inzercia, predaj, predám, bazár

GRAFICKÉ PRÁCE

Kategória: IT, webdesign

Ponúkam všetky typy grafických prác so zameraním na detail, nápad a pútavosť.

Letáky, banery, webdesign, billboardy, obalový design, obálky kníh, ilustrácie,

✔ Dodanie do 1-5 dní podľa náročnosti a množstva
✔ Kvalitné a precízne prevedenie
✔ Pohotová komunikácia až do spokojného ukončenia projektu

Kontaktujte ma e-mailom alebo telefonicky.
GRAFICKÉ PRÁCE
Podobné inzeráty
Jakub Dodek - Grafické služby/práce
Hľadáte grafické návhry pre Vás alebo Váš biznis ? Ste na správnom mieste. Robím grafické návrhy rôzneho druhu : banery, letáky, brožúry, vizitky, ale napríklad aj thumbnaily na youtube a mnohé ďalšie. Medze sa nekladú :) Taktiež ponúkam úpravu a strih videa, vloženie titulkov do filmu, alebo voiceover Kontaktovať ma môžete mailom, Whatsapp alebo formulárom na mojej stránke:
Graphic design, grafické práce
Ahoj,volam sa Karine,som graficky designer! Ponúkam grafické práce ako: - plagáty - bannery - logo - idetity(firmovy štyl) - ďalšie grafické práce po konzultácií Portfolio v instagram Kontaktujte mailom,telefonicky alebo v instagram. Teším sa už na našu spoluprácu!
Jakub Dodek - Grafické služby
Hľadáte grafické návhry pre Vás alebo Váš biznis ? Ste na správnom mieste. Robím grafické návrhy rôzneho druhu : banery, letáky, brožúry, vizitky, ale napríklad aj thumbnaily na youtube a mnohé ďalšie. Medze sa nekladú :) Taktiež ponúkam úpravu a strih videa, vloženie titulkov do filmu, alebo voiceover Kontaktovať ma môžete mailom, Whatsapp alebo formulárom na mojej stránke:
GRAFICKÉ PRÁCE, LOGO, IDENTITA, ILUSTRÁCIE
Zdravím! Ako grafická dizajnérka vám rada poskytnem grafické služby, ilustrácie a iné tvorivé činnosti. Som študentkou VŠVU a grafický dizajn ma neustále obklopuje, popri zadaniach zo školského prostredia, pracujem na mnohých projektoch aj pre svojich klientov. Ponúkam nasledujúce grafické služby : LOGO, FIREMNÁ IDENTITA HLAVIČKOVÝ PAPIER, OBÁLKY, VIZITKY ZALAMOVANIE TLAČOVÍN PREZENTÁCIE ILUSTRÁCIE DO KNÍH, OBÁLKY ČASOPISOV, MERCH INFOGRAFIKY, BANNERY NA WEB, IKONKY NÁLEPKY, DIAZJN OBALOVÍN PLAGÁTY, BILLBOARDY, PÚTAČE a mnoho ďalšieho.. Ak sa rozhodnete so mnou spolupracovať, zašlem vám môj kompletný cenník a v prípade záujmu aj rozsiahlejšie portfólio. Veľmi rada vám poskytnem služby, ktoré vám pomôžu pri propagácií vašej firmy a dotiahnu váš projekt do úspešného konca. Kontaktujte ma prostredníctvom emailu alebo telefonicky. Teším sa na spoluprácu. Nataša Apfelová Grafický dizajnér
Ponúkam profesionálne grafické služby na faktúru, celá SR
Grafický dizajnér s päťročnou praxou pracujúci na voľnej nohe na živnosť Vám ponúka grafické služby na faktúru - elektronicky, vrámci celého Slovenska. Prijímam jednorazové zákazky a v prípade vzájomnej spokojnosti som otvorený aj dlhodobej spolupráci. Považujem sa za spoľahlivého človeka, ktorý sa rád učí nové veci a vždy s radosťou rieši akékoľvek Vaše požiadavky. Som kreatívny a precízny a vždy sa snažím veci dotiahnuť do posledného detailu. K práci pristupujem vždy maximálne zodpovedne. Mám predchádzajúcu prax vo vydavateľstve, kde som pracoval ako grafik - asistent. Ponúkam Vám profesionálne grafické služby ako napríklad: - logodizajn - grafický návrh vizitiek - grafický návrh bannerov - akékoľvek photoshop úpravy - úprava či retuš fotografií - úprava čiernobielych fotografií na farebné fotografie - grafický návrh plagátov, letákov alebo iných tlačovín - grafický návrh jedálnych lístkov - grafický návrh darčekových poukážok - iné podľa požiadavky Ak hľadáte gafika, ktorý Vám ponúkne kvalitu, originálny grafický dizajn, profesionálny prístup a rozumnú cenu, ste na správnom mieste. Uprednostňujem e-mailový kontakt preto Vás poprosím v prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať na mojom e-maily: topgrafickesluzby@ Odpovedám obratom a kontaktovať ma môžete 24 hodín 7 dní v týždni. Na cene sa vieme dohodnúť. Teším sa na spoluprácu s Vami! Chcem ešte upozorniť, že požiadavky na vykonávanie úprav v úradných dokumentoch nerealizujem.
Ponúkam profesionálne grafické služby na faktúru, celá SR
Grafický dizajnér s 12 ročnou praxou pracujúci na voľnej nohe na živnosť Vám ponúka grafické služby na faktúru - elektronicky, vrámci celého Slovenska. Prijímam jednorazové zákazky a v prípade vzájomnej spokojnosti som otvorený aj dlhodobej spolupráci. Považujem sa za spoľahlivého človeka, ktorý sa rád učí nové veci a vždy s radosťou rieši akékoľvek Vaše požiadavky. Som kreatívny a precízny a vždy sa snažím veci dotiahnuť do posledného detailu. K práci pristupujem vždy maximálne zodpovedne. Mám predchádzajúcu prax vo vydavateľstve, kde som pracoval ako grafik - asistent. Ponúkam Vám profesionálne grafické služby ako napríklad: - logodizajn - grafický návrh vizitiek - grafický návrh bannerov - akékoľvek photoshop úpravy - úprava či retuš fotografií - úprava čiernobielych fotografií na farebné fotografie - grafický návrh plagátov, letákov alebo iných tlačovín - grafický návrh jedálnych lístkov - grafický návrh darčekových poukážok - iné podľa požiadavky Ak hľadáte gafika, ktorý Vám ponúkne kvalitu, originálny grafický dizajn, profesionálny prístup a rozumnú cenu, ste na správnom mieste. Uprednostňujem e-mailový kontakt preto Vás poprosím v prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať na mojom e-maily: topgrafickesluzby@ Odpovedám obratom a kontaktovať ma môžete 24 hodín 7 dní v týždni. Na cene sa vieme dohodnúť. Teším sa na spoluprácu s Vami! Chcem ešte upozorniť, že požiadavky na vykonávanie úprav v úradných dokumentoch nerealizujem.