inzercia, predaj, predám, bazár

Grafický tabliet Huion Inspiroy Ink H320M

Kategória: Tablety, E-čítačky

Grafický tablet Huion Inspiroy Ink H320M s viacúčelovým dizajnom funguje z jednej strany ako grafický tablet a z druhej strany ako písací LCD tablet. Tenká a ľahká konštrukcia vám umožní realizovať svoje grafické nápady kedykoľvek a kdekoľvek. Štyri protišmykové gumové nožičky zaisťujú stabilitu a vytvoria medzeru medzi tabletom a stolom, takže zabránia poškriabaniu LCD povrchu. Pre LCD dosku aj grafický tablet je k dispozícii bezbatériové pero Stylus PW100 s 8192 úrovňami prítlaku, rozlíšením snímacej vrstvy 5080 LPI, podporou náklonu ± 60° a rýchlosťou odozvy 220 PPS.
Kľúčové vlastnosti grafického tabletu Huion Inspiroy Ink H320M
Tablet Huion Inspiroy Ink H320M s obojstranným viacúčelovým použitím
Grafický Pen tabliet, alebo kresliaca LCD tabuľka
Ľahký a tenký dizajn
Bezbatériové pero Stylus PW100 s 8192 úrovňami prítlaku
Jedenásť 11 prispôsobiteľných programovateľných tlačidiel
Pripojenie k počítaču cez USB-C
Kompatibilný s Windows, macOS, Android a bežnými dizajnovými softvérmi
Huion Inspiroy Ink H320M - kresliaca LCD doska, alebo grafický tablet
Obnovte pracovný priestor na strane písacieho LCD tabletu Huion Inspiroy Ink H320M jedným stlačením tlačidla a využite ho na písanie poznámok alebo kreslenie. V tomto režime funguje LCD písací tablet na batériu. V režime grafický tablet je možné využiť 11 prispôsobiteľných programovateľných tlačidiel na spustenie často používaných funkcií. K počítaču pripojíte Huion Inspiroy Ink H320M rozhraním USB-C. Môžete využiť podporu otáčania zobrazenia o 0 °, 90 °, 180 ° a 270 °. Grafický tablet je kompatibilný s Windows, macOS, Android a bežnými dizajnovými softvérmi ako sú PS, Ai, Painter, Sai, GIMP, CLIP Studio, Krita, ibis Paint.
Grafický tabliet Huion Inspiroy Ink H320M
Podobné inzeráty
Malý grafický tablet HUION Drawing Tablet Inspiroy
Malý grafický tablet HUION Drawing Tablet Inspiroy H640P s bezbateriovým stylusem 8192, citlivost na tlak, 6 klávesových zkratek pro digitální umění a design, kompatibilní s Mac, Windows, Android a Linux Podpora Linux/Mac/Windows/Android: Huion H640P je nejen kompatibilní s Linuxem (Ubuntu), Mac a Windows, ale také podporuje Android 6.0 nebo novější prostřednictvím přiloženého adaptéru OTG, který promění vaše telefony nebo tablety na digitální kreslicí plátno. perový tablet je ideální pro děti a začátečníky pro kreslení, animaci, úpravu fotografií nebo designové práce ve většině programů včetně Adobe Photoshop, paint tool sai, ilustrátor, corel draw, corel painter, skicák, manga studio, clip studio paint a více. Ideální pro online vzdělávání: Pomocí stylusu a H640P mohou učitelé a studenti snadno ručně psané upravovat, kreslit diagramy, počítat, přidávat poznámky na virtuální bílou tabuli v aplikacích Zoom, Team a Xsplit při streamování nebo vysílání. Je kompatibilní s aplikacemi Word, Powerpoint OneNote a dalšími. je také ideální pro psaní poznámek, zapisování nápadů a obchodních podpisů během webových konferencí a práce na dálku. Přesný výkon pera: Digitální pero PW100 nabízí 8192 úrovní citlivosti na tlak, rozlišení pera 5080 LPI a prakticky žádné zpoždění, což vám poskytuje maximální přesnost a kontrolu. Je také bez baterie, již není třeba nabíjet. Tlačítka na straně pera vám pomohou přepínat mezi perem a gumou nebo okamžitě. Dodává se s extra 8 hroty pera v držáku pera. 6 přizpůsobených kláves: Nastavte 6 programovatelných expresních kláves na libovolnou kombinaci zkratek, kterou v ovladači Huion preferujete, a optimalizujte svůj pracovní tok. Funguje také pro leváky i praváky. Kompaktní a přenosný: Umělecký tablet H640P je navržen s tenkým a kompaktním rozměrem s aktivní plochou 6,3 x 3,9 palce, který nabízí dokonalý kreativní prostor pro omezené plochy pracovní plochy. Snadno se provádí a je vždy připraven k vaší tvorbě, kdykoli a kdekoli.
