inzercia, predaj, predám, bazár

Golfový kočík Jole brisk lx

Kategória: Kočíky

Ponúkam super športový kočík ideálny na výlety , prechádzky aj pre väčšie dieta.V slušnom stave.

odber možný ZH ZV BB BA NR LM.

#bugina#sportovy kocik#kocik#jole
Golfový kočík Jole brisk lx
Podobné inzeráty
Golfovy kocik Joie Brisk LX Deep Sea
Predám golfový kočík Joie Brisk LX Deep Sea v dobrom stave. Používaný sporadicky asi pol roka, doma ho mame rok. Farba trosku vybledla, ale inak v bezchybnom stave. Je ľahký a jednoducho zložiteľný, zaberá málo miesta, polohovateľná opierka (5 polôh), polohovatelná opierka na nohy. Fotky dodatočne pošlem do správy v prípade záujmu. Link
Golfový kočík Joie Brisk
Predám golfový kočík Joie Brisk sivej farby. Je bez poškodení. Na strieške je okienko. V zloženom stave ma poistku proti rozbaleniu a pútko na nosenie. Je určený od narodenia do 4r./22kg. Kupovany 10/2022 v Brendone (BA), takže je ešte v záruke 1,5r. Odber možný v Trnave. V prípade záujmu, mám na predaj k nemu aj fusak/nánožník značky Joie (15€)
SET Kočík Baby lux  de luxe purple 3v1+prebalovaci pult
Predám používaný kočík+prebalovaci pult, trojkombinácia,+golfový šedý kočík Kočík 3 kombinacia,fialovo zlatý, na konštrukcii je par skrabancov Hlboký kočík, veľká priestranná vanička, auto sedačka a športový kočík otočný v oboch smeroch. Kočík ma aj novorodenecku vložku,auto sedačka ma aj adaptéry, dá sa na kliknúť na konštrukciu kočíka, všetky nánožníky, sieťka proti hmyzu a aj dažďu,stojan na kávu, taška je vyblednuta od slnka. Hlboka vanička sa dá polohovat. Nový stal 350eur, teraz 200eur,spolu aj s postieľku detskou s matracom. Funkcie: rám s výškovo nastaviteľnou koženou rukoväťou v čiernej farbe priestranný nákupný kôš priestranná vanička s polohovaním matraca športová sedačka s polohovaním nôh a operadla do pozícii úplného ľahu polohovacia strieška v sedačke bezpečnostné madlo s doplnkovým medzinožným pásom päťbodové bezpečnostné pásy dva samostatné nánožníky na vaničku a športovú časť pláštenka moskytiera príručná taška nafukovacie kolesá s ložiskami predné kolesá otočné o 360°C s možnosťou fixácie držiak na fľaše Rozmery: Rozmery zloženej konštrukcie: 85 x 60 x 40 cm Rozmery rozloženého kočíka: 112 x 59 x 101 cm Vnútorné rozmery vaničky 37 x 80 x 22 cm Rozmery športovej sedačky 32 x 45 x 26cm Hmotnosť: Váha konštrukcie: 9 kg Váha kočíka: 14 kg Priemer predných kolies 24 cm Priemer zadných kolies 29 cm Deky na hranie 10eur Obliecky a mantinely do postielky Možnosť kúpiť aj zvlášť pult 50eur a Kočík 3 kombinácia 180eur Golfový kočík sedy 30 eur Pri kúpe prebalovaciho pultu +kočík 3 kombinácia +golfový kočík je cena 200eur
Predám športový kočík Jole
Predám športový kočík zn.Jole, po jednom dieťati, pláštenku do dažďa a chranič do kočika napoužitý,cena 150 eur
Kočík Jole
Dobrý deň, predám zachovalý detský kočík - karička značky Jole. 2 majiteľ. Ku kočíku je aj sieťka na nákup a taška na detské potreby a tiež rukávnik, aby boli ruky cez zimu v teple. V prípade seriózneho záujmu prosím kontaktovať sms alebo emailom. Iba osobný odber Hlohovec. Pri rýchlom jednaní je možná malá zľava cca max 10 eur.
Kočík Jole
Dobrý deň, predám zachovalý detský kočík - karička značky Jole. 2 majiteľ. Ku kočíku je aj sieťka na nákup a taška na detské potreby a tiež rukávnik, aby boli ruky cez zimu v teple. V prípade seriózneho záujmu prosím kontaktovať sms alebo emailom. Iba osobný odber Hlohovec.