inzercia, predaj, predám, bazár

Grand theft auto five ps3

Kategória: Ostatné drobné

Predám Gta 5 (grant theft auto five) čisto nová ani raz nehraná
Nezapnutá.

Dôvod predaja: už nepotrebná.

VOLAŤ IBA PO 14:00 !!!!
Grand theft auto five ps3
Podobné inzeráty
Maegoo PC/PS3 ovladač/2,4G dálkový/bezdrátový herní
PS3 ovladač 2,4G dálkový bezdrátový herní gamepad Joystick ovladač s duálním šokem dobíjecí pro Playstation 3 a PC Windows 10/7/8 Smart TV/TV Box (černý) Dokonale kompatibilní s PC/PS3/Android Smart TV/TV Box】 Bezdrátový gamepad je kompatibilní s PC (Windows XP/7/8/10)/PS3/Android SmartTV/TV Box připojeným přes 2,4G USB Dongle. Stačí zapojit 2,4GHz Dongle do zařízení a připojit k použití. Zapojení je jednoduché a snadno ovladatelné. Je třeba nainstalovat ovladač pro Xbox 360 ve Windows XP a 7. Konstrukce duálního motoru dokonale podporuje funkci zpětné vazby vibračního výkonu a díky pocitu každého zásahu, nárazu a výbuchu se ponoříte do skutečného boje. Ovladač PC se stačí bezdrátově připojit k vašemu zařízení přes 2,4G Dongle a můžete začít hrát. Rozsah připojení 10 m (32,8 stop) pokrývá obývací pokoj a ložnici. Už žádné problémy s kabelem. Gamepad pro PS3 je velmi pohodlný na ruce. Tvar gamepadu přirozeně padne do vašich rukou. Tlačítko má vysokou citlivost a rychlou odezvu. Pozadu nezůstává ani povrch potu. Bezdrátový počítačový ovladač má vestavěnou 600mAh dobíjecí lithiovou baterii, takže baterii nemusíte vyměňovat. Po plném nabití můžete pokračovat ve hře po dobu 8-10 hodin.
Hry na Xbox One
Predám hry na Xbox One. Farcry Primal za 10€. Grand Theft Auto V za 15€. Dead Rising 4 za 10€. Forza Horizon 4 za 25€.
PlayStation 3
Predám playstation 3 v dobrom stave, a k tomu ešte aj 1 ovládač potom 7 hier FIFA 17 FIFA 19 Minecraft Battlefield 3 PlayStation move starter disc killzone 3 grand theft auto 5.A k hre playstation move starter disc sú dva ovládače.A ešte je k ovladaču nabíjačka a Usb kábel . Playstation je veľa krát použitý.
peknú GRAND REMOSKU.Pozrite aj iné moje inzeráty
Predám peknú GRAND REMOSKU,Priemer misy 32 cm / menší model remoska original má priemer 24 cm /.Príkon tejto je 650 W a stačí hravo na upečenie chleba,koláča,ideálna je na pizzu ,rôznych druhov mäsa,hydiny a ďaľšie desiatky receptov sú aj na internete V porovnaní s klasickou elektrickou trúbou /príkon 3000 w/ je vysoko úsporná a rýchla..Priebeh pečenia je možno sledovať cez teplovzdorné okienko.Vzhľadom na rozmery je vhodná napr. na chatu.ubytovňu,internát a pod.Remoska je zachovalá.používaná veľmi sporadicky a len na chate. Je vyskúšaná a aj s káblom.Týchto modelov GRAND REMOSKA bolo vyrobených menej a boli aj drahšie a sú vzácnejšie ako menšie modely remosiek.. Potencionálnemu záujemcovi môžem preposlať aj recept na kváskový chlieb..
Nove joysticky na PS3, PS4 a PS5
Ovládač na PS3 - 22 eur za balenie Ovládač na PS4 - 35 eur za balenie Ovládač na PS5 - 55 eur za balenie Ovládač na Xboxone - 49 eur za balenie mám zo všetkých druhov po 3 kusy vsetky kusy su nove a zabalene Dizajnový ovládač PS4 Gamepad so všetkými funkciami pre PS4 Vysoká kapacita batérie Vám dovoľuje si svoju hru vychutnať na naozaj veľmi dlhú dobu Skvelý, dizajnový, ergonomicky tvarovaný herný ovládač určený všetkým priaznivcom hier na výkonnom zariadení PS4 Ovládač je navrhnutý pre maximálnu možnú presnosť, ľahkú ovládateľnosť a pohodlie, ktoré vás dovedie na mnohé víťazstvám. Vďaka tomuto ovládaču tak môžete kontrolovať dianie v hre ešte lepšie ako kedykoľvek predtým. Gamepad je od výrobcu vyzbrojený tiež akcelerometrom a gyroskopom, ktorý spoľahlivo zaznamená jeho každý pohyb, naklonenie alebo rotáciu. Funkcie ovládača: funkcia Touch reproduktory Konektor pre slúchadlá + dvojitý šok Nabíjanie pomocou USB + adaptér Vlastnosti produktu: Materiál: Plast Batérie: 600mAh Obsah balenia: 1 ks Veľkosť: 16,5 x 11 cm Farba: ako na fotkach, v ponuke je aj v červenej a modrej farbe Štítky: PS4, ovládač PS4, ovládač, herné konzoly, konzoly Ovládač tretej strany kompatibilný s konzolou PS4/Slim/Pro. Najnovšia technológia snímania pohybu--- Vylepšené analógové palice a tlačidlá spúšte umožňujú bezkonkurenčnú presnosť pri každom pohybe. Vstavaný nabíjateľný zdroj napájania je úžasný a vyžaduje len 2,5 hodiny nabíjania a až 10 hodín prehrávania.Pohodlný dizajn, nové spôsoby hrania: Hodiny pohodlnej hry s ergonomicky navrhnutými úchopmi.Bezdrôtový ovládač sa dá ľahko nabiť zapojením do konzoly alebo pomocou akejkoľvek štandardnej nabíjačky pomocou kábla USB. Bezdrôtový herný ovládač kompatibilný s ovládačom Ps4Third-party Kompatibilný s konzolou PS4/Slim/Pro. Najnovšia technológia snímania pohybu--- Vylepšené analógové palice a tlačidlá spúšte umožňujú bezkonkurenčnú presnosť pri každom pohybe. Vstavaný nabíjateľný zdroj napájania je úžasný a vyžaduje iba 2,5 hodiny nabíjania a až 10 hodín prehrávania. Pohodlný dizajn, nové spôsoby hrania: Hodiny pohodlnej hry s ergonomicky navrhnutými úchopmi. bezdrôtový ovládač sa dá ľahko nabiť jeho zapojením do konzoly alebo akoukoľvek štandardnou nabíjačkou pomocou kábla USB.
ps3
ps3