inzercia, predaj, predám, bazár

Handmade adventny kendar

Kategória: Ostatné

Predam handmade adventny kalendar pre deti a rodicov, ktori nechcu klasicke cokoladove kalendare pre dieta. Rozmer je 63x53cm, zozadu sa da vsunut palicka a zavesit. Obsah je na kreativite rodica ;-) u nas uz nevyuzivany, kedze dieta odrastlo. Preferujem osobny odber BA 4.
Handmade adventny kendar
Podobné inzeráty
Handmade opakovane použiteľný adventný kalendár
Predám handmade adventný kalendár v tvare vianočného stromčeka. Obsahuje svetielka, ktoré sa každých 24 hodín rozsvietia v rovnakom čase (napríklad o 16tej), čo môže znamenať, že je ten správny čas pozrieť sa, čo sa skrýva v nasledujúcej krabičke. Je opakovane použiteľný, každý rok si ho naplníte podľa ľubovôle. Krabičky sa otvárajú zvrchu jednoduchým odklopením dvoch strán. Kalendár je určený na zavesenie na dvere a tým pádom ideálny pre malé deti, ktoré naňho ešte nedočiahnu. Rozmery cca 72 x 42 x 5 cm. Svetielka sú napájané pomocou 2 ks AA batérií, batérie nie sú súčasťou. Kalendár bol použitý počas dvoch adventov, stále v krásnom stave. Odber možný osobne v BA Dlhé diely alebo poštou plus poštovné s platbou vopred na účet. Píšte prosím mail, číslo je vymyslené. Ďakujem
Adventny veniec, veniec na dvere
S láskou robené vence na dvere, adventny veniec. Cena adventny veniec 30€ VENIEC NA DVERE FIALOVY 25€ VENIEC NA DVERE BIELY 20€
Adventný svietnik
Predám kovový adventný svietnik nový, len rozbalený. Použiteľný ako adventný veniec. Zn.Melinera. Podstavce sviečok sú odšróbovateľné. Materiál kov s práškovou vrstvou. Priemer podnosu 39,2cm, výška podnosu 2cm, priemer svietnika 8,4cm, výška 5,2cm. Dekorácia nie je súčasťou balenia.
Adventný veniec a vianočné  dekorácie
Predám adventný veniec a rôzne vianočné dekorácie: Adventný veniec, podstavec z prútia, priemer 30cm - 20€, Vianočný venček, priemer 30cm - 15€, Záves vianočná guľa, priemer 16cm - 18€, Zápich tri jabĺčka - 2€, Reťaz s medenými perlami, 2 × 2,5m - 2€/kus Pri odbere viac kusov možná malá dohoda.
Adventný kalendár
Predám závesný adventný kalendár v tvare stonožky v dobrom používanom stave. Je to originál handmade výrobok. K dispozícii sú 2 ks. Jedna stonožka má na tykadielku malú škvrnku - viď. detailné foto. Cena je za 1 ks.
Adventný venček
Predám adventný venček (handmade výroba), pokiaľ by mal niekto záujem o iný venček viem spraviť akýkoľvek, kľudne ma stačí kontaktovať.