inzercia, predaj, predám, bazár

GOLF COMFORTLINE - STAV NOVÉHO VOZIDLA

Kategória: Volkswagen

Ponúkam na predaj: VW Golf plus 6, výbava TEAM Max pre D - Nemecko! Golf je ako nový, krásny zrkadlový lak, nefajčený, interiér, páka, volant atď stav nového vozidla, exteriér bez akéhokoľvek poškodenia, bez škrabancov a preliačenín a pod, vždy bol garážovaný čomu zodpovedá i celkový stav.

Tech. údaje: nový model FACELIFT 1.6 TDI, 77KW (105PS), NAFTA, 5 dverové, 5 miestne, najazdené -196000km, MR 2011 (7mes/2010), prevodovka M5, spotreba mesto 5.9L, mimo 4.2L, kombi 4.8L, strieborná metalíza.

Bezpečnosť: ABS, ASR, ESP, BAS, EBD, 8x airbag, centrál na DO, otváranie + zatváranie všetkých okien na DO, imobilizér, deaktivácia airbagov, Isofix, ostrekovače svetlometov, podsvietovanie do zákrut, hmlovky, svetelný + dažďový senzor.

Komfort: Dvojzónová klíma, Klim. Prehriadka, tempomat, vyhrievané sedadlá, samostmievacie v noci zrkadlá, Park Pilot (samo zaparkuje), senzory predné, zadné, bočné s audiovizualizáciou, bluetooth tel, 4x el. Okná, el. Zrkadlá, vyhrievané okná, tónované okná, v zadu od výroby tmavé, originál hudba VW, Rádio CD - AUX, počítač, vonk. Teplota, výškovo - bedrovo nastaviteľné obidve sedadlá, volant v dvoch polohách, kožený paket - volant, páka, ručná brzda - koženo chrom, coming - leasing home osvetlenie, dvojitý kufor, posuvné všetky sedadlá atď, ťažné nikdy sa nepoužilo, strešné ližiny, kapsy, stolíky, zásuvky 12v - 3x, smerovky v zrkadlách, lakťové opierky 2x, atď!

✅ Pravidelne servisované, len VW servis, servisná knižka do posledného km, všetky manuály + 2x kľúč, 100% garancia km a pôvod auta, viditeľné slovenské ŠPZ, VIN číslo - seriózne auto, seriózne jednanie, originál 16 obuté nové elektróny Volkswagen, držiaky ŠPZ Volkswagen Golf, nová batéria, stierače, piesty v kufre, ročná diaľničná známka SK + ČZ, Slovenské ŠPZ - žiadne príplatky, čakanie...možné hneď odísť, nová KO, STK, EK do 13/9 - 2024, sadnúť a voziť sa len, čiže ako vidno nie je auto ako auto.

✅ Golf je v zánovnom - BEZKONKURENČNOM STAVE, všetko je v TOP, nutné sa presvedčiť, nie je to žiaden zodratý šrot, je ako NOVÝ!

Cena: 7800,- € !

Volať len vážny záujemci, prípadná dohoda možná len pri vozidle.

