inzercia, predaj, predám, bazár

Gumenne nástrahy

Kategória: Rybolov

Gumenné nástrahy 110ks keitech, relax, gunky, fox v rozmeroch 8-12cm + jiggove háčiky 10g,12g,14g,15g viď. všetko foto...všetko v 100% stave, nepoužité...kontaktujte ma telefonicky.
Gumenne nástrahy
Podobné inzeráty
Gumenné nástrahy
Rôzne gumenné nástrahy v rôznych veľkostiach viď.foto...niektoré nástrahy na jiggových hlavičkách 6 a 8g. Nástrahy sú v 100percentnom stave u mňa nevyžité ani raz pri vode.
PRIVLACIARSKY Set Stuka
Mam na predaj tento rybarsky set na privlac ktory je zamerany na chytanie stuky. Dve nastrahy su vyrobene mnou (rotacka,twister) Pouzite nastrahy som sam skusal pred vytvorenim tohto setu (pouzil som tie ktore sa osvedcili) VSETKY NASTRAHY SU NOVE NEPOUZITE MOZNOST DOKUPIT JIGOVE HLAVY (7g,10g) MOZNOST DOKUPIT POUZITE GUMOVE NASTRAHY V SETE POZRI OSTATNE INZERATY !!!!!
Menšie gumenné nástrahy
Predám menšie gumenné nástrahy.Veľkosť na foto. Foto 1 - žabky, na konci nožičiek majú drobné kopýtka - cena za kus 0,25€. Foto 2 - smáčik, na koci drobné kopýtko, cena za kus 0,15€. Foto 3 - cena za kus 0,10 €, žubrienka vpravo 0,15 € Foto 4 - cena za kus 0,40€ Kontakt: , mail:matkorybar@ Zasielam poštou na dobierku za 4€.
Rybárska taška iron claw
Rybárska taška nová (možnosť využiť ako rybársky kufrík), na nástrahy s mnohými vonkajšími vreckami, do ktorých môžete dať krabičky, peán, meter, povolenku a mnoho ďalšieho. V cene sú aj štyri plastové boxy na nástrahy, ktoré sú vyrobené tak, aby presne zapadli do hlavného vrecka. Veľký model, ktorý má na prednej strane vrecko na polarizované okuliare. materiál: 300D / 600D polyester rozmery (ŠxHxV): 52 × 34 × 31 cm vr. štyroch krabíc na nástrahy: 35 × 22× 4,5 cm Pre mňa nevhodný darček... Viac info:
Predam privlacove nastrahy.
Spravil som si vo veciach poriadok a teda predam tieto privlacove nastrahy Salmo, Fox Rage, Berkley, LH handmade lures, Abu Garcia. Len ako celok Zadarmo prilozim obojstrannu krabicku na nastrahy.
Prislusenstvo, nástrahy.. Abu Garcia, Westin Fishing
Mam na predaj prislusenstvo, nástrahy a kadejaké karabinky, obratliky, pean, cokolvek co sa používa hlavne pri rybolove na dravce, vsetko som kupoval prevažne na šťuky a zubace. V pripade záujmu o cokolvek co sa nachadza na fotkách ma prosim neváhajte kontaktovat. Je mi ťažko uvádzať ceny, nakolko niekto moze chciet aj viac veci a vtedy by som sa na cene radsej dohodol, poslem aj na dobierku! Cele SR. Pozri aj ostatne inzeraty! rybolov, dravce, zubac, šťuka, nástrahy, pean, navijak, vlasec, vlasce, háčiky, zavážia, karabinky, obratliky, abu garcia, shimano, westing fishing, strikepro, ondex, spinner, mepps, rotačky, flyfishing, pikefishing, pikefly.