inzercia, predaj, predám, bazár

Gramofón

Kategória: Hifi systémy, Rádiá

Predám gramofón s pokazenú CD romkou, inak funkčný. Sú k nemu 2 reproduktory.
Gramofón
Podobné inzeráty
Gramofón ION - TOP CUKRÍKOVÝ STAV
Ponúkam na predaj tento maximálne zachovalý gramofón so vstavaným predzosilňovačom vo veľmi dobrom technickom stave - ako nový, vhodný aj ako darček. Gramofón bol iba zopár krát použitý a bol to niekoľký gramofón v domácnosti viacmenej ako nevyužitý, preto sa ponúka na predaj. Prenosku aj hrot má v stave ako nový. Gramofón má pre istotu nasadený nový hnací remienok čím je plne pripravený na jeho ďalšie používanie. Hrá pekne čisto a má pakný čistý a dynamický zvuk. Ponúkam ho s ktytom v peknom stave bez plasklín. Gramofón je celkovo vo vynikajúcom stave a určite niekomu veľmi dobre poslúži. Má možnosť aj prepojenie priamo s počítačom pre možnosť digitalizácie platní. ION TTUSB05 je perfektný gramofón na archiváciu a digitalizáciu vašej zbierky vinylovej hudby. USB pripojenie zjednodušuje prevod priamo do vášho počítača. Nasledne môžete počúvať svoju obľúbenú hudbu z disku CD alebo priamo z počítača: Na Plug Play USB – nie sú potrebné žiadne ovládače! Gramofón má obe rýchlosti otáčok - 33 aj 45 RPM. Je vybavený RCA výstupom (so vstavaným predzosilňovačom. Gramofón je kompaktibilný s PC aj Mac. S PC spolupracuje so systémomami Windows XP alebo Vista, MAC, so systémom OS9 alebo vyšším. K tomuto gramofónu nepotrebujete žiadny predzosilňovač a viete ho prepojiť s akýmkoľvek zosilňovačom, aj s takým, ktorý nemá phono vstupy, lebo tento gramofopn možte pripojiť aj na univerzálny auxový vstup zosilňovača čo robí tento gramofón prepojiteľným s akýmkoľvek zosilňovačom, receiverom, či domácim kinom. V prípade záujmu gramofón kvalitne zabalím a pošlem poštou s príslušným príplatkom za poštovné.
Gramofón Tesla NC 452 po veľkej renovácii, pravá dyha
Dobrý deň, predám tento čs. hi-fi gramofón vyššej triedy. Gramofón pochádza z konca 80-tych rokov, vznikol inováciou populárnej staršej Tesly NC 450. Má však lepšie skonštruované šasi, modernejšiu stabilnejšiu riadiacu elektroniku a priame rameno s magnetickým antiskatingom. Dielenské prevedenie je tiež na vyššej kvalitatívnej úrovni v porovnaní s NC 450. Predával sa aj na západných trhoch pod švajčiarskou značkou Lenco, L-452. V perfektom technickom a optickom stave, takmer ako nový. Je to môj zbierkový gramofón. Gramofón v robustnej drevenej skrinke (hmotnosť 9,5 kg) s povrchovou úpravou pravou dyhou. Vybavený je priamym ramienkom s magnetickým anti-skatingom a odnímateľným headshellom s bajonetom. Ovládanie zapnutia, vypnutia, prepínanie rýchlostí taniera a zdvíhania ramienka je riešené elektronicky, prostredníctvom dotykových tlačidiel. Zdvíhanie ramienka zabezpečuje elektromagnetické relé, koncové vypnutie ramienka a následné zdvihnutie nad platňu je riešené bezkontaktným, opto-elektronickým obvodom. Rýchlosť otáčania taniera sa nastavuje podľa LED stroboskopu. Ramienko gramofónu je výškovo nastaviteľné, čo umožňuje presne nastaviť zvislý uhol snímania prenosky (VTA) pre rôzne typy prenosiek. Gramofón je po veľkom servise - premazané ložisko taniera a motora, hydraulika pomalého spúšťania ramienka, nastavená geometria a vyváženie prenosky. Pôvodný zinkalový subtanier sa zdeformoval, gramofón má preto nový hliníkový, na mieru sústružený subtanier, so zachovaním pôvodného inverzného ložiska. Ložisko je vo výbornom stave, pekne tiché. Nový hnací remeň. Tanier na tomto kuse pochádza z Tesly NC 440 prvej generácie, tieto sa nedeformujú. Je to dynamicky vyvážený zinkalový odliatok o hmotnosti 2,5 kg, v perfektnom stave, bez akejkoľvek deformácie. Pôvodný signálový DIN kábel bol nahradený cinch konektormi na zadnej strane gramofónu. Pôvodný elektronický skratovací spínač je vynechaný. Kvalitný signálový kábel pridám v cene gramofónu. Pôvodný dizajnový, ale zároveň nepresný headshell je nahradený menej dekoratívnym, zato však presným headshellom. Nainštalovaná je nová prenoska Audio Technica AT95e s eliptickým hrotom. Náhradná ihla je bez problémov dostupná. Prenosku je možné po dohode vymeniť aj za iný typ. K dispozícii sú nové prenosky Ortofon 2M Red, 2M Silver, 2M Blue, Sumiko Oyster, Pearl, Moonstone a Amethyst. Cena na vyžiadanie. Gramofón má úplne nový číry kryt Pro-ject. Technický stav 100%, optický stav vynikajúci, len minimálne drobné známky používania. Podrobná fotogaléria v lepšom rozlíšení tu: Autentické video nahrávky so zvukom priamo z výstupu gramofónu tu: Na gramofón poskytujem ročnú servisnú záruku. Gramofón je možné zaslať aj poštou, bezpečne odolne zabalený. Ďalšie informácie a logistika poprosím telefonicky. Ďakujem.
