inzercia, predaj, predám, bazár

Hanušovce nad Topľou a okolie, Gregor Gašpar

Kategória: Mapy, cestovanie

Hanušovce nad Topľou a okolie, Gregor Gašpar, Východoslovenské vydavateľstvo, 1984, tvrdá väzba 80 strán, 300 g, 83-028-84 - 6 €
Hanušovce nad Topľou a okolie, Gregor Gašpar
Podobné inzeráty
Hanušovce nad Topľou a okolie
Hanušovce nad Topľou a okolie, Gregor Gašpar, Východoslovenské vydavateľstvo, 1984,
Gemer - Miro Gregor
Predám knihu Gemer - Miro Gregor z roku 1971 Ide o fotopublikácou s prevažne čiernobielymi fotkami (príroda, pamiatky, socialistické stavby, ľudia). Obal natrhnutý ako je vidieť na fotografii, ale inak je kniha krásne zachovalá. 14E plus poštovné Poprosím kontaktovať ma emailom.
KNIHY - BRATISLAVA, SPIŠ, KOMÁRNO  A  INÉ
1. KNIHY - BRATISLAVA A/ PRESSBURG POZSONY BRATISLAVA 1883-1919, Július Cmorej, Mikuláš Gažo, 1991, 10 € B/ PETRŽALKA ENGERAU-LIGETFALU. Predaná. C/ MESTSKÉ MÚZEUM V BRATISLAVE, 120 ROKOV, kolektív autorov, 1988, 3,50 € D/ PAMIATKY A PRÍRODA BRATISLAVY,(Zborník 10), kolektív autorov, 1988, 5 € E/ BRATISLAVA, Miro Gregor, 1978, neautorské venovanie, 4 € REZERVOVANÁ F/ 100 ROKOV MESTSKEJ HROMADNEJ DOPRAVY V BRATISLAVE. Predané. G/ BRATISLAVA, STADT UND UMGEBUNG, nemecký jazyk, V.Adamec a L.Šášky, neautorské venovanie, 1966, 4 € H/ SPAZIERGANG DURCH ALT-PRESSBURG, Karl Benyovsky, nemecký jazyk, 2002, 4 € Ceny sú bez poštovného. 2. RIMAVSKOU DOLINOU, kolektív autorov, Východoslovenské vydavateľstvo 1991, dobrý stav, cena 4 € + poštovné. 3. KORUNOVAČNÉ SLÁVNOSTI BRATISLAVA 1563-1830. Cena 5 € + poštovné. 4. STARÁ RADNICA V BRATISLAVE, Andrej Fiala, Tatran 1987, veľký formát, ako nová, cena 6 € + poštovné. 5. V SRDCI SPIŠA : SPIŠSKÝ HRAD. SPIŠSKÁ KAPITULA A OKOLIE, Ladislav Jiroušek, jazyk slovenský, anglický, nemecký, veľký formát, cena 6,50 € + poštovné. 6. OKRES KOMÁRNO, Ladislav Mačanský, Jozef Kajtár, Obzor 1982, veľký formát, prebal je poškodený, kniha je v dobrom stave. Cena 5,50 € + poštovné. V prípade záujmu, kliknite "Všetky inzeráty a hodnotenie užívateľa".
Slovensko moje - Miro Gregor
kniha fotografickych priloh osobný odber BA/TT/GA alebo plus poštovné
Svet Tatier - Gregor Miro a kol.
Kniha vo velmi dobrom stave s vela fotkami.
Knihy o Slovensku, ľudovej kultúre a tradíciach
Predám nasledujúce publikácie: Slovenská ľudová výšivka - Anna Chlupová a kolektív - 47E "Publikácia uvádza slovenskú ľudovú výšivku spracovanú komplexne z regionálneho hľadiska, jednotlivé vyšívacie techniky a vzory sú uvedené z historického aj výtvarného hľadiska slovom aj obrazom." Ľud Oravy v minulosti - Pavol Čaplovič - PREDANÁ Orava - Eugen Lazišťan - 13E "Fotografická vlastivedná publikácia zachytávajúca prírodné krásy Oravy a krásu jej ľudu, ktorý formoval ťažký život a námaha" Gemer - Miro Gregor - 16E "Fotografická publikácia, zachytávajúca Gemer, jeho prírodu, premeny, kultúrnohistorické pamiatky ale aj vtedajší obraz ľudí a miest z oblasti Gemera." Spiš - Karel Plicka - 19E "Publikácia, v ktorej fotograf, etnograf a zakladateľ prvej filmovej školy v Československu, Karel Plicka, zachytáva krásy kraja rozprestierajúceho sa v severovýchodnej časti Slovenska - okolo Vysokých Tatier. Kniha obsahuje 175 celostránkových čiernobielych a 15 farebných obrazov, so šesťjazyčnými textami. Úvodný text napísal Ivan Chalupecký. Kniha je väčších rozmerov." Slovensko vo foografii Karola Plicku, vydanie 1949 - 29E "Vo fotografiách je obsiahnutá etnografia, príroda, ale aj stará architektúra Slovenska. Fotografie autora však nie sú len dokumentáciou, ale sú to umelecké diela, z ktorých dýcha hlboký vzťah k fotografovaným objektom. Karol Plicka svojim objektívom zachytil krásy výtvarného umenia ako krásy umenia ľudového, krásy gotických chrámov ako krásy výsledkov ľudskej práce." Poprosím kontaktovať ma písomne.