inzercia, predaj, predám, bazár

Guinessová kniha rekordov 2019

Kategória: Encyklopédie

Vyzerá ako nová z obchodu.
Guinessová kniha rekordov 2019
Podobné inzeráty
Lámači rekordov
Predám knihu Lámači rekordov. Obsah knihy: Lámači rekordov V tejto knihe nájdete odpoveď na stovky zaujímavých otázok. Navyše sa dozviete množstvo informácií o našom svete, ktoré sa dajú navzájom porovnať. Získate tak originálny pohľad na uvedené skutočnosti, ktorý ešte umocnia farebné ilustrácie zhotovené v mierkach. Lámači rekordov prinášajú potešenie z nového poznania.
Guinessova kniha rockových hviezd (História rocku od A po Z)
Guinessova kniha rockových hviezd (História rocku od A po Z) V ponuke mám mnohé ďalšie knižky, väčšinou staršieho vydania. Kompletný zoznam zašlem e-mailom. Preferujem kontakt cez e-mail. Možný osobný odber v BA alebo odošlem poštou. K poštovnému pripočítavam balné 1 EUR. Odosielam cez slovenskú poštu alebo zásielkovňu.
Guinessova kniha rockových hviezd (História rocku od A po Z)
Guinessova kniha rockových hviezd (História rocku od A po Z) V ponuke mám mnohé ďalšie knižky, väčšinou staršieho vydania. Kompletný zoznam zašlem e-mailom. Preferujem kontakt cez e-mail. Na SMS neodpovedám. Možný osobný odber v BA alebo odošlem poštou. K poštovnému pripočítavam balné 1 EUR. Odosielam cez slovenskú poštu alebo zásielkovňu.
Guinnes kniha rekordov 2008
Predam knihu rekordov Guinnes. Rocnik 2008, vydanie v madarskom jazyku.
Predám Guinessovu knihu rekordov 1998
ginesova kniha rekordov je ošuchana cena aj s poštovným 15€
Guinnessova kniha rekordov 2015
Predám guinnessovu knihu rekordov z roku 2015. Cena dohodou.