaka polymérovému telu a inovatívnemu systému Safe Action® táto pištoľ prekročila požiadavky armády a porazila ostatných výrobcov pištolí vo výberovom konaní. Bola predstavená ako služobná pištoľ rakúskych ozbrojených síl pod názvom P80. Následne sa GLOCK P80 stala známou ako GLOCK 17 v rámci ozbrojených zložiek aj na civilných trhoch po celom svete. GLOCK P80 bol skonštruovaný so štandardným dôrazom na kvalitu, ktorým sa spoločnosť GLOCK preslávila a dodáva sa v obale podobnom tomu pôvodnému, ktorý je zabalený v zberateľskej krabici navrhnutej pre špeciálnu edíciu GLOCK P80.
GLOCK P80 - LIMITOVANÁ Edícia, NOVÝ
Na predaj Glock P80 z limitovanej série Glocku s unikátnym výrobným číslom 777. Úplne nový, nestrieľaný s dvojročnou zárukou. Nákup možný po dohode aj cez víkendy a sviatky s planým nákupným povolením a potrebnými dokladmi. Niečo o zbrani: Pištoľ GLOCK P80 je dostupná ako špeciálna edícia v originálnej verzii, ktorá bola vyvinutá pre rakúsku armádu. Táto historická reprodukcia bola vytvorená na počesť 40. výročia pištole GLOCK P80 v jej pôvodnej podobe. Pištoľ GLOCK P80 sa dodáva v špeciálnom balení s osvedčením pravosti. Príbeh úspechu pištolí GLOCK sa začal na začiatku 80. rokov, keď pán Gaston Glock vo veľmi krátkom čase vyvinul inovatívnu pištoľ a predstavil ju rakúskym ozbrojeným silám. Vďaka polymérovému telu a inovatívnemu systému Safe Action® táto pištoľ prekročila požiadavky armády a porazila ostatných výrobcov pištolí vo výberovom konaní. Bola predstavená ako služobná pištoľ rakúskych ozbrojených síl pod názvom P80. Následne sa GLOCK P80 stala známou ako GLOCK 17 v rámci ozbrojených zložiek aj na civilných trhoch po celom svete. GLOCK P80 bol skonštruovaný so štandardným dôrazom na kvalitu, ktorým sa spoločnosť GLOCK preslávila a dodáva sa v obale podobnom tomu pôvodnému, ktorý je zabalený v zberateľskej krabici navrhnutej pre špeciálnu edíciu GLOCK P80. 30 ks papierových IPSC terčov grátis ku každej zakúpenej pištoli. Kúpa na našom odbernom mieste - len s platnými dokladmi: OP, ZP a NP. Po dohode aj počas víkendov a sviatkov. Viac info telefonicky.
Glock 19 Gen5 EU FS, nový, nestrieľaný
Glock 19 Gen5 EU FS, nový, nestrieľaný Na predaj nový, nestrieľaný Glock 19 Gen. 5 EU FS, kaliber 9mm Luger. Pištoľ neprebratá zákazníkom ktorý si ju objednal, preto je cena znížená o 10% oproti štandardnej cenníkovej (685€) Samozrejmosťou je 2 ročná záruka. 30 ks papierových IPSC terčov grátis ku každej zakúpenej pištoli. Kúpa na našom odbernom mieste - len s platnými dokladmi: OP, ZP a NP. Po dohode aj počas víkendov a sviatkov. Dostupný aj GLOCK 17 Gen.5, 9x19 mm Špecifikácia: Pištole GLOCK 19 Gen5 majú oproti predchádzajúcim generáciám nasledujúce prvky/vlastnosti: Obojstranný záchyt záveru zlepšuje ovládanie ľavou rukou. FS - Front Serrations. Predné ryhovanie na závere (FS) poskytuje dodatočnú dotykovú plochu pri manipulácii so záverom, čo dáva obsluhe pozitívnu trakciu aj s mokrými alebo spotenýcmi rukami. Tento nový dizajn ponúka výhodu pre profesionálnych používateľov, aby vykonali rýchlu kontrolu zbrane pred a po odpálení. Užívateľ môže zachytiť záver za predné ryhovanie aj so slabou rukou a posunúť ho smerom dozadu, kým nie je možný jasný náhľad na komoru. Keď sa to robí správne, ruka sa nedostane do blízkosti ústia hlavne. GLOCK MARKSMAN BARREL - Hlaveň s inovovaným vývrtom má nové drážkovanie, ktoré zvyšuje presnosť. Nové zásobníky (01, Orange). Oranžový podávač a zväčšená predná časť zásobníkového dna urýchľuje výmenu zásobníka. Nová povrchová úprava záveru a hlavne (nDLC) výhradne na pištoliach Gen5 zlepšuje ochranu proti korózii a poškrabaniu čím zvyšuje spoľahlivosť pištole v nepriaznivých podmienkach. Na ráme bolo odstránené tvarovanie pre prsty. Rovná predná strana rukoväte umožňuje konštantne komfortný úchop širšiemu okruhu zákazníkov bez ohľadu na veľkosť dlane a použitie rukavíc. Rozšírená spodná časť zásobníkovej šachty pre pohodlnejšie vkladanie zásobníku. Väčší otvor uľahčuje zasunutie zásobníka zvlášť vo vysoko stresových situáciách, kedy sa rátajú zlomky sekundy. Každý model pištole Glock Gen4 a Gen5 umožňuje užívateľovi meniť obvod rukovätí tak, aby zodpovedal individuálnej veľkosti ruky a dodáva sa s dvoma rozmermi zadných koncoviek v dvoch rôznych tvaroch. Zadné koncovky sa jednoducho menia a upevnia na rám pomocou jedného kolíka, ktorý ponúka nasledujúce možnosti: verzia s krátkym rámom (SF), stredná (M) a veľká (L) verzia. Stredná a veľká verzia môže byť vybraná s alebo bez bobrieho chvosta. Verzia s krátkym rámom (SF) bez backtrapu. Jeho rozmery sú menšie ako predchádzajúce generácie. Pištole Glock sú vybavené tzv. Safe Action spúšťovým mechanizmom. Namiesto kohútika majú čiastočne prednatiahnutý úderník, ktorý sa stlačením spúšte natiahne úplne. Po vypálení náboja sa po uvoľnení spúšte vráti do pôvodného stavu. Súčasťou systému Safe Action sú tri nezávislé poistky.