Skalica

Podobné ako Up, Polo, Golf, Scirroco, Tiguan, Caddy, Touareg, Sharan, Transporter
GOLF COMFORTLINE - STAV NOVÉHO VOZIDLA
Podobné inzeráty
Volkswagen Tiguan 1.5 TSI EVO BMT 150k Comfortline PLUS
VW, Volkswagen Tiguan rv.2019, 70700km, 1.5 TSI EVO BMT 150k Edition Comfortline + Rok:2019 Palivo: benzín Objem motora: 1 498 cm³ (1.5 l) Počet km: 70 700 km Výkon motora: 110 kW (150 PS) Prevodovka: 6-st. manuálna Pohon: predný Farba: biela Norma emisií: Euro 6 Veľkosťou a využitím podobné ako: Škoda Kodiaq, Karoq, Kamiq, Seat Ateca, Arona, Tarraco, Audi Q5, Q7, Q3, X3, X5,Mazda CX5, CX-5, CX3, CX-3,Nissan X-Trail, Kuga, Tonale, Stelvio, Honda CR-V, Kia Sportage,Hyundai Tucson, Mitsubishi Outlander, C-cross,Opel Mokka, Crossland, Peugeot 3008, 4008, Volvo XC-60 Vozidlo je pravidelne servisované vo Volkswagene:1.servis– 17.08.2020 pri 30000 km, 2.servis-06.09.2021 pri 44221 km, 3.servis-08.07.2022 pri 59168 km, kedy bola okrem pravidelnej servisnej prehliadky taktiež vymenená brzdová kvapalina a sviečky zapalovania, vozidlo som kupoval priamo ja od prvej a jedinej používateľky vozidla, všetky elementy vozidla majú pôvodnú vrstvu laku, čo potvrdila aj kontrola originality, pri obhliadke vozidla dám kupujúcemu k dispozícií merač hrúbky laku, na overenie mnou uvádzaných informácií, všetky okná, štítky na pásoch sú pôvodné, auto je v bez havarijnom stave, momentálne má obuté zimné 17“ pneumatiky, k vozidlu sú aj letné 17“ pneumatiky, v prípade záujmu kupujúceho, súhlasím s kontrolou vozidla v akomkoľvek servise, vozidlo je vo výbave Comfortline s doplnkovou výbavou: alarm vozidla, bezkľúčové otváranie, zatváranie vozidla a taktiež batožinového priestoru-možný otvoriť a zatvoriť „kopnutím“ nohou pod zadný nárazník, adaptívny tempomat s automatickým udržiavaním vzdialenosti, Front Assist - bezpečnostný systém varovania pred kolíziou, čítanie dopravných značiek, Lane Assist – držanie vozidla v jazdnom pruhu, monitorovanie únavy vodiča, automatické prepínanie stretávacích a diaľkových svetiel, sedadlo vodiča ergoActive s možnosťou masáže a taktiež predĺženia sedáku sedadla, ktoré je vyhotovené z látky v kombinácii s alcantarou,k vozidlu je kompletná dokumentácia, vrátane výpisu z elektronickej servisnej knižky, s manuálom k vozidlu, 2x kľúč a iné dokumenty STK a EK platná do 2/2025,nehavarované,servisná knižka, úplná servisná história BEZPEČNOSŤ ABS alarm ESP isofix adaptívny tempomat deaktivácia airbagu systém kontroly tlaku v pneumatikách (TPMS) elektrické okná 4x elektrické zrkadlá, klimatizácia trojzónová navigačný systém, tónované sklá vyhrievané sedačky vyhrievané zrkadlá klimatizovaná priehradka bezkľúčové štartovanie bluetooth handsfree LED svietenie LED svetlomety dotykový displej, parkovacie senzory vzadu a vpredu elektrické otváranie a zatváranie kufra dažďový senzor svetelný senzor asistent rozjazdu do kopca V prípade akýchkoľvek doplňujúcich otázok ochotne odpoviem. Rozumná dohoda na cene možná.
Golf COMFORTLINE TEAM - STAV NOVÉHO VOZIDLA
