inzercia, predaj, predám, bazár

Granule Eukanuba veter. diet Dermatosis

Kategória: Psy

Diétne suché krmivo pre dospelé psy, podporuje funkciu kože pri dermatóze, dobre znášané zdroje bielkovín a sacharidov, vysoký obsah kyseliny linolovej, EPA a DHA, obsahuje vitamín E.

Svrbenie, pálenie kože, vypadávanie srsti alebo matná srsť - problémy s kožou a srsťou u psov sa môžu prejavovať rôznymi spôsobmi a môžu byť pre vášho štvornohého priateľa veľmi nepríjemné. Krmivo Eukanuba VETERINARY DIETS Dermatosis je diétne krmivo pre psov, ktoré bolo špeciálne vyvinuté pre nutrične citlivé psy a dokáže podporiť funkciu kože.
Suché krmivo obsahuje dobre znášané zdroje bielkovín a sacharidov vo forme rýb a zemiakov. To slúži na zníženie nutrične podmienených kožných reakcií. Krmivo tiež dodáva vysoký obsah kyseliny linolovej, ako aj EPA a DHA, ktoré podporujú výživu kože a srsti. Okrem toho Eukanuba VETERINARY DIETS Dermatosis psovi dodáva vitamín E, antioxidant, ktorý môže prispievať k normálnemu fungovaniu imunitného systému.


Eukanuba VETERINARY DIETS Dermatosis v prehľade:


Kompletné diétne krmivo pre dospelých psov od 1 roka veku pri dermatóze a nadmernom vypadávaní srsti a na zníženie príznakov neznášanlivosti ingrediencií a živín.
Dobre stráviteľné zložky: s rybami a zemiakmi ako vybranými zdrojmi bielkovín a sacharidov, môžu znížiť riziko nutrične podmienených kožných reakcií
S mastnými kyselinami: obsahuje omega-3 a omega-6 mastné kyseliny v optimálnom pomere, vysoký obsah kyseliny linolovej, ako aj EPA a DHA môžu podporiť prirodzenú kožnú bariéru
S repnou vlákninou: podporuje zdravie čriev a optimálnu konzistenciu stolice
Zdroj prebiotík: obsahuje FOS na podporu regulovanej črevnej flóry
Vitamín E: antioxidant, ktorý môže podporovať normálnu funkciu imunitného systému
Bez umelých farbív a príchutí
Plnohodnotná receptúra: vhodné na každodenné kŕmenie
Vyvinuté v spolupráci s veterinármi a odborníkmi na výživu


Nove nerozbalene balenie 12kg
osobny odber KE

povodna cena 51.90€
Granule Eukanuba veter. diet Dermatosis
Podobné inzeráty
Eukanuba Puppy Large Breed 18kg
Predám granule Eukanuba Puppy Large Breed 18kg vrecia 2ks nové neotvorene balenia. Cena 30€ za kus. Prvá foto je naše otvorené. Môjmu psíkovi nesadli. Miernej dohode sa nebránim. Osobný odber Bratislava
Vipeon granule zo Špabielska
Vipeon granule!!! Teraz už aj na Slovensku!!! Ponúkam vysoko kvalitné prémiové granule zo Španielska, vyvinuté pre všetky plemená a hlavne Bull plemená, kde je prioritou dosiahnuť väčšieho objemu. Dostupné sú 3 príchute viď. prílohy v ktorých je presný popis a zloženie granúl. Ponúkam aj granule pre šteniatka a kotné sučky. Možnosť pravidelného odberu. Cena za 15 kg balenie je 52€ + doručenie zdarma.
Predám FRANCÚZSKE granule ROYAL CANIN
Dobrý deň, ponúkam na predaj originálne francúzske granule prémiovej značky Royal Canin pre malé a stredné plemená.Granule sú čerstvé,s dobou trvanlivosti 3/2024. MINI STARTER:20kg balenie 76€,alebo 4,50€/kg ADULT FACILITY: 17kg balenie 53€,alebo 4€/kg MINI ADULT: 15kg balenie 63€ Granule viem doviezť až k Vám domov,prípadne zašlem kamkoľvek.
Granule pre šteniatka Panakei
Pôvodná cena 41,90€ Nerozbalene, kvalitné granule, kupované tu: Dôvod predaja: môj pes už papá granule tejto značky pre dospelé psy
Granule Trovet  Hypoallergenic Venison
Predám granule Trovet dog (diéta) Hypoallergenic (Venison) VPD čo nám zostali po našom psíkovi bol pankreatik tak potreboval granule na diétu. Vo vreci je 9,9 kg. Ku granulám darujem maškrty čo nám tiež zostali. Pôvodná cena 10kg balenia bola 79€. Predám za 50€.
Granule Panakei 15kg
Predám granule pre šteňatá M+L+XL - Hovädzie+Morčacie. 10kg originálne zabalené 5kg čo nám zostalo kým sme neprešli na "dospelácke granule". Viem doručiť na trase Bratislava-Púchov.