inzercia, predaj, predám, bazár

Glorious GMMK Compact

Kategória: Klávesnice

Herná klávesnica , vymeniteľné spínače, spínače Gateron Brown, mechanická, drôtová, podsvietená, biela, vysoko profilové klávesy.
Obsah balenia (originál): klávesnica, USB kábel, keycap puller na chrbte klávesnice a switch puller v balení.
Glorious GMMK Compact
Podobné inzeráty
Herná klávesnica Glorious Gaming Race GMMK Full Size biela
Jak nová, všetko funguje 100%, cena novej 120€ Original balenie so všetkým obsahom Vyskúšať rôzne prepínače, nahrádzať staré a párovať rôzne typy mechanických klávesových prepínačov bývalo náročné a vyžadovalo si pokročilé technické zručnosti. Patentovaná Glorious Modular Mechanical Keyboard (GMMK) je prvou mechanickou klávesnicou na svete s prepínačmi značky Cherry, Gateron a Kailh vymeniteľnými za chodu. Prispôsob a použi rôzne kombinácie prepínačov! Použi Gateron Reds pre tvoj WASD, alebo Gateron Blacks pre všetky ostatné klávesy. S GMMK už nemusíš kupovať úplne novú klávesnicu, alebo rozoberať a spájkovať svoje prepínače - jednoducho môžeš vybrať prepínač rovnako ako kláves a kombinovať / porovnávať, aby si vyskúšal a použil akúkoľvek kombináciu spínačov podľa tvojho želania. Revolúcia v mechanických klávesniciach Vyzbrojení nádhernou pieskovanou hliníkovou čelnou doskou, 100% antighost (plné NRKO), LED zadným osvetlením (niekoľko režimov), modulárnymi spínačmi, dvojitými injekčnými klávesami a minimalistickým dizajnom - GMMK predstavuje revolúciu na trhu s mechanickými klávesnicami, čo používateľom poskytuje úplnú kontrolu bez potreby akýchkoľvek technických skúseností. Vlastnosti: plne modulárne mechanické klávesy- spínače vymeniteľné za prevádzky LED podsvietenie - RGB LED svetlá s 18 predinštalovanými efektmi a 1 pre užívateľom definovaný efekt priamy prístup k odkazom na produktivitu, internetové a multimediálne funkcie hliníková čelná doska s pieskovaním na klávesnici nie sú viditeľné odtlačky, vďaka čomu bude váš boj čo najčistejší zdokonalená konštrukcia klávesov umožňuje ľahko vyčistiť klávesnicu Technické parametre: Model: GMMK-FS-BRN-W Lokalizácia: US/UK anglické Pripojenie: drôtové Rozhranie: USB 2.0 Dĺžka kábla: 182cm Rozloženie kláves: QWERTY (ANSI) Herné využitie: áno Mechanický spínač: Gateron Brown Podsvietenie: RGB (16,8 milióna farieb) Ďalšie vlastnosti: Klávesy: ABS Doubleshot biele s gravírovaním Zahrnuté stabilizátory 100% Anti-Ghosting N-Key Rollover: NKRO Polling rate: 1000 Hz - vymeniteľné klávesy Rozmery: Šírka [mm]: 129 Výška [mm]: 35,9 Hĺbka [mm]: 440 Váha: 940g
Glorious GMMK 1 Full-Size + mod panda / aura
Ahoj predám mesiac používanú klávesnicu na ktorej bol aktuálne spravený upgrade/modifikácia(všetko na foto) Jedná sa o verziu hotswap Gloriousky GMMK1 plnej veľkosti teda aj s numpadom. Na klávesnici boli pôvodne Gateron Brown switche - aktuálne swapnuté lubrikované GLORIOUS PANDA. Pôvodné keycaps menené za Golorious Aura. Pôvodné switche a keycaps priložím ku klávesnici. Ceny produktov v obnchode - GMMK1 -110€ + aura keycaps 40€ + switche v hodnote vyše 70€ Celková cena buildu by hravo presiahla s lubrikovanými panda switchami 250€ cena 170€ (v pripade seriozneho jednania dohoda) Predaj ma netlačí :) čaká na svojho majitela Klávesnica ma úžasný zvuk, dojem z písania/hrania je skvelý v prípade záujmu Vám zodpoviem ďalšie otázky.
Klávesnica Glorious GMMK Compact white
je stále v záruke používaná maximálne 2 mesiace
Custom klávesnica 75%
Predám custom klávesnicu v 75 % veľkosti. V klávesnici sú použité switche Glorious Gateron Brown.