Grafický kresliaci tabliet HUION Inspiroy H1161/PC/
Funguje s mobilnými telefónmi: Kompatibilný s Androidom 6.0 alebo novším, kresliaci tablet Huion H1161 je možné prepojiť s telefónmi Android alebo inými zariadeniami Android pomocou adaptéra. Aj keď počítač nie je k dispozícii, stále ho môžete vziať kamkoľvek a zaznamenať svoju inšpiráciu. Rozhodne zvyšuje pracovnú mobilitu a pohodlie. Poznámka: Kurzor sa nezobrazí v telefóne a tablete Samsung Galaxy okrem Note Serials. 11-palcová kresliaca plocha s 10 prispôsobenými tlačidlami: Úzky okraj a tenký kompaktný dizajn robí z H1161 pútavú voľbu. Rozšírená 11-palcová kresliaca plocha vyrobená z vysoko kvalitných materiálov má za cieľ ponúknuť väčší pracovný priestor a textúru podobnú papieru. s pridaným dotykovým prúžkom a 10 prispôsobiteľnými expresnými klávesmi môže byť váš pracovný tok optimalizovaný na novú úroveň. Presnosť a plynulosť: Bezbatériový stylus PW100 ponúka 8192 úrovní citlivosti na tlak, výnimočnú odozvu na naklonenie a vylepšenú rýchlosť hlásenia bez oneskorenia 266 PPS, vďaka čomu je grafický tablet mimoriadne citlivý ako nikdy predtým. Môžete si užiť vyššiu presnosť, kontrolu a prirodzený prechod medzi jednotlivými riadkami. Pohodlné pripojenie USB-C: Micro USB pripojenie Huion H1161 je nahradené pripojením typu C. Pripojenie USB-C sa vyznačuje vyššou rýchlosťou prenosu dát a vyššou energetickou účinnosťou. Jednoducho sa pripojte k počítaču pomocou pohodlného kábla Type-C (USB) a okamžite začnite pracovať. Silná kompatibilita: Pen tabliet H1161 je kompatibilný nielen s Windows a Mac OS, ale aj s OS Android. Používajte s obľúbenými aplikáciami, ako je Photoshop, Paint Tool Sai, Illustrator, Sketchbook Pro, Medibang Paint Pro a mnoho ďalších!
