inzercia, predaj, predám, bazár

Gumáky detské chlapčenské

Kategória: Obuv

Predám gumáky detské chlapčenské, vesmírny motív, veľkosť 23 (šírka 16 cm, dĺžka 16 cm, šírka 7 cm), odtrhnuté jedno putko, inak nepoškodené.

Pri kúpe viacerých veci možná dohoda na cene.

Kontakt: hrasnamartin26@

Pošta: poštovné preferujem (po zlých skúsenostiach) vopred na účet ako záruku, že si zásielku prevezmete a nebudem stratový, ak by ste si ju náhodou nevyzdvihli. Zvyšok sumy za tovar zaplatíte na dobierku. Tovar Vám nenútim, sami oň máte záujem, ak nie ste ochotní na toto pristúpiť a uhradiť sumu za poštovné vopred na účet, ani ma, prosím, nekontaktujte, aby sme sa zbytočne neoberali o čas. Ďakujem.

V prípade záujmu zašlem viac informácií a detailnejších fotografií.

Gumáky detské chlapčenské
Podobné inzeráty
Chlapčenské čižmy s kožušinkou 26 Nelli blu
Chlapčenské čižmy s kožušinkou 26 Nelli blu - [8.12. 2021] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Chlapčenské čižmy s kožušinkou 26 Nelli blu - 1 Chlapčenské čižmy s kožušinkou 26 Nelli blu - 2 Chlapčenské čižmy s kožušinkou 26 Nelli blu - 3 Chlapčenské čižmy s kožušinkou 26 Nelli blu - 4 Chlapčenské čižmy s kožušinkou 26 Nelli blu - 5 Chlapčenské čižmy s kožušinkou 26 Nelli blu - 6 Chlapčenské čižmy s kožušinkou 26 Nelli blu - 7 Predám v super stave nosene čižmy s kožušinkou veľkosť 26, vnútorná dĺžka 17 cm. Zn. Nelliblu. Čižmičky sú nepoškodené, na jednej čižmičky zasivana latka okolo zipsu maličký kúsok hore (viď foto), takmer nevidieť, funkčnosť neovplyvňuje. Neschodene, neosuchane. Farba tmavomodrá a čierna, zapínanie na zips + šnúrky.
Detské gumáky,cizmy
Predám detské cizmy,gumáky roznej velkosti.Sú málo pouzívané,bezchybné.Kupované:Ccc,deichman, Cena za kus:3€ Velkosti: Gumáky vzorka mys:20 Minnie:25 Copcake sive:20 Copcake cierne:21 Gumáky cervene s hviezdami:21 Gumáky s motivom unicorn:23 Zimné cizmy:23 Posielam aj na dobierku.
LUXUSNÉ A KVALITNÉ GUMÁKY značky HUNTER
Predám tieto krásne a kvalitné gumáky značky HUNTER vo veľkosti 30/31. Vnútorná dĺžka je 19,5cm. Farba je v skutočnosti bledšia ružová. Podošva je vyrobená z odolného a priľnavého kaučuku. Ide o osvedčený model na klzký, blatistý a nerovný povrch - najmä pre aktívne dievča! Nazúvacie topánky do neistého počasia sú perfektnou voľbou pre vaše dieťa. V prípade, že sa hra ukáže ako príliš bláznivá a nôžky dieťaťa sa namočia, okamžite vyzujete gumáky z nôh. Gumáky sú vyrobené z kaučuku a sú odolné, nepremokavé a zároveň pružné a poskytujú dobrú tepelnú izoláciu pri nízkych teplotách. Ideálne pre zábavu v daždi! gumáky sú vybavené textilnou vložkou, ktorá má mäkké a pružné vlastnosti a je odolná aj voči oderu. Doprajte svojmu drobcovi kvalitnú nepremokavú topánku do dažďa! CENA: 20 EUR plus pošta PÍSAŤ IBA SEM NA ODKAZ, ČÍSLO VYMYSLENÉ!
Predám dievčenské gumáky veľkosť 28 a 31
Predám dievčenské gumáky značky F&F veľkosti 28 a 31. Gumáky s jednorožcom sú veľkosť 28 a sú zateplené kožušinkou. Gumáky s krokodílom sú veľkosť 31, zvnútra látkové. Obe gumáky sú veľmi zachovalé, málo nosené, bez poškodení. Cena za kus je 4,- Eurá + poštovné (3,60 balík pošta). Platba vopred na účet. Prosím kontaktovať mailom alebo sms.
Chlapčenské tenisky a gumáky
Predám detské tenisky a gumáky rôzne veľkosti. Gumáky s krtkom, veľ. 26 - cena 7€ Gumáky s autíčkami, veľ. 24 - cena 7€ Nike tenisky, veľ. 23,5 - cena 10€ Adidas tenisky, veľ. 29 - cena 10€ D.D.Step plátenky, veľ. 21 - cena 10€ S.D.Step plátenky, veľ. 27 - cena 10€ Alebo všetky spolu za 45€
Detské chlapčenské zimné topánky Superfit veľkosť 35
Predám chlapčenské zimné topánky resp. snehule značky Superfit vo veľkosti 35 s povrchovou úpravou GORE-TEX. Topánky sú zachovalé a bez poškodenia (boli nosené jednu zimu). Ponúkam za symbolickú cenu 12 eur. Kontakt 0904 74 40 40 som z BA. Prosím iba seriózny záujem. snehule chlapčenské zimné topánky chlapčenské topánky na zimu chlapčenské topánky chlapčenské čižmy chlapčenské čižmičky kožené topánky kožené čižmy kožené čižmičky GEOX GORE-TEX Superfit veľkosť 35