Gramofón DUAL CS 505-4 v perfektnom stave
Dobrý deň, Predám tento legendárny gramofón nemeckej značky DUAL. Gramofón je považovaný za jeden z najobľúbenejších Dualov. Víťaz mnohých testov, napríklad HiFI Choice 1992. Pomerne jednoduchá a robustná konštrukcia s odpruženým subšasi. Pohon je remienkový, 16-pólovým synchrónnym AC motorom, s plynulo meniteľným priemerom hnacej osky, umožňujúcim nastavenie otáčok taniera v rozsahu 6%. Vďaka tomuto ""old-school"" riešeniu je gramofón postavený bez použitia zložitej riadiacej elektroniky, sú tu len tri štartovacie kondenzátory motora a jeden odpor. Ultraľahké ramienko ULM s odnímateľným headshellom, vhodné pre prenosky s vysokou až strednou poddajnosťou. Rameno je vybavené systémom dynamického prítlaku prenosky pomocou pružiny, integrovaným do kardanového závesu ramienka. Pružinkový anti-skating so stupnicou pre sférické aj eliptické hroty. Gramofón je vybavený koncovým vypínaním taniera a zdvihnutím ramienka. Konkrétny gramofón je po dôkladnom servise. Vyčistený, premazané všetky pohyblivé časti. Vykonaná preventívna generálka motora. Gramofón má nový hnací remeň a dôkladne vyleštený kryt. Signálový kábel má nové kvalitné cinch konektory značky Amphenol. Osadený je nehranou prenoskou Ortofon VMS20 MK II. Je to prenoska vyššej triedy, využíva princíp "Moving Iron", podobne ako prenosky Nagaoka, AKG alebo Grado. Osadená je nude eliptickým hrotom. Vďaka vysokej poddajnosti závesu je vhodná do ľahkých ramienok, odporúčaný prítlak je len 10mN (1 gram). Samotná prenoska sa v tomto stave bežne predáva za cca 100-150 EUR. Je to obľúbená prenoska, náhradné ihly sú trvalo dostupné. Podrobná fotogaléria v lepšom rozlíšení tu: Autentická video nahrávka so zvukom priamo z výstupu gramofónu tu: Na gramofón poskytujem ročnú servisnú záruku. Gramofón je možné zaslať aj poštou, bezpečne odolne zabalený. Ďalšie informácie a logistika poprosím telefonicky. Ďakujem.
