inzercia, predaj, predám, bazár

Golfové hodinky Garmin Approach S60 Lifetime

Kategória: Golf

Sú v perfektnom stave - boli používané rok a pol a pravidelne sa dobíjajú. Je na nich inštalovaný nový silikónový remienok (QuickFit 22mm). Výdrž li-ion batérie je 7 až 9 dní v režime hodín a 8 hodín so zapnutým GPS. Na displeji mali celú dobu nalepenú ochrannú fóliu, takže je bez škrabancov. Hodinky predávam s originál nabíjacím káblom, puzdrom, šiestimi ochrannými fóliami na displej a pôvodným čiernym remienkom. Ich pôvodná cena bola 450€.

Telo hodiniek je z tvrdeného polyméru a kovu na ktorom je nasadená keramická obruč a veľký farebný dotykový displej s minerálnym sklíčkom. Sú vodotesné do 50m (5 ATM). Rozmery: 47x47x14mm, displej: 30,5mm (240x240pix, 1,2“), váha: 52g. Okrem náramku je možné meniť aj vzhľad displeja, funkcie a aplikácie.

Obsahujú aktualizované detailné mapy všetkých golfových ihrísk na svete (vrátane Slovenska a Čiech) a poskytujú presné merania rán s ich následnou analýzou. Počas hry Vám ukazujú mapu každej jamky, doglegy, vzhľad a smer ku grínu a aktuálne vzdialenosti (so započítaným výškovým rozdielom) k začiatku, stredu a koncu grínu, bunkrom alebo vodným prekážkam. Upozornia Vás aj na blížiaci sa západ slnka. Výsledky môžete zaznamenávať na rany alebo stableford body s úpravou HCP. Po dokončení hry sa všetky údaje prenesú do aplikácií Garmin Connect a Garmin Golf na vašom mobile. Máte tak k dispozícii kompletnú analýzu a štatistiku každej hry - počet odpalov, patov, zásahov fervejí, GIR, čas hry a prejdenú vzdialenosť. Samozrejme k dispozícii sú aj celkové analýzy, štatistiky a história všetkých odohraných hier. Obsahujú tiež golfové tréningové funkcie na zlepšovanie švihu a tempa.

Po pripojení k mobilu (iOS alebo Android) pomocou Bluetooth Vám poskytujú smart notifikácie (email, sms a iné správy). Viete pomocou nich ovládať foťák, kameru a hudbu na mobile.

Hodinky okrem základných funkcií ako sú čas, dátum, stopky či budíky, vedia monitorovať spánok, denné aktivity, spálené kalórie (dajú sa nastaviť aj ciele), počet krokov a prejdenú vzdialenosť. Môžu upozorňovať aj na dlhodobú nečinnosť.

Okrem golfu ich možno použiť aj na zaznamenávanie a analýzu chôdze, behu, turistiky, plávania, cyklistiky, lyžovania, veslovania a iných športov.

