inzercia, predaj, predám, bazár

GRAVITY snowboard - 145cm

Kategória: Snowboarding

Predám dosku bez viazania.
Pôvodne bola biela - viď rozdiel farby na mieste viazania
GRAVITY snowboard - 145cm
Podobné inzeráty
Snowboard Gravity
Dobrý deň predám 2ks snowboard značky gravity Prvý väčší snowboard modelový rok 2017 Zelený vzor Gravity symbol veľkosť 161w Gravity viazanie veľkosť L Gravity manuál topanky veľkosť 9,5 (44) Cena 170€ Druhý menší snowboard modelový rok 2017 Vzor vlk Gravity empatic veľkosť 145 Gravity viazanie veľkosť L Gravity manuál topanky veľkosť 7 (41) Cena 150€ Cena pri kúpe oboch 300€ plus mala dohoda
Snowboard komplet Gravity
Mám na predaj snowboard komplet od českej spoločnosti Gravity. Komplet obsahuje: Snowboard doska Silent (veľkosť 161cm) Nastaviteľné viazanie Gravity G2 Snowboard obuv aj s vložkou Gravity (veľkosť 45) Obal Gravity (veľkosť 165cm) Komplet má už 4 roky. Aktívne jazdený bol cca 15 dní. Doska je voskom zakonzervovaná na prečkanie mimo sezóny. O snowboard bolo vždy dobre postarané. Predávam ho z dôvodu zmeny koníčku.
Predám Snowboard + viazanie + topanky
Predám Snowboard + viazanie + topanky , Všetko nové 1 x použité. Gravity Adventure komplet Snowboard Gravity Adventure 168W Viazanie Gravity G1 blue L Boty Gravity Recon black UK 12 (EUR 47) Komplet kupovane v Snowboard Zezula, za 450 eur.
Snowboard set Gravity Fairy120
Komplet Gravity Fairy pre malé snowboarďačky, ktoré začínajú alebo už jazdia a chcú sa zlepšovať na zjazdovke aj v snowparku. Spoločne s viazaním G1 Junior a pohodlnými topánkami Micra sú zárukou spokojnosti, samostatnosti na svahu a rýchleho progresu. Set využívaný jednu sezónu. Prikladám popis od výrobcu: Parametre Camber - klasické prehnutie snowboardu, umožňuje najstabilnejšiu jazdu po hrane, presnosť a maximálnu možnú pružnosť pri odraze do skoku. Ideálne pre allround snowboardy a pre freestyle s najvyššími nárokmi na presnosť a veľký pop. Directional Twin - súmerný tvar dosky s mierne posunutými inzertmi, ideálny pre freestyle a allround. jadro Poplar tip to tail woodcore laminácia Biaxial fiber glass základňa Extruded base w/wax - predvoskovaná sklznica inserty 4x4 sidewally - Cap construction VIAZANIE Detské snowboardové viazanie Gravity G1 JR je určené pre začínajúcich malých jazdcov. Mäkké power pedále z EVA peny spoľahlivo tlmia dopady, predný power pedál je dĺžkovo nastaviteľný. Viazanie dizajnovo ladí s detskými snowboardmi a topánkami. Parametre G1 Baseplate - plastová základňa zhotovená z jedného kusu, je vybavená posuvnou pätou a predným a zadným plastovým power pedálom. Plastové račne - funkčné plastové račne s presným krokom. Power Strap - priehlavkový strap použitý na základných modeloch viazania, ponúka väčšiu podporu začínajúcim jazdcom. Comfort Toe Strap - predný polstrovaný strap, ktorý je možné zapnúť ako klasicky zhora, tak cez špičku topánky. EVA Power pedále - power pedále umiestnené na špičke a päte baseplatu, uľahčujú prenos sily z jazdca na snowboard a zvyšujú tak kontrolu nad doskou. Sú zhotovené z mäkkého EVA materiálu, ktorý dokonale tlmí dopady a znižuje vibrácie pri jazde. TOPÁNKY Detské topánky Gravity Micra. Najnovším prírastkom v kolekcii snowboardových topánok Gravity, je Micra designovaná špeciálne pre malé princezné. Tieto neuveriteľne ľahké topánky spríjemnia základy snowboardingu a prvej jazdy. Vaše dieťatko bude mať nohy v teple vďaka vnútornému kožúšku ao dokonalú podporu sa postará nízkoprofilová EVA podrážka. Parametre Rubber Outsole - podrážka z odolnej gumy, obsahuje zosilnené panely pre väčšiu odolnosť pri dopadoch a dlhšiu životnosť. 3D Molded Tongue - anatomicky tvarovaný 3D jazyk presne kopíruje nohu a zaručuje tak celodenné pohodlie. Flexible Cuff - mäkká a ohybná manžeta zaručuje flexibilitu a pohodlie. Long Lasting Shell - zvršok topánok je zhotovený zo syntetických materiálov, ktoré sú odolné proti oderu a opotrebovaniu, zaručujú dlhú životnosť topánok. Comfort Liner - pohodlná vnútorná vložka so samostatným rýchlym uťahovaním. Standard Lacing - klasické šnurovanie pomocou šnúrok s plastovými háčikmi.