Gramofón Sony PS-3300 po generálnej oprave - DD poloautomat
Dobrý deň, ponúkam tento poloautomatický gramofón japonskej firmy Sony z konca 70-tych rokov - po generálnej oprave riadiacej elektroniky aj mechaniky. Gramofón robustnej ťažšej konštrukcie používa mohutný bezkomutátorový Direct Drive motor vlastnej značky Sony (priamy náhon). Otáčky sú stabilizované FG servo obvodom, dolaďujú sa ručne potenciometrami podľa vstavaného stroboskopu. Mechanika je poloautomatická. t.j. po dohratí vráti ramienko späť do stojana a vypne motor. Ramienko tvaru "S" je vybavené štandardným SME konektorom headshellu. Použitá je známa dobová magnetodynamická prenoska Audio Technica AT11E s eliptickým hrotom. Gramofón sa dodával s prenoskou Sony VL32, čo je však tá istá Audio Technica s upraveným tvarom držiaka ihly. Keďže do tejto "Sony" je malý výber ihiel, vymenil som ju za Audio Technicu s rovnakým generátorom - tým sa zachovala autenticita a zároveň pre túto verziu prenosky sú dostupné ihly vo viacerých kvalitatívnych triedach. Gramofón prešiel generálnou opravou: kompletne zrenovovaná riadiaca elektronika, slabé miesto tohoto gramofónu. V rámci nej bolo vymenených 15 tranzistorov za novšie ekvivalenty a takisto 14 elektrolytických kondenzátorov. Pred výmenou mal gramofón problém s kolísaním rýchlosti, po výmene dosahuje stabilita otáčok parametre kolegov s Quartz riadením otáčok. Ďalej bola rozobratá, vyčistená a nanovo premazaná komplet mechanika pohybu ramena, obnovená hydraulická tlmiaca funkcia dviháčika ramena, vyčistené a naolejované hlavné ložisko motora. Gramofón má nové signálové káble Sommer Cable s dvojitým tienením a kvalitné RCA/cinch konektory. Kryt gramofónu je dokonale otrocky vyleštený a má nové nezničiteľné kovové pánty namiesto pôvodných. Podrobná fotogaléria v lepšom rozlíšení tu: Autentické video nahrávky (3x) so zvukom priamo z výstupu gramofónu tu: Na gramofón poskytujem ročnú servisnú záruku. Ďalšie informácie a logistika poprosím telefonicky. Ďakujem.
Gramofón Pioneer PL 512 X - TOP STAV
Ponúkam na predaj gramofón Pioneer PL 512 X vo veľmi dobrom technickom stave. Gramofón prebehol kompletným predpoužívateľským servisom. Nová, veľmi málo hraná prenoska Audiotechnica namontovaná na gramofóne je súčasťou ponuky ako bonus ku gramofónu. Gramofón má vyčistené všetky kontakty, kontakty na spínači napetia k motoru, na oske motora vymenená vazelína, nový remienok pre pohon taniera, nové nožičky ktoré na roziel od povodných rozpadnutých sú aj výškovo nastaviteľné, aby bolo možné nastaviť gramofón podľa vodováhy do ideálnej roviny. Spodná časť nožičiek je vybavená silikónovými nožičkami s antirezonančným a proťišmykovým účinkom. Gramofón nieje nikde obúchaný - povrch je v peknom stave, plexikryt nemá na sebe žiadne plaskliny. Celkový stav deklarujú priložené fotografie. V prípade Vážneho záujmu gramofón pošlem poštou, ale osobný odber by ma viac potešil. Som ochotný gramofón u mňa doma predviesť, aby ste vedeli, že kupujete vynikajúci kus. LP platňa a zlaté prítlačné závažie nieje súčasťou ponuky.
Gramofón Pioneer PL12 + prenoska SHURE - TOP Kvalita
Ponúkam na predaj zachovalý legendárny gramofón Pioneer PL 12 D. Jeho technický stav je vynikajúci. Gramofón je premazaný, je vybavený novým remienikom pre pohon taniera a kvalitnou gramofónovou prenoskou SHURE ktorú prikladám v krabičke ku gramogónu zdarma - prípadne ju pred odoslaním balíka možem nainštalovať na gramofón, ale pre bezpečnosť pri preprave pribalujem prenosky radšej samostatne zabalené v krabičke. Jedá sa o vynikajúcu konštrukciu ktorá je vyrobená tak, ako keby mal gramofón vydržať na večnosť. Všetky dôležité pohyblivé namáhané časti sú kovové. Gramofón hrá veľmi pekne a čisto. Prístroj je plne pripravený na jeho ďalšiu prevádzku. Stačí ho zapojiť a možte hrať. Som ochotný gramofopn kvalitne zabaliť a poslať poštou s príplatkom za poštovné podľa aktuálneho tarifu Slovenskej pošty. Gramofón je vo výnimočne zachovalom stave. Nový majiteľ bude nadšený…. Parametre gramofónu uvádzam poniže. Hersteller: Pioneer Modell: PL-120 Baujahre: 1973 - 1975 Hergestellt in: Japan Leistungsaufnahme: 12,5 W Abmessungen: 430 x 160 x 349 mm (BxHxT) Antrieb: Riemenantrieb Motor: DC Servomotor Drehzahl: 33 1/3, 45 UPM Drehzahl Feinregulierung: Gleichlaufschwankungen: < 0,1=""> Rumpelgeräuschabstand: > 47 dB Durchmesser: 300 mm Betriebsart: Halbautomat Tonarm: S-förmig, statisch balanciert Effektive Länge: 221 mm Überhang: 15,5 mm Gewicht: 4 - 8,5 g Gewicht: 7,5 kg