inzercia, predaj, predám, bazár

Gps lokátor

Kategória: Ostatné

Mám napredaj 1 kus gps lokátoru
Nájsť auto na parkovisku, zatúlaného psíčka, alebo ukradnutý bicykel už nebude žiadny problém. Majte všetko pod kontrolou s mini GPS lokátorom.

GPS lokátor – tracker pracuje s akoukoľvek SIM kartou, zadaním jednoduchej SMS správy Vám odošle SMS s odkazom, ktorý stačí na Vašom telefóne prekliknúť a ihneď zistíte polohu prístroje. Keď zavoláte na číslo SIM v prístroji, môžete tiež počuť čo sa deje v jeho okolí.

Lokátor je malý, takže ho môžeš umiestniť takmer kamkoľvek, na spodnej strane je vybavený silným magnetom.

Podrobnosti:

Malé GPS zariadenie, ktoré podporuje prenos údajov po internete
Vysoká kompatibilita so všetkými chytrými telefónmi
Ľahké sledovanie údajov cez telefón
Funkcie: nahrávanie zvuku a odposluch, hlasová detekcia, prijímanie hovorov, zvukový alarm, GPS sledovanie
Dvojitý systém sledovania (GPS a LBS) pre presnejšie časové a lokalizační údaje
Silné uchytenie so zosilneným magnetickým systémom
Možnosť nastavení bezpečnostných metód: sledovanie, kontrola pohybu, núdzový zvukový alarm
Nabíjanie pomocou micro USB káblu
Univerzálne použitie

Cena 10€
Gps lokátor
Podobné inzeráty
GF-07 GPS lokátor + Odposluch
Návod na použitie: Stačí zavolať na SIM v prístroji a môžete počuť dianie v okolí. Prepojenie GPS lokátora s telefónom Do GPS lokátora vložte SIM kartu a zapnite ho (SIM nesmie byť blokovaná PIN kódom a musí mať kredit) lokátor nainštalujte na požadované miesto pošlite SMS so správou »000«, aby si GPS lokátor prepojil s telefónom Použitie pre súradnice lokácie lokátor nainštalujte na požadované miesto pošlite SMS so správou »777« lokátor približne po 25 sekundách určí súradnice lokácie vo formáte URL Použitie na odpočúvanie lokátor zavolajte pomocou SMS správy »555« po pár sekundách sa aktivuje a začne nahrávať zvuk okolo seba a vy ho budete mocť počuť na telefóne Použitie na núdzové volanie lokátor nainštalujte na požadované miesto pošlite SMS so správou »666« len čo lokátor zaznamená zvuk okolo seba, ktorý prekročí 40 db (frekvencia normálného tónu hlasu), automaticky vám zavolá a počujete zvuk okolo neho Použitie na vypnutie všetkých funkcií Pre vypnutie/zrušenie všetkých nastavení pošlite SMS so správou »444« Dobierka +4€ alebo osobne
Lokator Kovov GA-92XTd
Predám Lokator kovov GA-92XTd s nadobudacou cenou 1378 € s DPH. Pridávam link : Detektor je plne funkčný v 100% stave,malo používaný. Osobný odber Humenné alebo pošlem na dobierku. Doprava zdarma.
Predám novy GPS lokator
Predám novy GPS lokator vhodný pre autá bycikel a podobne co chcete mat pod dohľadom.
GPS lokator
Psia labka ktorá je GPS lokator, super vec pre deti, psov, kľúče a podobne Naše produkty sú priamo z Číny ale na základe našej dlhoročnej spolupráce nám všetko dávajú za super ceny a hlavne nám dodávajú v priebehu 3-7dní čo je zatiaľ na Slovensku veľmi málo vydané. Sme dovozcom veľkého množstva produktov z Číny, neváhajte sa opýtať aj na iné produkty o ktoré máte záujem a my Vám zistíme dostupnosť, cenu a v prípade záujmu dobu dodania. Ku každému produktu je faktúra a záruka. Tel. Kontakt môžte kontaktovať aj cez whats app
Predám detské hodinky Helmer
Predám: Helmer Smart dotykové hodinky s GPS lokátorom a fotoaparátom - LK 707 ružové Potrebujete mať neustály prehľad o tom, kde sa vaša ratolesť nachádza? Potrebujete mať istotu, že jej nehrozí žiadne nebezpečenstvo? Potom svojmu dieťaťu kúpte chytré hodinky Helmer, ktoré sú vybavené GPS lokátorom, svietidlom, odpočúvaním aj fotoaparátom. Hodinky disponujú farebným dotykovým displejom, vďaka ktorému je ovládanie neuveriteľne pohodlné a jednoduché. Fungovanie hodiniek: Prístroj využíva signálu GSM/GPRS sietí a GPS satelitov. Zariadenie umožňuje sledovanie a lokalizáciu detí s určením presnej polohy pomocou GPS a následnom zaslaní informácií a presných súradníc do mobilnej aplikácie ( pozičná presnosť je 5 metrov ). SIM karta (nie je súčasťou balenia): Pre zaistenie bezproblémovej funkčnosti hodiniek sa odporúča využiť SIM kartu (vo veľkosti micro SIM ), ktorá vie odosielať SMS + dátovú tarifu. Maximálna spotreba dát je u hodiniek spočítaná na 25 MB/mesiac. Inštalácia SIM karty je veľmi jednoduchá. Stačí zasunúť micro SIM kartu do slotu pod vodeodolnou gumovou krytkou. Pred vložením SIM karty do telefónu odblokujte na karte PIN (vo Vašom mobilnom telefóne), príp.. o toto požiadajte na pobočke operátora. Karta chránená PINom nebude v hodinkách fungovať!!! Nabíjanie hodiniek: Nabíjanie hodiniek prebieha pomocou USB kábla, ktorý je súčasťou balenia. V hodinkách sa nachádza dobíjacia batéria 3,7 V 400 mAh Li-Ion, ktorá vydrží nabitá až 100 hodín v pohotovostnom režime ; 48 hodín, pokiaľ lokátor odosiela informácie o svojej polohe každých 10 minút. Po zakúpení hodiniek ich pred používaním naplno nabite ! Mobilné aplikácie: Hodinky je možné ovládať a sledovať pomocou mobilnej aplikácie Setracker, ktorú je možné stiahnuť pomocou QR kódu, popr.. z databázy Obchod Play. Preferujem osobný odber - Košice, Mobil .
Chipolo Card Spot - GPS BT lokátor peňaženky (pre iPhone)
Predám túto šikovnú vecičku pre ľudí ako ja, ktorým sa stáva, že si občas pri odchode z domu zabudnú napríklad peňaženku. Lokátor v aplikácii, eviduje poslednú známu polohu, je možné ho "prezvoniť" a upozorní vás, ak sa príliš vzdialite a stratí kontakt s telefónom (prípadne naopak, ak si niekde zabudnete telefón). Batéria vydrží dva roky. Dôvod predaja: Používam android a omylom som kúpil tracker pre iPhone. V prípade zaslania poštou účtujem poštovné.