Grafický tablet Huion Q11Kv2
Tablet bol kupovaný a používaný k online výučbe. Dôvod predaja: Teraz ho už nevyužívam Grafický tablet HUION Q11K_V2 Huion INSPIROY Q11K V2 je pokračovaním bezdrôtového modelu Q11K - tablet je vybavený novým pasívnym perom s citlivosťou na tlak 8192 stupňov a navyše rozpozná uhol pera, čo umožňuje kresliť pomocou tejto funkcie oveľa prirodzenejšie čiary štetcami. Má pracovnú plochu veľkú až 279 x 174 mm, citlivosť pera 8192 stupňov prítlaku so vstupným rozlíšením 5080 LPI a frekvenciu obnovovania polohy pera 266 PPS. Viac o produkte: Preferujem osobný odber
Huion Kamvas Pro 20 - Grafický tablet
Dobrý deň, ponúkam na predaj grafický tablet Huion Kamvas Pro 20. Tablet som za 2 roky vlastnenia použil na aktívne kreslenie dokopy asi 3 alebo 4 krát, pričom posledný rok bol stále iba odložený a nepoužívaný. Pôvodne som sa chcel venovať digitálnemu kresleniu, no zistil som, že na to nemám čas ani talent. Rozhodol som sa teda posunúť tablet ďalej, pretože samo o sebe je to za danú cenu veľmi schopné zariadenie, ktoré môže poslúžiť niekomu, kto ho dokáže riadne využiť. Skvelý vianočný darček pre kreatívneho človeka. Údaje: Grafický tablet 19.5"" IPS displej, 1920 × 1080, aktívna plocha 435×239 mm, 8192 úrovní prítlaku, rozlíšenie snímacej vrstvy 5080 lpi, napájanie sieťové, hmotnosť 3600g, 16 ľubovoľne nastaviteľných tlačidiel a 2 dotykové bežce Tablet je plne funkčný a všetko, čo k nemu prišlo je kompletné a nepoškodené, vrátane krabice. Obrazovka nemá žiadne škrabance. Na pere som nezodral ani jeden plastový hrot, pôvodný je osadený v ňom a všetky náhradné sa nachádzajú v držiaku. K tabletu je všetka kabeláž - zdroj, HDMI a VGA (tablet funguje ako dodatočný monitor), USB kábel pre vstup z pera. Zadná noha drží pevne a sú ku nej všetky 4 pôvodné skrutky aj skrutkovač. Cena je pevná. Len osobný odber. V prípade vážneho záujmu viem doviezť v rámci Banskej Bystrice a okolia. V prípade záujmu ma, prosím, kontaktujte pomocou SMS na uvedené telefónne číslo, alebo e-mailom na adrese petko.piar@ .
Huion Kamvas Pro 20 - Grafický tablet
Dobrý deň, ponúkam na predaj grafický tablet Huion Kamvas Pro 20. Tablet som za 2 roky vlastnenia použil na aktívne kreslenie dokopy asi 3 alebo 4 krát, pričom posledný rok bol stále iba odložený a nepoužívaný. Pôvodne som sa chcel venovať digitálnemu kresleniu, no zistil som, že na to nemám čas ani talent. Rozhodol som sa teda posunúť tablet ďalej, pretože samo o sebe je to za danú cenu veľmi schopné zariadenie, ktoré môže poslúžiť niekomu, kto ho dokáže riadne využiť. Údaje: Grafický tablet 19.5"" IPS displej, 1920 × 1080, aktívna plocha 435×239 mm, 8192 úrovní prítlaku, rozlíšenie snímacej vrstvy 5080 lpi, napájanie sieťové, hmotnosť 3600g, 16 ľubovoľne nastaviteľných tlačidiel a 2 dotykové bežce Tablet je plne funkčný a všetko, čo k nemu prišlo je kompletné a nepoškodené. Obrazovka nemá žiadne škrabance. Na pere som nezodral ani jeden plastový hrot, pôvodný je osadený v ňom a všetky náhradné sa nachádzajú v držiaku. K tabletu je všetka kabeláž - zdroj, HDMI a VGA (tablet funguje ako dodatočný monitor), USB kábel pre vstup z pera. Zadná noha drží pevne a sú ku nej všetky 4 pôvodné skrutky aj skrutkovač. Cena je pevná. Len osobný odber. V prípade vážneho záujmu viem doviezť v rámci Banskej Bystrice a okolia, prípadne niekde cestou, alebo priamo do Trnavy, kam mávam pravidelné cesty. Prosím, kontaktujte ma pomocou SMS na uvedené telefónne číslo, alebo e-mailom na adrese petko.piar@ .