GLOCK 17,19,20,21,44,48
Zbrojný preukaz a nákupné povolenie nutné,osobný odber. GLOCK 17 gen5 ZAVIT...Kal.9x19....790e GLOCK 19 gen5...Kal.9x19....685e GLOCK 20 gen3...Kal.10 auto..668e GLOCK 21 gen4...Kal.45 acp..709e GLOCK 48...Kal.9x19....654e GLOCK 44...Kal.22lr ZAVIT....620e GTL 10....125e GTL 11....135e GTL 22....385e
Glock 19 Gen5 EU FS, nový
Na predaj nový, nestrieľaný Glock 19 Gen. 5 EU FS, kaliber 9mm Luger. Pištoľ neprebratá zákazníkom ktorý si ju objednal, preto je cena znížená o 10% oproti štandardnej cenníkovej (685€) Samozrejmosťou je 2 ročná záruka. Kúpa možná po dohode aj počas víkendov a sviatkov, s platným NP a ZP na našom odbernom mieste. Špecifikácia: Pištole GLOCK 19 Gen5 majú oproti predchádzajúcim generáciám nasledujúce prvky/vlastnosti: Obojstranný záchyt záveru zlepšuje ovládanie ľavou rukou. FS - Front Serrations. Predné ryhovanie na závere (FS) poskytuje dodatočnú dotykovú plochu pri manipulácii so záverom, čo dáva obsluhe pozitívnu trakciu aj s mokrými alebo spotenýcmi rukami. Tento nový dizajn ponúka výhodu pre profesionálnych používateľov, aby vykonali rýchlu kontrolu zbrane pred a po odpálení. Užívateľ môže zachytiť záver za predné ryhovanie aj so slabou rukou a posunúť ho smerom dozadu, kým nie je možný jasný náhľad na komoru. Keď sa to robí správne, ruka sa nedostane do blízkosti ústia hlavne. GLOCK MARKSMAN BARREL - Hlaveň s inovovaným vývrtom má nové drážkovanie, ktoré zvyšuje presnosť. Nové zásobníky (01, Orange). Oranžový podávač a zväčšená predná časť zásobníkového dna urýchľuje výmenu zásobníka. Nová povrchová úprava záveru a hlavne (nDLC) výhradne na pištoliach Gen5 zlepšuje ochranu proti korózii a poškrabaniu čím zvyšuje spoľahlivosť pištole v nepriaznivých podmienkach. Na ráme bolo odstránené tvarovanie pre prsty. Rovná predná strana rukoväte umožňuje konštantne komfortný úchop širšiemu okruhu zákazníkov bez ohľadu na veľkosť dlane a použitie rukavíc. Rozšírená spodná časť zásobníkovej šachty pre pohodlnejšie vkladanie zásobníku. Väčší otvor uľahčuje zasunutie zásobníka zvlášť vo vysoko stresových situáciách, kedy sa rátajú zlomky sekundy. Každý model pištole Glock Gen4 a Gen5 umožňuje užívateľovi meniť obvod rukovätí tak, aby zodpovedal individuálnej veľkosti ruky a dodáva sa s dvoma rozmermi zadných koncoviek v dvoch rôznych tvaroch. Zadné koncovky sa jednoducho menia a upevnia na rám pomocou jedného kolíka, ktorý ponúka nasledujúce možnosti: verzia s krátkym rámom (SF), stredná (M) a veľká (L) verzia. Stredná a veľká verzia môže byť vybraná s alebo bez bobrieho chvosta. Verzia s krátkym rámom (SF) bez backtrapu. Jeho rozmery sú menšie ako predchádzajúce generácie. Pištole Glock sú vybavené tzv. Safe Action spúšťovým mechanizmom. Namiesto kohútika majú čiastočne prednatiahnutý úderník, ktorý sa stlačením spúšte natiahne úplne. Po vypálení náboja sa po uvoľnení spúšte vráti do pôvodného stavu. Súčasťou systému Safe Action sú tri nezávislé poistky. Dostupný aj GLOCK 17 Gen.5