inzercia, predaj, predám, bazár

gumové konerčeky

Kategória: Príslušenstvo

Predám gumové koberčeky boli v passate b6.
Kupované v novembri cena 20€
gumové konerčeky
Podobné inzeráty
gumové konerčeky
Predám gumové koberčeky boli v passate b6. Kupované v novembri cena 25€
Audi A4 2008-2015 - gumová vanička do kufra
Vanička do kufra je vhodná pre Audi A4 (B8) vyrábaný v rokoch 2008 až 2016. Plastové a gumové vaničky do kufra auta sú vyrobené presne podlahy kufra Ochránia dokonale podlahu od vody, snehu, blata a všetkých iných nečistôt Vysoký cca 5cm okraj, protišmykové prvky, odolný materiál s dlhou životnosťou Audi A4 Sedan 2008-2015 - gumová vanička do kufra Vyrobená z vysoko kvalitnej TPE gumy s vysokou elasticitou Vysoký okraj do 5 cm na gumovej vaničke Vysoký okraj do 5 cm zabráni rozliatiu alebo rozliatiu nečistôt Overený materiál na vaničkách do kufra Praktický organizér pomocou oddelených priehradkam na uskladnenie vecí proti pohybu Ochrana podlahy s vaničkou z gumy Frogum Tvar vaničky zodpovedá 100% obrysu kufra Audi A4 Sedan 2008-2015 Gumové vaničky Frogum na mieru Jednoduchá údržba vaničky Frogum Prvky na zabránenie pohybu na gumovej vaničke Vyrábaná pomocou 3D laserového skenovania podlahy 3D technológia skenovania gumových vaničiek Rovnaká produktová línia ako 3D gumové autorohože Frogum s vysokým okrajom Vyrobené z odolného materiálu Gumové vaničky do kufra sú vyrábané z odolnej TPE gumy bez zápachu. Odolávajú oteru, chemikáliám, vode, snehu a všetkým iným nečistotám. Vysoká elasticita, pružnosť s vysokou tepelnou a chemickou odolnosťou. Presne vylisované na tvar kufra Vďaka technológií 3D skenovania podlahy sú vaničky presne vytvarované na podlahu každého vozidla, čím zaistia dokonalú ochranu celej plochy kufra. Vysoký 5cm okraj po celom obvode zaručia, že všetky nečistoty ostanú na gumovej vaničke a nie je textilnej podlahe vozidla. Vanička do kufra s funkciou organizéra Vane do kufra Frogum Pro-line fungujú aj ako užitočný organizér. Pomocou oddeleným priehradkám zabráni pohybu vecí po povrchu vaničky. Sú vhodné na uskladnenie čistiacich prostriedkov, lekárničky, drobného náradia a iných prevážaných veci v kufri. Praktické využitie gumových vaničiek Gumovú vaničku do kufra ocení každý majiteľ vozidla, ktorý chce ochrániť podlahu od roztápajúceho snehu po lyžovačke, pri prevoze stavebného materiálu, od nechceného vyliatia tekutín pri nákupe. Vaničku do kufra ocenia aj majitelia psov pri prevoze svojho miláčika v kufri. Starostlivosť o gumové vane Frogum v kufri Audi A4 Sedan 2008-2015 je veľmi jednoduchá a netreba k tomu žiadne špeciálne prípravky. Obvykle stačí obyčajná vody a špongia, prípadne silnejší prúd vody (wapka). Pre vyšší lesk a odolnosť je možne ošetriť gumu čističom na plasty a gumu.
Gumové koberce Ford Galaxy / Seat Alhambra / VW Sharan (6ks)
Prodám zánovní 6ti dílnou sadu - gumové autokoberce přesně tvarované pro automobil Ford GALAXY ( 1996 - 2005) / Seat ALHAMBRA ( 1996 - 2009 ) / VW - Volkswagen SHARAN ( 1996 - 2009 ) - vhodné pro 7 místné verze - 3 řady sedadel. Protiskluzová úprava. Po celém obvodu všech koberců je zvýšený okraj, který brání unikům vody a nečistot do okolního prostoru. Spolehlivě ochrání podlahu Vašeho auta před špínou z bot. Kvalitní české gumové autokoberce vyrobeny na míru - 6 dílů, které spolehlivě ochrání podlahu Vašeho auta před špínou z bot. Koberce jsou vyrobeny z velice kvalitních materiálů odolných proti opotřebení, na spodní části jsou vybaveny protiskluzovou úpravou. Gumové autokoberce Seat ALHAMBRA (1996-2009) - 6 dílů dokonale přilnou k podlaze Vašeho auta. Po celém obvodu všech koberců je zvýšený okraj, který brání unikům vody a nečistot do okolního prostoru. Koberce lze snadno čistit vodou a běžnými čistícími prostředky. Technické parametry: Sada: 6 ks - 2 koberce přední + 4 koberce zadní. Protiskluzová úprava: Ano (plastové otvory pro upevňovací šrouby na podlahu + protiskluzový řapík na spodní straně). Zesílená nášlapná plocha koberce u řidiče. Materiál: Guma. Původní cena bez poštovného byla 995kč - 40€. Více foto zašlu na e-mail. Možné osobní převzetí v Plzni nebo v případě platby předem na účet zašlu poštou nebo zásilkovnou. Cena za komplet 20€.
Gumové rohože Dacia Sandero
Predám rok používané gumové rohože z vozidla Dacia Sandero 2021, 2ks predné gumové rohože, 2ks zadné gumové rohože. Rohože sú v zachovalom stave.
Koberčeky do auta Volvo
Predam original konerčeky 4ks do Volva V60 model ocean. Farba bežova.
AUDI A6 C7 gumenné rohože
Konerčeky -gumené rohože audi a6 2014-40 Mám aj vaničku do kufra -40