Grafický tablet XP-PEN Deco Pro M
Predám skoro nový, 2 krát použitý grafický tablet XP-PEN Deco Pro M Popis a parametre: Grafický tablet , aktívna plocha 157×279 mm, 8192 úrovní prítlaku, rozlíšenie snímacej vrstvy 5080 lpi, hmotnosť 812g Objavte nové kreatívne svety s grafickými tabletmi XP-Pen Deco Pro Profesionálny grafický tablet XP-Pen Deco Pro M vás na prvý pohľad zaujme 7 mm hrubým hliníkovým krytom a elegantne zaobleným dizajnom v čierno-striebornom vyhotovení, ktorý bol ovenčený prestížnym ocenením Red Dot Design Award Winner 2019 a Good Design Award Winner 2018. Pre maximálny komfort počas kreslenia je tablet vybavený citlivým stylusom s 8 192 úrovňami pritlačenia, intuitívnym kruhovým voličom a ôsmimi expresnými tlačidlami. Kľúčové vlastnosti grafického tabletu XP-PEN Deco Pro M • Tenké telo s nízkou hmotnosťou • Aktívna plocha 157 × 279 mm • XP-PEN Deco Pro M má citlivý stylus s 8 192 úrovňami pritlačenia • Rozlíšenie snímacie vrstvy 5080 lpi • Dvojitý kruhový volič na intuitívne ovládanie • 8 programovateľných tlačidiel • Moderné USB-C rozhranie • Grafický tablet je kompatibilný so zariadeniami Windows, macOS a Android • 8× náhradný hrot, stojan na pero, USB disk, USB-C kábel Tablet XP-PEN Deco Pro M podporuje širokú škálu profesionálneho softvéru ako je Photoshop, Illustrator, GIMP, Blender, ZBrush, Maya, ArtRage a veľa ďalších. Vďaka modernému USB-C rozhraniu môžete tablet priamo pripojiť k počítačom iMac a MacBook Pro, alebo k počítačom s operačným systémom Windows, ktoré podporujú vstup USB-C. Nechýba ani podpora mobilných zariadení s operačným systémom Android 6.0 a vyšším. Bezbatériový PA1 stylus tabletu XP-PEN Deco Pro M umožňuje náklon až 60 stupňov a citlivo reaguje na pohyb ruky. Bez zložitého nastavovania pridáte tieňovanie jednoduchým naklonením. Stylus rozpoznáva 8 192 úrovní pritlačenia a je vynikajúcim nástrojom na kreslenie presných čiar a skíc. Elegantný stylus s hmotnosťou 13,3 g s čierno-strieborným dizajnom disponuje prepínačom na voľbu režimu pera, alebo gumy. Intuitívne ovládanie pomocou dvojitého mechanického kolieska Grafický tablet XP-PEN Deco Pro M je vybavený unikátnym dvojitým kolieskom s plynulým ovládaním, ktoré zabezpečuje efektívnejšiu a presnejšiu prácu s tabletom. Vonkajšie mechanické koliesko slúži na priblíženie, alebo oddialenie kresliacej plochy, nastavenie veľkosti štetca a podobne, zatiaľ čo vnútorné virtuálne koliesko je možné používať v režime trackpadu na ovládanie kurzora, alebo posúvanie obrazu. Ďalej je u grafického tabletu XP-Pen Deco Pro M k dispozícii osem expresných tlačidiel, ktoré je možné prepojiť s klávesovými skratkami na rýchlejšie ovládanie obľúbených funkcií v grafickom programe. Grafický tablet XP-Pen Deco Pro M je možné pomocou dodaného kábla prepojiť s tabletom, alebo inteligentným telefónom s operačným systémom Android. Cena 70 EUR (pôvodná cena 170 EUR) Ivanka pri Dunaji