Snowboard Gravity Fairy 130
Komplet Gravity Fairy pre malé snowboarďačky, ktoré začínajú alebo už jazdia a chcú sa zlepšovať na zjazdovke aj v snowparku. Spoločne s viazaním G1 Junior a pohodlnými topánkami Micra sú zárukou spokojnosti, samostatnosti na svahu a rýchleho progresu. Používaný jednu sezónu Popis predajcu:Parametre Camber - klasické prehnutie snowboardu, umožňuje najstabilnejšiu jazdu po hrane, presnosť a maximálnu možnú pružnosť pri odraze do skoku. Ideálne pre allround snowboardy a pre freestyle s najvyššími nárokmi na presnosť a veľký pop. Directional Twin - súmerný tvar dosky s mierne posunutými inzertmi, ideálny pre freestyle a allround. jadro Poplar tip to tail woodcore laminácia Biaxial fiber glass základňa Extruded base w/wax - predvoskovaná sklznica inserty 4x4 sidewally - Cap construction VIAZANIE Detské snowboardové viazanie Gravity G1 JR je určené pre začínajúcich malých jazdcov. Mäkké power pedále z EVA peny spoľahlivo tlmia dopady, predný power pedál je dĺžkovo nastaviteľný. Viazanie dizajnovo ladí s detskými snowboardmi a topánkami. Parametre G1 Baseplate - plastová základňa zhotovená z jedného kusu, je vybavená posuvnou pätou a predným a zadným plastovým power pedálom. Plastové račne - funkčné plastové račne s presným krokom. Power Strap - priehlavkový strap použitý na základných modeloch viazania, ponúka väčšiu podporu začínajúcim jazdcom. Comfort Toe Strap - predný polstrovaný strap, ktorý je možné zapnúť ako klasicky zhora, tak cez špičku topánky. EVA Power pedále - power pedále umiestnené na špičke a päte baseplatu, uľahčujú prenos sily z jazdca na snowboard a zvyšujú tak kontrolu nad doskou. Sú zhotovené z mäkkého EVA materiálu, ktorý dokonale tlmí dopady a znižuje vibrácie pri jazde. TOPÁNKY Detské topánky Gravity Micra. Najnovším prírastkom v kolekcii snowboardových topánok Gravity, je Micra designovaná špeciálne pre malé princezné. Tieto neuveriteľne ľahké topánky spríjemnia základy snowboardingu a prvej jazdy. Vaše dieťatko bude mať nohy v teple vďaka vnútornému kožúšku ao dokonalú podporu sa postará nízkoprofilová EVA podrážka. Parametre Rubber Outsole - podrážka z odolnej gumy, obsahuje zosilnené panely pre väčšiu odolnosť pri dopadoch a dlhšiu životnosť. 3D Molded Tongue - anatomicky tvarovaný 3D jazyk presne kopíruje nohu a zaručuje tak celodenné pohodlie. Flexible Cuff - mäkká a ohybná manžeta zaručuje flexibilitu a pohodlie. Long Lasting Shell - zvršok topánok je zhotovený zo syntetických materiálov, ktoré sú odolné proti oderu a opotrebovaniu, zaručujú dlhú životnosť topánok. Comfort Liner - pohodlná vnútorná vložka so samostatným rýchlym uťahovaním. Standard Lacing - klasické šnurovanie pomocou šnúrok s plastovými háčikmi.
Snowboard Gravity Adventure 158W
Predám snowboard Gravity Adventure vo veľkosti 158W. Výborný snowboard na naučenie aj pre pokročilých. Prehnutie camber, flex 5/10. Snowboard je po servise, pred predajom bude ešte navoskovaný. K snowboardu je viazanie Gravity G1 veľkosť L. K viazaniu mám aj náhradný strap. Možnosť kúpiť aj snowboard bez viazania. Pre viac info správa