inzercia, predaj, predám, bazár

GPS Lokátor DB4 - GPS monitoring vozidiel v reálnom čase

Kategória: Príslušenstvo

Predám nepoužitý, samoinštalačný GPS lokalizátor od GPSLive vhodný pre firmy ako aj jednotlivcov.Súčasťou lokátora je aj poskytovanie služby monitoring. V cene od 5,50€ mesačne je zahrnutá lokalizácia v reálnom čase na území Európy,s možnosťou rozšírenia na celý svet,mobilná aplikácia s neobmedzenými notifikáciami,vedenie elektronickej knihy jázd a generovanie rozsiahlych výkazov,ochranné zóny Geofence,upozornenie na prekročenie rýchlosti, nízke napätie akumulátora ,vibrácie vozidla a mnoho ďalších užitočných funkcii slúžiacich k úplnému prehľadu o pohybe vozidla a správaní sa vodiča za volantom,ako aj zabezpečeniu vozidla pre prípad neoprávnenej manipulácie.

Samoinštalačný lokátor DB4 jednoducho vsuniete do zásuvky zapaľovača a inštalácia je hotová. Bez zásahu do elektroniky vozidla. Podporuje napätie v rozmedzí: 9-30v. Vyrobený v EU,žiadna Čína! Plná záruka! Dostupných niekoľko kusov.
GPS Lokátor DB4 - GPS monitoring vozidiel v reálnom čase
Podobné inzeráty
Gps lokátor do auta
Predám tento nový nepoužívaný gps lokátor. GPS lokátor ST-901 je vhodný obzvlášť na zaistenie vlastného či firemného vozidla alebo motorky.GPS lokátor vám umožní ľahko zistiť, kde sa nachádzajú vaše deti, vozidlo či domáce zviera. Vďaka malým rozmerom sa dá lokátor jednoducho umiestniť do batohu, aktovky či vrecka. V momente keď potrebujete, lokátor vám dokáže behom pár sekúnd oznámiť svoju pozíciu. Špecifikácia: Pracovná teplota:-20C/+55C Pracovná vlhkosť:5%-95% GSM pásma:850/900/1800/1900Mhz GPS čip:UBLOX7020 GPS citlivosť:162Db Presnosť lokalizácie:+-10m Časová presnosť:synchronizácia cez satelit ST-901 funkcie: -vodotesný -podporuje 4 GSM frekvencie 850/900/1800/1900 MHz -podpora vyhľadávania v reálnom čase cez sms, web alebo mobilnú aplikáciu Sinotrack -napojenie na autobatériu -vstavaná záložná batéria (automaticky sa spustí po odpojení z autobatérie) -podpora 4 GPS satelitných družíc -podpora Geo Fence Alarm -alarm odpojenia z autobatérie -možnosť alarmu prekročenia rýchlosti -možnosť pripojenia na snímanie polohy pri naštartovaní alebo nonstop režim -ACC detekcia Balenia obsahuje: -gps lokátor s kabelážou -vystavaná batéria -návod Kontakt emailom
Gps lokátor do auta
Predám tento nový nepoužívaný gps lokátor. Gps lokátor st-901 je vhodný obzvlášť na zaistenie vlastného či firemného vozidla alebo motorky.Gps lokátor vám umožní ľahko zistiť, kde sa nachádzajú vaše deti, vozidlo či domáce zviera. Vďaka malým rozmerom sa dá lokátor jednoducho umiestniť do batohu, aktovky či vrecka. V momente keď potrebujete, lokátor vám dokáže behom pár sekúnd oznámiť svoju pozíciu. Špecifikácia: Pracovná teplota:-20c/+55c Pracovná vlhkosť:5%-95% Gsm pásma:850/900/1800/1900mhz Gps čip:ublox7020 Gps citlivosť:162db Presnosť lokalizácie:+-10m Časová presnosť:synchronizácia cez satelit St-901 funkcie: -vodotesný -podporuje 4 gsm frekvencie 850/900/1800/1900 mhz -podpora vyhľadávania v reálnom čase cez sms, web alebo mobilnú aplikáciu sinotrack -napojenie na autobatériu -vstavaná záložná batéria (automaticky sa spustí po odpojení z autobatérie) -podpora 4 gps satelitných družíc -podpora geo fence alarm -alarm odpojenia z autobatérie -možnosť alarmu prekročenia rýchlosti -možnosť pripojenia na snímanie polohy pri naštartovaní alebo nonstop režim -acc detekcia Balenia obsahuje: -gps lokátor s kabelážou -vystavaná batéria -návod Pozri vsetky moje inzeraty
GPS Lokátor DB4 - GPS monitoring vozidiel v reálnom čase
