inzercia, predaj, predám, bazár

Grafické služby , grafika ,logo , instagram ,sútaže ,vyzitky

Kategória: IT, webdesign

Potrebujete navrhnúť vhodnú grafiku pre váš Instagram, Facebook alebo web ?

Sme mladý pár, ktorý sa zaujíma predovšetkým o sociálne siete, kde máme v súčasnosti viacerých uspešných klientov.

Úzko sa sústredíme na to, aby sme vedeli poskytnúť klientom presne to, čo očakávajú.

Zamerivame sa na bannery, súťaže, vizitky, promo produktov a služieb.

Grafika nás baví a berieme ju, ako hobby popri štúdiu, vďaka tomu vieme poskytnúť férovú cenu a moderný vzhľad.

V prípade potreby si vieme prísť ku vám nafotiť potrebný podklad podľa vašich predstáv

Budeme radi, keď nás kontaktujete.
Grafické služby , grafika ,logo , instagram ,sútaže ,vyzitky
Podobné inzeráty
Grafika pre sociálne siete, web ,bannery, súťaže, instagram
Potrebujete navrhnúť vhodnú grafiku pre váš Instagram, Facebook alebo web ? Sme mladý pár, ktorý sa zaujíma predovšetkým o sociálne siete, kde máme v súčasnosti viacerých uspešných klientov. Úzko sa sústredíme na to, aby sme vedeli poskytnúť klientom presne to, čo očakávajú. Zamerivame sa na bannery, súťaže, vizitky, promo produktov a služieb. Grafika nás baví a berieme ju, ako hobby popri štúdiu, vďaka tomu vieme poskytnúť férovú cenu a moderný vzhľad. V prípade potreby si vieme prísť ku vám nafotiť potrebný podklad podľa vašich predstáv Budeme radi, keď nás kontaktujete.
GRAFICKÉ PRÁCE, LOGO, IDENTITA, ILUSTRÁCIE
Zdravím! Ako grafická dizajnérka vám rada poskytnem grafické služby, ilustrácie a iné tvorivé činnosti. Som študentkou VŠVU a grafický dizajn ma neustále obklopuje, popri zadaniach zo školského prostredia, pracujem na mnohých projektoch aj pre svojich klientov. Ponúkam nasledujúce grafické služby : LOGO, FIREMNÁ IDENTITA HLAVIČKOVÝ PAPIER, OBÁLKY, VIZITKY ZALAMOVANIE TLAČOVÍN PREZENTÁCIE ILUSTRÁCIE DO KNÍH, OBÁLKY ČASOPISOV, MERCH INFOGRAFIKY, BANNERY NA WEB, IKONKY NÁLEPKY, DIAZJN OBALOVÍN PLAGÁTY, BILLBOARDY, PÚTAČE a mnoho ďalšieho.. Ak sa rozhodnete so mnou spolupracovať, zašlem vám môj kompletný cenník a v prípade záujmu aj rozsiahlejšie portfólio. Veľmi rada vám poskytnem služby, ktoré vám pomôžu pri propagácií vašej firmy a dotiahnu váš projekt do úspešného konca. Kontaktujte ma prostredníctvom emailu alebo telefonicky. Teším sa na spoluprácu. Nataša Apfelová Grafický dizajnér
Graphic design, grafické práce
Ahoj,volam sa Karine,som graficky designer! Ponúkam grafické práce ako: - plagáty - bannery - logo - idetity(firmovy štyl) - ďalšie grafické práce po konzultácií Portfolio v instagram Kontaktujte mailom,telefonicky alebo v instagram. Teším sa už na našu spoluprácu!
Jakub Dodek - Grafické služby
Hľadáte grafické návhry pre Vás alebo Váš biznis ? Ste na správnom mieste. Robím grafické návrhy rôzneho druhu : banery, letáky, brožúry, vizitky, ale napríklad aj thumbnaily na youtube a mnohé ďalšie. Medze sa nekladú :) Taktiež ponúkam úpravu a strih videa, vloženie titulkov do filmu, alebo voiceover Kontaktovať ma môžete mailom, Whatsapp alebo formulárom na mojej stránke:
Jakub Dodek - Grafické služby/práce
Hľadáte grafické návhry pre Vás alebo Váš biznis ? Ste na správnom mieste. Robím grafické návrhy rôzneho druhu : banery, letáky, brožúry, vizitky, ale napríklad aj thumbnaily na youtube a mnohé ďalšie. Medze sa nekladú :) Taktiež ponúkam úpravu a strih videa, vloženie titulkov do filmu, alebo voiceover Kontaktovať ma môžete mailom, Whatsapp alebo formulárom na mojej stránke:
Moderná webstránka či e-shop, grafika, logo, vizitka
Potrebujete portfólio, web stránku, či e-shop? Som tu pre Vás, pripravený pracovať na vašom projekte presne podľa vašich predstáv a požiadaviek. Vždy sa snažím aby web bol user-friendly a aby bol podľa vašich predstáv.Z toho že sa dlhodobo venujem programovaniu a hlavne programovaniu webstránok vznikla potreba si robiť vlastnú grafiku. Grafike sa už venujem približne 5 rokov a za tú dobu už mám mnoho skúsenosti. Mám aj certifikát z grafického dizajnu ZENIT. Prosím Vás teda, napíšte mi správu s popisom, čo by ste na webe chceli mať, čo by ste potrebovali a ja Vám zostavím ponuku presne pre Vás. Cena webu začína na 50€ Na cene sa vieme samozrejme dohodnúť, záleží aj potom na tom čo na webe chcete mať a na čo má byť web zameraný Kontakt na mňa: portfólio: mobil: email: michal@ instagram: @m1kesko Čo dokážem pre Vás urobiť? Tvorbu web stránky, portfólia Tvorba e-shopu vo WordPresse Správu Vašej stránky Nákup domény a zabezpečenie hostingu za poplatok Grafický návrh SEO optimalizáciu - v google bude #1 v hľadaní Správu marketingových kampaní na Instagrame, Google a Youtube Optimalizácia Mobilné zobrazenie Inštrukcie: Každý projekt si predstavuje individuálny postoj, preto požiadavky na podklady ku každému projektu posilam zvlášť. Poprosím si zadať aspoň základné info o tom čo by ste chceli mať na webovej stránke základné info v skratke: O čom by mala byť Čomu sa budeme venovať Základné dodanie informácií (spoločnosť, fotografie, logo) Súvisiace: webstranka, webstránka, tvorba webstránok, weby, webstránky, ,internetová stránka, tvorba webu, e-shop, eshop, wordpress, internetový obchod, seo optimalizácia, logo, marketing, vytvorenie webstranky, vytvorenie internetovej stranky, lacna tvorba stranok, grafika, SEO optimalizácia, reklama, marketing, administrátor, správca , SEO , GOOGLE , webstránka