inzercia, predaj, predám, bazár

Grilovaci tanier / disk

Kategória: Záhradné grily

Liatinovy tanier/ disk na grilovanie rozmery na foto.
Grilovaci tanier / disk
Podobné inzeráty
Plynovy gril Campingaz RBS Woody GRANDE
Obcasne pouzivany, skvela - nizsia ako tretinova cena za gril s patentovanymi bocnymi horakmi. Funkcny bezchybny stav ako na foto - treba ho len vycistit. Bez napajania a plynovej bomby. Nutny odvoz z obce Dubnik/NZ cca v strede septembra. Pre info len piste do spravy alebo e-mail, nevolat, nie sms. email: zoslejova(zavinac) Pridavam specifikacie z netu: Plynovy gril Campingaz RBS Woody GRANDE s patentovanou RBS technologií pro zdravou a levnou přípravu pokrmů, v elegantní kombinaci kovu a dřeva. Pro sledování pokrmů je ve víku okénko s teploměrem. Oceníte dva postranní odkládací stolky, odkládací poličku na koření a držák na grilovací náčiní. Výhody grilu s RBS technologií: keramické hořáky jsou umístěny po bocích grilovací vany, čímž nedochází ke vzplanutí odkapávajících tuků a šťáv. Jednoduchá obsluha, lze grilovat při otevřeném víku i péci při uzavřeném. Hořáky jsou regulovatelné a umožňují grilování při vysoké teplotě i pozvolné grilování, levný provoz. Hlavní parametry: grilovací plocha: 2000 cm2 , výkon: 11650 W, grilovací rošt: smalt, Rozměr grilovací plochy: 30 × 64 cm, zdroj energie: 10 nebo 5 kg PB lahev (není součástí výrobku), spotřeba: 800 g/h, piezoelektrické zapalování, regulace teploty, teploměr a okénko ve víku. Info len pisomne cezz alebo na email> zoslejova(zavinac)
Campingaz 3 Series Classic LS Plus gril používaný občasne
Predám plynový gril. Osobný odber v Dunajskej Lužnej. Pôvodná cena grilu bola 521 eur. Original Weber grilovacie rukavice zadarmo. Stahujeme sa do mensieho,gril je nam velky. Príkon horáka (kW) 9,6 + 2,3 Spotreba plynu (g/h) 699 + 167 Horák 3x nerezový trubkový Grilovací rošt smalt. litinový a tál CM Zapaľovanie piezo Boční varič Grilovacia plocha (cm2) 2800 Rozmery grilovacej plochy (cm) 61 x 46 Predný kryt 2 dvířka Výška pracovnej plochy (cm) 90,5 InstaClea Culinary Modular ano Teplomer Materiál veka zušlechtilý plech Obslúžia počet osôb 12 Hmotnosť (Kg): 53.00 Rozmery (cm): 78 x 60 x 53 Obj.č.: 2000015639 Kontaktní plynový gril se třemi trubkovými hořáky z nerezu a postranním hořákem například pro přípravu omáček a příloh. Grilovací plocha je rozdělená na litinový tál a rošt Culinary Modular pro snadnou přípravu pizzy, marinované drůbeže, paelly či asijských pokrmů na pánvi wok. InstaClean™ systém umožňuje vyjmutí jednotlivých dílů grilovací vany a jejich umývání v myčce. Pomocí ovládacích knoflíků a teploměru lze pohodlně regulovat teplotu. Obsahuje přední dvířka a úložný prostor. Piezo zapalování. Vyklápěcí rošt pro pozvolné grilování a ohřívání. 2 boční stolky, z toho jeden sklopný. Příkon hořáků: 9,6+2,3 kW. Spotřeba plynu: 698+167 g/h. Grilovací plocha: 2800 cm2. Výška pracovní plochy: 90,5 cm. Hmotnost: 53 kg. Rozměry sestaveného grilu: 144x60x116 cm. Grilovací rošt a tál: litina se smaltovanou povrchovou úpravou. Zdroj energie: PB lahev 5 kg nebo 10 kg.