Predám nepoužitý, samoinštalačný GPS lokalizátor od GPSLive vhodný pre firmy ako aj jednotlivcov.Súčasťou lokátora je aj poskytovanie služby monitoring. V cene 5€ mesačne je zahrnutá lokalizácia v reálnom čase na území Európy,s možnosťou rozšírenia na celý svet,mobilná aplikácia s neobmedzenými notifikáciami,vedenie elektronickej knihy jázd a generovanie rozsiahlych výkazov,ochranné zóny Geofence,upozornenie na prekročenie rýchlosti, nízke napätie akumulátora ,vibrácie vozidla a mnoho ďalších užitočných funkcii slúžiacich k úplnému prehľadu o pohybe vozidla a správaní sa vodiča za volantom,ako aj zabezpečeniu vozidla pre prípad neoprávnenej manipulácie. Samoinštalačný lokátor DB4 jednoducho vsuniete do zásuvky zapaľovača a inštalácia je hotová. Bez zásahu do elektroniky vozidla. Podporuje napätie v rozmedzí: 9-30v. Vyrobený v EU,žiadna Čína! Plná záruka! Dostupných niekoľko kusov.
GPS Lokátor DB2 - GPS monitoring vozidiel v reálnom čase
Predám nepoužitý, samoinštalačný GPS lokalizátor od GPSLive vhodný pre firmy ako aj jednotlivcov.Súčasťou lokátora je aj poskytovanie služby monitoring. V cene 5€ mesačne je zahrnutá lokalizácia v reálnom čase na území Európy,s možnosťou rozšírenia na celý svet,mobilná aplikácia s neobmedzenými notifikáciami,vedenie elektronickej knihy jázd a generovanie rozsiahlych výkazov,ochranné zóny Geofence,upozornenie na prekročenie rýchlosti, nízke napätie akumulátora ,vibrácie vozidla a mnoho ďalších užitočných funkcii slúžiacich k úplnému prehľadu o pohybe vozidla a správaní sa vodiča za volantom,ako aj zabezpečeniu vozidla pre prípad neoprávnenej manipulácie. Samoinštalačný lokátor DB2 jednoducho zapojíte na kladný a záporný pól akumulátora vozidla a inštalácia je hotová.Bez zásahu do elektroniky vozidla.Podporuje napätie v rozmedzí: 9-30v, čiže je vhodný na všetky typy vozidiel vrátane karavanov,motocyklov,lodí ako aj pracovných strojov.Toto veľmi kompaktné zariadenie má okrem dvoch silných,interných antén zabudovaný aj akcelerometer,gyroskop a internú batériu s výdržou viac ako dve hodiny.Vyrobený v EU,žiadna Čína! Plná záruka! Dostupných niekoľko kusov.
GPS Lokátor DB2 - GPS monitoring vozidiel v reálnom čase
Predám nepoužitý, samoinštalačný GPS lokalizátor od GPSLive vhodný pre firmy ako aj jednotlivcov.Súčasťou lokátora je aj poskytovanie služby monitoring. V cene od 5,50€ mesačne je zahrnutá lokalizácia v reálnom čase na území Európy,s možnosťou rozšírenia na celý svet,mobilná aplikácia s neobmedzenými notifikáciami,vedenie elektronickej knihy jázd a generovanie rozsiahlych výkazov,ochranné zóny Geofence,upozornenie na prekročenie rýchlosti, nízke napätie akumulátora ,vibrácie vozidla a mnoho ďalších užitočných funkcii slúžiacich k úplnému prehľadu o pohybe vozidla a správaní sa vodiča za volantom,ako aj zabezpečeniu vozidla pre prípad neoprávnenej manipulácie. Samoinštalačný lokátor DB2 jednoducho zapojíte na kladný a záporný pól akumulátora vozidla a inštalácia je hotová.Bez zásahu do elektroniky vozidla.Podporuje napätie v rozmedzí: 9-30v, čiže je vhodný na všetky typy vozidiel vrátane karavanov,motocyklov,lodí ako aj pracovných strojov.Toto veľmi kompaktné zariadenie má okrem dvoch silných,interných antén zabudovaný aj akcelerometer,gyroskop a internú batériu s výdržou viac ako dve hodiny.Vyrobený v EU,žiadna Čína! Plná záruka! Dostupných niekoľko kusov.
GPS Lokátor DB3 - GPS monitoring vozidiel v reálnom čase
Predám nepoužitý, samoinštalačný GPS lokalizátor od GPSLive vhodný pre firmy ako aj jednotlivcov.Súčasťou lokátora je aj poskytovanie služby monitoring. V cene 5€ mesačne je zahrnutá lokalizácia v reálnom čase na území Európy,s možnosťou rozšírenia na celý svet,mobilná aplikácia s neobmedzenými notifikáciami,vedenie elektronickej knihy jázd a generovanie rozsiahlych výkazov,ochranné zóny Geofence,upozornenie na prekročenie rýchlosti, nízke napätie akumulátora ,vibrácie vozidla a mnoho ďalších užitočných funkcii slúžiacich k úplnému prehľadu o pohybe vozidla a správaní sa vodiča za volantom,ako aj zabezpečeniu vozidla pre prípad neoprávnenej manipulácie. Samoinštalačný lokátor DB3 jednoducho vsuniete do diagnostického portu vozidla OBD-2 a inštalácia je hotová. Bez zásahu do elektroniky vozidla. Podporuje napätie v rozmedzí: 9-30v. Vyrobený v EU,žiadna Čína! Plná záruka! Dostupných niekoľko kusov.