Miroslav Halmo – , mh@

150€
Golfové hodinky Garmin Approach S60 Lifetime
Podobné inzeráty
Golfové GPS hodinky Garmin Approach S60, čierne
Dobrý deň, ponúkam na predaj smart, multišportové hodinky Garmin Approach S60 Premium Lifetime pre hráčov golfu. Hodinky sú plne s farebným displejom a predhranými mapami ihrísk. Hodinky sú nepoškodené, plne funkčne, boli používané minimálne. Predaj realizujem z dôvodu podarovania nových golfových hodiniek. Súčasťou hodiniek je aj ochrane sklo. Na dobierku neposielam.
Garmin Approach S60 Black Lifetime (Unisex)
Hodinky som používal dve sezóny a sú v perfektnom stave. Boli pravidelne dobíjané a čistené a majú nový silikónový remienok QuickFit 22mm. Výdrž li-ion batérie je 7 až 9 dní v režime hodín a 8 hodín so zapnutým GPS. Na displeji mali celú dobu nalepenú ochrannú fóliu, takže je bez škrabancov. Hodinky predávam s originál nabíjacím káblom, puzdrom, šiestimi ochrannými fóliami na displej a pôvodným čiernym remienkom s nástrojom na jeho výmenu. Ich pôvodná cena bola 450€. Telo hodiniek je z tvrdeného polyméru a kovu na ktorom je nasadená keramická obruč a veľký farebný dotykový displej s minerálnym sklíčkom. Sú vodotesné do 50m (5 ATM). Rozmery: 47x47x14mm, displej: 30,5mm (240x240pix, 1,2“), váha: 52g. Okrem náramku je možné meniť aj vzhľad displeja, funkcie a aplikácie. Obsahujú detailné mapy všetkých golfových ihrísk (vrátane Slovenska a Čiech) a poskytujú presné merania rán s ich následnou analýzou. Počas hry Vám ukazujú mapu každej jamky, doglegy, vzhľad a smer ku grínu a aktuálne vzdialenosti (so započítaným výškovým rozdielom) k začiatku, stredu a koncu grínu, bunkrom alebo vodným prekážkam. Upozornia Vás aj na blížiaci sa západ slnka. Výsledky môžete zaznamenávať na rany alebo stableford body s úpravou HCP. Po dokončení hry sa všetky údaje prenesú do aplikácií Garmin Connect a Garmin Golf. Máte tak k dispozícii kompletnú analýzu a štatistiku každej hry (počet odpalov, patov, zásahov fervejí, GIR, čas hry a prejdenú vzdialenosť) a samozrejme aj celkové analýzy a štatistiky a históriu všetkých odohraných hier. Obsahujú aj golfové tréningové funkcie na zlepšovanie švihu a tempa. Po pripojení k mobilu (iOS alebo Android) pomocou Bluetooth Vám poskytujú smart notifikácie (email, sms a iné správy). Viete pomocou nich ovládať foťák, kameru a hudbu na mobile. Hodinky okrem základných funkcií ako sú čas, dátum, stopky či budíky, vedia monitorovať spánok, denné aktivity, spálené kalórie (dajú sa nastaviť aj ciele), počet krokov a prejdenú vzdialenosť. Môžu upozorňovať aj na dlhodobú nečinnosť. Okrem golfu ich možno použiť aj na zaznamenávanie a analýzu chôdze, behu, turistiky, plávania, cyklistiky, lyžovania, veslovania a iných športov. Miroslav Halmo – , mh@
Predám golfové hodinky Garmin Approach X40
Predám golfové hodinky Garmin Approach X40
GARMIN APPROACH S60
Predám hodinky GARMIN APPROACH S60
Golfové loptičky
➡️Ponúkam na predaj golfové loptičky rôznych značiek a druhov vo výbornom stave. ✅Farebné golfové loptičky rôznych značiek: Callaway, Srixon, Titleist, TaylorMade, Bridgestone... ✅Cena za kus 0,60€. ✅Biele golfové loptičky značiek: Callaway, Srixon, Titleist, TaylorMade, Bridgestone, Nike, Wilson Staff ✅Cena za kus 0,55€. ✅Biele golfové loptičky MIX značiek: Dunlop, Pinnacle, Inesis, Slazenger... ✅Cena za kus 0,49€. ✅MIX golfové loptičky plne hrateľné (niektoré špinavé, popísané). ✅Cena za kus 0,25€. ✨Loptičky posielam aj na dobierku. ☎️Loptičky sú aktuálne do zmazania v prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať. tel.č/sms
Golfové GPS hodinky Garmin Approach S60, čierne
obrý deň, ponúkam na predaj smart, multišportové hodinky pre hráčov golfu. Hodinky sú plne s farebným displejom a predhranými mapami ihrísk. Hodinky sú nepoškodené, plne funkčne, boli používané minimálne. Predaj realizujem z dôvodu podarovania nových golfových hodiniek. Súčasťou hodiniek je aj ochrane sklo. Na dobierku neposielam.