Landmann prenosný plynový gril 12058
Predám Landmann prenosný plynový gril 12058 Prenosný plynový gril je veľmi pohodlný. Je vyrobený z nehrdzavejúcej ocele a má smaltovaný grilovací rošt z robustnej liatiny. Dva bočné stolíky sú odnímateľné. Medzi ďalšie vlastnosti tohto grilu patrí horák vyrobený z nehrdzavejúcej ocele, veko z oceľového plechu, smaltovaný kryt horáka, ako aj redukcia tlaku a plynová hadica. S týmto skvelým grilom ste dobre pripravení na grilovaciu sezónu. Farba: Čierna Materiál: nehrdzavejúca oceľ prenosný Smaltovaný liatinový grilovací rošt Nerezový horák (3,5 kW) smaltovaný kryt horáka 2 odnímateľné bočné stolíky so zobrazením teploty s krytom z oceľového plechu vrátane redukčného ventilu a plynovej hadice Hmotnosť: cca 12 kg Grilovacia plocha: cca 47 x 38 cm Rozmery: ŠxVxH cca 100 x 40 x 39 cm Prenosný plynový gril na mobilné použitie Zobrazenie teploty vo veku Smaltovaný liatinový grilovací rošt Smaltovaný kryt horáka 2 odnímateľné bočné stolíky
Motor na Gril, na 220V, 12V-24V-48V Prase, Kýtu, Kuřata
Prodám kvalitní Profesionální TOP Grilovací motorek na gril s kvalitní převodovkou s ocelovými koly, Motorky mám dva původně z invalidního vozíku, ještě poctivá kvalita(žádná plastová převodovka, plastové kolečka co se hned polámou, nebo teplem roztečou) ocelové soukolí zpřevodováno do obrovské síly na 220V možnost provozovat i na 12-24-48V z Autobaterie, Autobaterií. Otáčky motorku s regulátorem otáček v trafu jsou od 1 do 60 otáček za minutu. Trafo s regulovatelnými otáčkami je bez ztráty výkonu (ať jede na 1 otáčku nebo na 60 otáčku neztrácí výkon, ani sílu MOTORKU) Utáhne bez problémů i Velké PRASE, Sele, Tele, Óvci, Krůtu, Berana, Krávu, Moráka a podobně, prostě vše co na jehlu napíchnete to grilovací motorek bez problémů zvládne a hlavně utáhne (i na 12V z autobaterie, odzkoušeno v praxi z vlastní zkušenosti, možnost poslat i video grilu v praxi jak se vše točí a funguje na 100 %)nebo Váš jiný projekt,Elektrická bugina, Naviják, Motorek na míchání kvasu v kotli v destilační koloně, Pálenice a podobně Motorek je na Velkou Kýtu, 2 Kýty , Kuřata, Velké Prase apod...Motorek utáhne bez problémů cca +- 300 kilo, zaslání na Vaši adresu přes zásilkovnu samozřejmostí.Zasílám i do zahraničí na Slovensko SK. Grilovací motor s převodovkou má v sobě na převodovce páčku na odpojení (rozpojení) soukolí poloha 0 a poloha 1 na hřídeli je osazení pro pero, drážka.Mororek je včetně kvalitního zdroje na 220V plus regulátoru otáček od 1 až cca 60 otáček za minutu.
LIATINOVÁ GRILOVACIA PANVICA S PRIEMEROM 45 CM + ĎARČEKY
Predám masívnu liatinovú grilovaciu panvicu (nazývanú aj grilovací tanier alebo grilovacia platňa, grilovací disk, talandare, roštilj) v tvare disku s priemerom 45 cm. Prikladám k nej šrobovacie nožičky s dĺžkou 22 cm. Hrúbka grilovacej panvice nie je 2,5 mm ako na ostatných panviciach, ale až 6,5 mm, čiže je pevná a dostatočne hrubá. K panvici prikladám aj 2 DARČEKY: 1. Bambusové kliešte 30 cm dlhé, 2 cm široké - tretí obrázok. 2. Kuchynské drevené špachtle 15 cm dlhé, 3,8 cm široké - tretí obrázok. V prípade, že sú podľa Vás nožičky prikrátke, je možné si dokúpiť závitovú tyč v akýchkoľvek obchodoch so stavebnými potrebami a použiť tú, cena 1m tyče sa pohybuje len okolo 1€ Grilovacia panvica je čisto nová, nepoužitá. Tak ako oceľové panvice, aj liatinové je potrebné vypáliť, aby získali svoje skvelé vlastnosti – odolali korózií a získali prirodzene nepriľnavý povrch PREČO INVESTOVAŤ DO LIATINY: -> jeden z najobľúbenejších materiálov na panvice a kuchynský riad profesionálnych šéfkuchárov -> extrémne dlhá životnosť -> častejším používaním naberá na kvalite - vytvára sa stále nepriľnavejší povrch, tým sa urýchľuje čistenie a zlepšuje kvalita pripravovaného pokrmu -> a ďalšie, čítaj v texte Táto panvica je vhodná na grilovanie, opekanie a smaženie slaniny, mäsa, steakov, klobás, párkov, rýb, zemiakov (v šupke, alebo rozkrájané), sladkej