Ponúkam na predaj: VW Golf plus 6, výbava TEAM Max pre D - Nemecko! Golf je ako nový, krásny zrkadlový lak, nefajčený, interiér, páka, volant atď stav nového vozidla, exteriér bez akéhokoľvek poškodenia, bez škrabancov a preliačenín a pod, vždy bol garážovaný čomu zodpovedá i celkový stav. Tech. údaje: nový model FACELIFT 1.6 TDI, 77KW (105PS), NAFTA, 5 dverové, 5 miestne, najazdené -195500km, MR 2011 (7mes/2010), prevodovka M5, spotreba mesto 5.9L, mimo 4.2L, kombi 4.8L, strieborná metalíza. Bezpečnosť: ABS, ASR, ESP, BAS, EBD, 8x airbag, centrál na DO, otváranie + zatváranie všetkých okien na DO, imobilizér, deaktivácia airbagov, Isofix, ostrekovače svetlometov, podsvietovanie do zákrut, hmlovky, svetelný + dažďový senzor. Komfort: Dvojzónová klíma, Klim. Prehriadka, tempomat, vyhrievané sedadlá, samostmievacie v noci zrkadlá, Park Pilot (samo zaparkuje), senzory predné, zadné, bočné s audiovizualizáciou, bluetooth tel, 4x el. Okná, el. Zrkadlá, vyhrievané okná, tónované okná, v zadu od výroby tmavé, originál hudba VW, Rádio CD - AUX, počítač, vonk. Teplota, výškovo - bedrovo nastaviteľné obidve sedadlá, volant v dvoch polohách, kožený paket - volant, páka, ručná brzda - koženo chrom, coming - leasing home osvetlenie, dvojitý kufor, posuvné všetky sedadlá atď, ťažné nikdy sa nepoužilo, strešné ližiny, kapsy, stolíky, zásuvky 12v - 3x, smerovky v zrkadlách, lakťové opierky 2x, atď! ✅ Pravidelne servisované, len VW servis, servisná knižka do posledného km, všetky manuály + 2x kľúč, 100% garancia km a pôvod auta, viditeľné slovenské ŠPZ, VIN číslo, seriózne jednanie (čiže žiadne zakrívanie ŠPZ a podobne), NOVÉ komplet zimné kolesá v hodnote 500,- € 195/65 R15, držiaky ŠPZ Volkswagen Golf, teraz 4x nové defendlocky (nie sú na foto), nová batéria, stierače, piesty v kufre, ročná diaľničná známka SK + ČZ, Slovenské ŠPZ - žiadne príplatky, čakanie...možné hneď odísť, nová KO, STK, EK do 13/9 - 2024, sadnúť a voziť sa len, čiže ako vidno nie je auto ako auto, treba sa pozerať na stav auta, výbavu, doplnky (diaľničné známky komplet atď...), čiže tomuto autu nekonkuruje žiadne auto v tejto cene. ✅ Golf je v zánovnom - BEZKONKURENČNOM STAVE, všetko je v TOP, nutné sa presvedčiť, nie je to žiaden zodratý šrot, je ako NOVÝ! Cena: 7600,- € ! Volať len vážny záujemci, prípadná dohoda možná len pri vozidle. Skalica Podobné ako Up, Polo, Golf, Scirroco, Tiguan, Caddy, Touareg, Sharan, Transporter
GOLF COMFORTLINE - STAV NOVÉHO VOZIDLA
Ponúkam na predaj: VW Golf plus 6, výbava TEAM Max pre D - Nemecko! Golf je ako nový, krásny zrkadlový lak, nefajčený, interiér, páka, volant atď stav nového vozidla, exteriér bez akéhokoľvek poškodenia, bez škrabancov a preliačenín a pod, vždy bol garážovaný čomu zodpovedá i celkový stav. Tech. údaje: nový model FACELIFT 1.6 TDI, 77KW (105PS), NAFTA, 5 dverové, 5 miestne, najazdené -196000km, MR 2011 (7mes/2010), prevodovka M5, spotreba mesto 5.9L, mimo 4.2L, kombi 4.8L, strieborná metalíza. Bezpečnosť: ABS, ASR, ESP, BAS, EBD, 8x airbag, centrál na DO, otváranie + zatváranie všetkých okien na DO, imobilizér, deaktivácia airbagov, Isofix, ostrekovače svetlometov, podsvietovanie do zákrut, hmlovky, svetelný + dažďový senzor. Komfort: Dvojzónová klíma, Klim. Prehriadka, tempomat, vyhrievané sedadlá, samostmievacie v noci zrkadlá, Park Pilot (samo zaparkuje), senzory predné, zadné, bočné s audiovizualizáciou, bluetooth tel, 4x el. Okná, el. Zrkadlá, vyhrievané okná, tónované okná, v zadu od výroby tmavé, originál hudba VW, Rádio CD - AUX, počítač, vonk. Teplota, výškovo - bedrovo nastaviteľné obidve sedadlá, volant v dvoch polohách, kožený paket - volant, páka, ručná brzda - koženo chrom, coming - leasing home osvetlenie, dvojitý kufor, posuvné všetky sedadlá atď, ťažné nikdy sa nepoužilo, strešné ližiny, kapsy, stolíky, zásuvky 12v - 3x, smerovky v zrkadlách, lakťové opierky 2x, atď! ✅ Pravidelne servisované, len VW servis, servisná knižka do posledného km, všetky manuály + 2x kľúč, 100% garancia km a pôvod auta, viditeľné slovenské ŠPZ, VIN číslo - seriózne auto, seriózne jednanie, NOVÉ komplet zimné kolesá v hodnote 500,- € 195/65 R15, držiaky ŠPZ Volkswagen Golf, nová batéria, stierače, piesty v kufre, ročná diaľničná známka SK + ČZ, Slovenské ŠPZ - žiadne príplatky, čakanie...možné hneď odísť, nová KO, STK, EK do 13/9 - 2024, sadnúť a voziť sa len, čiže ako vidno nie je auto ako auto. ✅ Golf je v zánovnom - BEZKONKURENČNOM STAVE, všetko je v TOP, nutné sa presvedčiť, nie je to žiaden zodratý šrot, je ako NOVÝ! Cena: 7600,- € ! Volať len vážny záujemci, prípadná dohoda možná len pri vozidle. Skalica Podobné ako Up, Polo, Golf, Scirroco, Tiguan, Caddy, Touareg, Sharan, Transporter
Volkswagen Golf VI 1.6 TDI Comfortline
Volkswagen Golf VI 1.6 TDI Comfortline Značka: Volkswagen Model: Golf Mesiac/rok: 3/2010 Spresnenie: Golf 1.6 VI TDI Comfortline, 77kW, 5d. Palivo: Diesel Prevodovka: 5-st. manuálna Výkon: 77 kW Najazdené km: 144 000 km Stav: Používané Karoséria: Hatchback Pohon: Predný Počet dverí: 5 Miest na sedenie: 5 Farba: Čierna Objem: 1598 cm3 Norma emisií: Euro 5 Spotreba v meste: 5.7 lit. /100 km Mimo mesta: 3.9 lit. /100 km Kombinovaná: 4.5 lit. /100 km Bezpečnosť: ABS, Airbagy, Airbag 11x, Alarm, ASR, Brzdový asistent, Centrálne zamykanie, Deaktivácia airbagov, DSC, EBV, ESP, Imobilizér, Isofix, MSR Komfort: Klimatizovaná priehradka, Klimatizácia automatická dvojzónová, Lakťová opierka, Bluetooth handsfree, Tempomat, Elektrické zrkadlá, Elektrické okná 4x, Fólie, Vyhrievané zrkadlá, Vyhrievané sedačky, Kožený paket, Palubný počítač, Parkovacie senzory, Rádio + CD + MP3, Diaľkové ovládanie zamykania, Tónované sklá Výbava: Hliníkové disky, Hmlovky, Sezónne prezutie Ďaľšia výbava: 2 ks kľúče od vozidla, kvalitná hudba, 12 V zásuvka v batožinovom priestore, 3-bodové bezpečnostné pásy na všetkých sedadlách, Operadlá zadných sedadiel delené a sklápateľné, Výškovo a pozdĺžne nastaviteľný volant, Výškovo nastaviteľné predné sedadlá, Doplňujúce údaje: EK a TK platná do 10/2023, Úplná servisná história, Garážované, Nehavarované, Servisná knižka.
⭐➡VOLKSWAGEN PASSAT 1.6 TDI COMFORTLINE / MOŽNÝ ODPOČET DPH
⭐️ Nádherný VOLKSWAGEN PASSAT 1.6 TDI COMFORTLINE s bohatou výbavou a skvelou spotrebou , úsporný dieslový motor comonrail ! ✅ Technické Údaje Prvá registrácia 02/03/2011 ,1 598 cc cm3,77 kW / 105 Koní Koní,M6,Diesel,Euro 5, 5dverové,(5-miestne), originál 158 000 km, Strieborná metalíza ! ⭐️ VÝBAVA COMFORTLINE NAVIGÁCIA S HLASOVÝM OVLÁDANÍM ,dotykový display , český jazyk , 16 palcové kolesá , Autorádio CD, MP3, USB, AUX, hands-free, denné svietenie !!! ✅ Spotreba Vozidla(L/100KM) V meste 5.2 , mimo mesta:4.4,Kombinovaná:4.6 ✅ Bezpečnosť Airbag 8x,EBD/EBV,Posilnovač riadenia,ABS,ESP(VDC), BAS brzdový asistent, ASR , AUTOHOLD , dažďový senzor, ✅ Komfort Centrálne uzamykanie,El. okná ,centrál,Rádio,Rádio/CD/USB/MP3, ,. klimatizácia , palubný PC , dialkove ovladanie , tónované sklá , automatické zatienenie zrkadiel , vyhrievané zrkadlá , cúvacie senzory VPREDU/VZADU ,ambientné podsvietenie interiéru , TEMPOMAT , Automatická klimatizácia , klimatizovaná priehradka , ✅ Ostatné ELEKTRICKÉ SKLÁPATEĽNÉ ŤAŽNÉ ZARIADENIE ! 