inzercia, predaj, predám, bazár

hadica+hak

Kategória: Zberateľstvo

predam hadicu z vojenskej striekacky ma mosadzne srobenie+hak
hadica+hak
Podobné inzeráty
Corgi Major žeriav
Predam nadherny a obrovsky celokovovy original model Corgi Major, Crane,zeriav, pohyblive rameno, funkcne navyjanie haku, vyborny stav, par otukov laku. Ma chybu krasy, a to scasti zlomeny aretacny hak ramena zeriavu, ponukam aj nahradu, a zlomeny plastovy hak vzadu je nahradeny ocelovym ockom, avsak aj tu ponukam nahradu. Vyzva pre sikovneho zberatela to nejako vymenit. Nadherny kus histórie, masivny a tazky original model, vsetko funkcne!! Top stav dnes aj 150E a viac. Pozri vsetky moje inzeraty, pri kupe 3 modelov z mojej ponuky je posta gratis.
Corgi Major žeriav
REZERVOVANE Predam nadherny a obrovsky celokovovy original model Corgi Major, Crane,zeriav, pohyblive rameno, funkcne navyjanie haku, vyborny stav, par otukov laku. Ma chybu krasy, a to scasti zlomeny aretacny hak ramena zeriavu, ponukam aj nahradu, a zlomeny plastovy hak vzadu je nahradeny ocelovym ockom, avsak aj tu ponukam nahradu. Vyzva pre sikovneho zberatela to nejako vymenit. Nadherny kus histórie, masivny a tazky original model, vsetko funkcne!! Top stav dnes aj 150E a viac. Pozri vsetky moje inzeraty, pri kupe 3 modelov z mojej ponuky je posta gratis.
Staré perá
Ponúkam dve staré perá, ak niekto zbiera, sú staré minimálne 50 rokov, samozrejme, už nepíšu. Čierne je Pionýr 145251, strieborné má značku HAK. Cenu ponúknite.
Veci pre zberatelov
Predam stare veci. C.19 spievajuca ryba nefunkcna 10€. C.28 vysielacky Kamto toys nevyskusane su predane. C.4 krabicka 2€. C.14 valcek 3€. C.33 knizka poskodena 3€. C.34 3D 4€. C.22 pohladnica 2€. C.31 2€. C.5 stitok Tatravagonka 4€ ks. C.8 lyzicka 1€ ks. C.23 kalendar 1987 Mona Liza 4€. C.15 Hobby Moda 5€. C.3 mosadz hak 5€. C.29 mosadz hacik 3€. C.9 znak ČSSR 10€. C.27 odrazka 5€. C.21 kluciky su predane. C.13 hodinky 3€. C.16 flaska Alpa 2€. C.12 kriz je predany. C.6 kluc je predany. C.43 kluc je predany. C.16 7€. C.11 6€. C.2 Videoton 2€. C.7 nahrdelnik 5€. C.17 sekac 15€. C.24 komiks Kacer Donald 1991 5€. Poslem aj postou na dobierku. Pozrite aj dalsie moje inzeraty.
Ites traktor zetor crystal 8011 KDN s valníkem nehraný TOP
Prodám nehranou sadu zetor Crystal s vlekem. Traktor na ovládání na bowden, nový, nehraný i s krásnou krabicí, originál dosud nepoužitý model. Stará hračka z konce 80. let. Vzácná sada s modrými koly, celomodrý traktor dokonce s madly vpředu a chromovým motorem. Perfektní chromované doplňky. Karoserie a podvozek bez škrábanců, korba vleku neodřená stav nové hračky, jedná se o uloženku. Ovládání na baterii 4,5V, uvnitř je redukce na monočlánky, jezdí vpřed i vzad, kola se otáčejí zlehka až k dorazům. Vzadu hák, tzv. huba pro vlek se závlačkou, vše je originál. Luxusní stav nové hračky, rarita, 40 let stará uloženka, v naprosto dokonalém stavu, nic nechybí. V takovém stavu se tato souprava už jen tak nevidí. Jen vážný zájem, solidní jednání a nejlépe osobní převzetí, hračka je křehká.