inzercia, predaj, predám, bazár

Hackovany koberec - svetlomodry

Kategória: Doplnky

Dobrý deň, ponúkam na predaj hačkovaný koberec, ktorý vyrobila moja mama. Koberec je vyrobený z bavlnenej látky. Každý pás je začistený proti strapkaniu.
Farba - svetlomodrý s tmavšími časťami
Priemer - 75 cm
Hackovany koberec - svetlomodry
Podobné inzeráty
Hackovany koberec - oranžovo-červený
Dobrý deň, ponúkam na predaj hačkovaný koberec, ktorý vyrobila moja mama. Koberec je vyrobený z bavlnenej látky. Každý pás je začistený proti strapkaniu. Farba - oranžovo-červený Priemer - 66 cm
Hackovany koberec - tmavomodry
Dobrý deň, ponúkam na predaj hačkovaný koberec, ktorý vyrobila moja mama. Koberec je vyrobený z bavlnenej látky. Každý pás je začistený proti strapkaniu. Farba - tmavomodrý so svetlejšími časťami Priemer - 64 cm
Háčkovaný koberec
Predám ručne háčkovaný koberec. Priemer 150cm. Uháčkujem aj iné...
Hačkovany obrusok
Ručne háčkovany obrúsok krásny doplnok na oživenie domácnosti. Hačkovaný z priadze Maxi naškrobeny a vytiahnuty drží pekne tvar.
Háčkovany obrus
Ponúkam ručne háčkovany obrus s kvietkami v eskovom tvare háčkovany z priadze Maxi ružová a biela. Naškrobeny a vytiahnuty takže pekne drží tvar.
Háčkovaný koberec.
Predám nový ručne háčkovaný koberček zelenej farby. Priemer koberčeka je 95cm. Dá sa prať v práčke na 30-40 °C a sušiť voľne rozprestretý ako aj iné pleteniny. Materiál bol použitý Macrame cotton 2mm, 80% bavlna a 20%polyester.