2X kľúč ! ✅ Stav Vozidla Prvý majitel, originálne km,TOP stav ,úplná servisná história, Nízka spotreba ! ✅ Poznámky AUTOMOBIL JE V PERFEKTNOM STAVE , GARANTUJEM ZMLUVNE POČET NAJAZDENÝCH KILOMETROV !!! Vozidlo pravidelne servisované .Výborný stav., ⭐️ COMFORTLINE ⭐️ ➡️ NOVÁ STK EK KO ! ➡️ PO VÝMENE OLEJA A FILTROV ! ⭐️ MOŽNÝ ODPOČET DPH ⭐️ ➡️ CENA : 8350 € ☎️ ☎️
Volkswagen Golf Variant 1.6 TDI BMT 115k R-Line Comfortline
Ponúkam na predaj krásny a maximálne zachovalý VW GOLF Facelift s výkonným a zároveň veľmi úsporným agregátom 115PS. Vozidlo je vo výnimočne zachovalom stave, servisované len v autorizovanom servise VOLKSWAGEN. Kilometre zmluvne garantované s možnosťou preverenia. Kompletná servisná história + servisná knižka + 2 x kľúč. Cena + prihlásenie 400€. V prípade záujmu s prihlásením pomožem. Vozidlo má prepravné značky. Vyrobené 12/2018, modelový rok 2019. Možný výhodný leasing alebo autoúver od 0% akontácie s vybavením do 2 hodín. Možná obhliadka priamo V BB. TOP STAV! VW Golf Variant FACELIFT 1.6TDI C 85KW 115PS nová sinejšia a úspornejšia verzia bohatej výbave Comfortline R-line optic. Príplatková šedá perleť, 16" hliníkové disky, chrom packet, automatické LED denné svietenie, komfortné sedadlá, športové pedále, čierny strop, FRONT ASSIST - systém sledovania okolia, ACC - automatická regulácia vzdialenosti, systém rozpoznávania únavy, proaktívna ochrana cestujúcich, adaptívny podvozok, nastavenie režimov jazdy -( ECO, COMFORT, NORMAL, SPORT), veľké dotykové rádio s možnosťou prehrávania CD MP3, SMART LINK, navigácia s mapamy celej EU, USB + AUX + SD cart vstup, Bluetooth, WiFi, parkovacie senzory zadný + predný + parkovací asistent, rezervné koleso... Mesiac / Rok: 1 / 2019 Golf Variant 1.6 TDI BMT 115k R-Line Comfortline Palivo: Diesel Prevodovka: 5-st. manuálna Výkon: 85 kW 115 ps Najazdené km: 175 626 km Spotreba v meste: 4.7 lit. /100 km Mimo mesta: 3.8 lit. /100 km Kombinovaná: 4.2 lit. /100 km Bezpečnosť: ABS, Adaptívny tempomat, Natáčacie svetlomety, ADS, Airbagy, Airbag 8x, Alarm, ASR, Brzdový asistent, Centrálne zamykanie, Deaktivácia airbagov, DSC, EBD, EBV, ESP, Imobilizér, Isofix, Mechanické zabezpečenie, MSR, Systém kontroly tlaku v pneumatikách (TPMS) Komfort: Adaptívny podvozok, Klimatizovaná priehradka, Klimatizácia dvojzónová, Android Auto, Apple CarPlay, Lakťová opierka, Bluetooth handsfree, CD menič, Tempomat, Elektrické zrkadlá, Elektrické okná 4x, Fólie, Vyhrievané zrkadlá, LED svietenie, Multifunkčný volant, Navigačný systém, Palubný počítač, Parkovací asistent, Parkovacie senzory, Rádio + CD + MP3, Diaľkové ovládanie zamykania, Tónované sklá, Dotykový displej, Welcome light Výbava: Hliníkové disky, Hmlovky, Asistent rozjazdu do kopca, Svetelný senzor, Dažďový senzor, Strešný nosič, Stop&start systém, TV,LCD panel Doplňujúce údaje: 1.majiteľ, Úplná servisná história, Garážované, Nehavarované, Servisná knižka, Top stav!, Možný leasing, Možný úver Najazdené km: 175626