kukurice, cibule, paradajok, papriky, cukety, baklažánov, húb, mrkvy, cesnaku a mnohých iných pochutín Hlavou výhodou grilovania na takejto grilovacej panvici je, že jedlo sa pripravuje vo vlastnej šťave a ostáva chutné a šťavnaté. Šťava z klobás, slaniny, steakov stečie do stredu panvice. Pri pripravovaní jedla je cítiť veľmi príjemnú arómu šťavy pečúceho sa pokrmu. Do tejto šťavy namočíme predpripravené marinované mäso, chvíľu ho tam necháme, aby sa šťavy zmiešali a následne mäso dáme na bok panvice, kde sa bude piecť a zbytočne sa nenasýti tuku ako pri ostatných panviciach. Mäso a zeleninu na oboch stranách opečieme, občas ich na 5-10 sekúnd namočíme do spomínanej štavy a znova dáme na bok panvice, aby sa dokončili a následne je pochutina pripravená na konzumáciu Grilovanie je možné po prišróbovaní nožičiek, alebo aj bez nich a to položením na kotlinu Pridanou hodnotou je aj vynikajúca tepelná vodivosť, rozloženie tepla a schopnosť dlho si dlho udržať teplotu Panvicu je pred prvým použitím potrebné vypáliť - podrobný návod je uvedený v návode na obsluhu, ktorý je priložený k panvici TOTO JE POSLEDNÝ KUS! Cena panvice je 35€. Cena platí iba 2 dni, preto neváhajte a kontaktujte ma! Pre bližšie informácie ma prosím kontaktujte na: e-mail: ludrovanpeter@ mobil:
NEREZOVÁ (ANTIKÓROVÁ) GRILOVACIA PANVICA 55 CM + ĎARČEKY
Predám čisto novú, nepoužitú prvotriednu grilovaciu panvicu (nazývanú aj grilovací tanier alebo grilovacia platňa, grilovací disk) v tvare disku s priemerom 55 cm, priemer s uškami je 70 cm. Súčasťou panvice sú šrobovacie nožičky s výškou 35 cm. Hrúbka nerezovej panvice je 2,5 mm. K panvici prikladám aj 3 DARČEKY: 1. Bambusové kliešte 30 cm dlhé, 2 cm široké - tretí obrázok. 2. Kuchynské drevené špachtle 15 cm dlhé, 3,8 cm široké - tretí obrázok. 3. Grilovacie ihly na špíz 6 kusov, 41 cm dlhé - tretí obrázok. PREČO INVESTOVAŤ DO NEREZOVEJ GRILOVACEJ PANVICE? Dôvod je, že nerez: - je odolný voči korózií, vysokým teplotám, dobre vodí teplo, je hygienicky nezávadný - je hygienicky nezávadný -> nie ako liatina/meď/hliník, ktoré by nemali prísť do kontaktu s určitými potravinami, nakoľko nereagujú dobre s tými kovmi. Konkrétne s kyslými potravinami ako víno, paradajky, citróny a iné spôsobujú že pripravované jedlo ničí nepriľnavú vrstvu na panvici, ktorá sa vytvorila a vsiakne do seba metalickú chuť z panvice, čo má tiež dôsledky na zdravie. Táto grilovacia panvica je z nerezovej ocele. Niektorí tento materiál nazývajú ušľachtilá nehrdzavujúca oceľ, iní antikor. Keďže tento materiál je odolný voči korózií, voči vysokým teplotám, dobre vodí teplo a Taktiež je nenáročný na údržbu, zvárateľný a má mimoriadne dlhú životnosť. Je najčastejšie využívaným konštrukčným materiálom pre chemický priemysel, jadrovú techniku, ale hlavne potravinárstvo. Táto panvica je vhodná na grilovanie, opekanie a smaženie slaniny, mäsa, steakov, klobás, párkov, rýb, zemiakov (v šupke, alebo rozkrájané), sladkej kukurice, cibule, paradajok, papriky, cukety, baklažánov, húb, mrkvy, cesnaku a mnohých iných pochutín. Hlavou výhodou grilovania na takejto grilovacej panvici je, že jedlo sa pripravuje vo vlastnej šťave a ostáva chutné a šťavnaté. Šťava z klobás, slaniny, steakov stečie do stredu panvice. Pri pripravovaní jedla je cítiť veľmi príjemnú arómu šťavy pečúceho sa pokrmu. Do tejto šťavy namočíme predpripravené marinované mäso, chvíľu ho tam necháme, aby sa šťavy zmiešali a následne mäso dáme na bok panvice, kde sa bude piecť a zbytočne sa nenasýti tuku ako pri ostatných panviciach. Mäso a zeleninu na oboch stranách opečieme, občas ich na 5-10 sekúnd namočíme do spomínanej štavy a znova dáme na bok panvice, aby sa dokončili a následne je pochutina pripravená na konzumáciu. Grilovanie je možné po prišróbovaní nožičiek, alebo aj bez nich a to položením na kotlinu. Cena grilovacej panvice je 69€. Cena platí iba 2 dni, preto neváhajte a kontaktujte ma! Pre bližšie informácie ma prosím kontaktujte na: e-mail: ludrovanpeter@ mobil: