inzercia, predaj, predám, bazár

Harley Davidson Sportster 883 EU doklady na prihlasen

Kategória: Chopper

Prodám Harley Davidson SPORTSTER 883 XL
Najeto 49700km plně funkční
ve velmi dobrém stavu
EU doklady k přihlášení na standardní "bílé" SPZ.
K motorke sú poľské doklady, v ČR/SK bez problémovo prihlásiteľné.
Motocykel je zaregistrovaný na poľské doklady, veľký/malý TP, ŠPZ - bez problémov
prihlásiteľné v ČR/SR.
Koukněte na mé další inzeráty.

Motocykel sa nachádza v Poľsku, v meste Tarnobrzeg. Môžem pomôcť s transportom.


Transport:
1. Motorku môžem doviezť do Cieszyna (hranica)
2. Motocykel môžem doručiť priamo na Vašu adresu
3. Motorku môžem poslať kuriérom
4. Môžete poslať kuriéra priamo na moju adresu.
V ponuke mám ponad 30 motocyklov, Ural K 750, M 72, Dneper MT 11, MT 12, MT 16, MT
10, Môžte si prísť osobne vybrať z ponuky.
Môžete ma kontaktovať na mail phukuszek@ / -
možné písať po česky, poľsky, anglicky, pripadne ma môže te kontaktovať na telefon/whats
app/viber - +48 / po poľsky, alebo prostredníctvom kolegu z
České Republiky Milan
Harley Davidson Sportster 883 EU doklady na prihlasen
Podobné inzeráty
Harley Davidson XL / Sportster Iron 883 rok 2016
Predám Harley Davidson Sportster Iron 883 (XL883N), kupovaná v HD na slovensku , prvý majiteľ, v super stave - ako nová , odpočet DPH , pri rýchlom jednaní možná zľava
Harley Davidson XL / Sportster Iron 883 (XL883N)
Značka:Harley Davidson Model:XL / Sportster Objem motora:883 cm3 Palivo:Benzín Najazdené km:18100 km Mesiac:4 Výkon motora:39 kW Stav:Používané Prevodovka:Manuálna Rok:2016 Farba: Čierna Druh:Chopper/Cruiser Doplňujúce údaje:1.majiteľ, Úplná servisná história, Kúpené v SR, Servisná knižka, STK, Top stav!
Harley Davidson sportster IRON 883
Na predaj táto pekelná mašina( posledný model ) Harley-Davidson sportster IRON 883 Ročník 2021/3 8 750km TOP STAV Gumy 9o% po servise Nová baterka nový olej + filter pripravená na sezónu Viem zabezpečiť splátky od 0% akontácie a výhodnú úrokovú sadzbu pre zamestnaných, SZČO, SRO a dôchodcov info len telefonicky Na mail neodpovedám !!!
Brašny Harley Davidson Sportster,bober,stavby,aj.
Použitelné nejen na HD Sportster,ale i na stavby,bobber,i třeba na Yamaha Dragstar ušité v zrcadlovém provedení,aj.Brašny jsou z pravé poctivé celistvé hovězí kůže o síle 2-2,2mm(žádná kožená drť lisovaná s pojivem),celé zevnitř vyztužené plastem o síle 2mm,takže výborně drží stálý a neměnný tvar po celou dlouhou dobu životnosti,vysoce kvalitní a precizní zpracování,v nabídce 6 základních modelů provedení na tyto typy mota,možnost provedení v 6 barevných odstínech kůže(mimo černé +30%),a prošití 6 barevných odstínů niťí.Možno rovněž vypálit laserem(3 motivy)na určité typy brašen,nebo našít jen vyobrazené motivy.Všechny vyobrazené brašny jsou totožných rozměrů, s možností ušití v zrcadlovém provedení(např.XVS 650,1100 Dragstar,apod.).Lze opatřit rovněž se cvoky,nebo bez cvoků,bez ohledu na cenu.Jedná se vždy o jeden kus brašny,většinou na levou stranu,jak je u HD zvykem.Součástí brašny jsou kožené řemeny k přichycení k rámu.,nebo lze použít za příplatek 200 Kč ocelový držák k přišroubování brašny k rámu na modely uvedené viz.níže.Možno dodat i bez chlastáku,který lze jednoduše odepnout.Další možné info na email,nebo tel.Ceny dle požadavků na zpracování a individuélní přístup v rozmezí 2350-2750 Kč.Skladem brašny v černé kůži prošité černou niťí,ostatní varianty na objednávku.Kliknutím na Doctor zobrazíte celou mou inzerci. HD Sportster,držák brašny pasuje na tyto modely: Forty Eight Nightster (keine XR) 883 Roadster Superlow 1200 Custom Iron883 Hugger Bobber Seventy-Two XL/XLH 883
Harley Davidson Iron 883
Predám HD IRON 883. Značka:Harley Davidson Model:XL / Sportster Objem motora:883 cm3 Palivo:Benzín Najazdené km:24xxx km Výkon motora:39 kW Stav:Používané Prevodovka:Manuálna Rok:2014 Farba:Čierna Druh:Chopper/Cruiser STK:25.11.2023 Dátum prvej evidencie:25.07.2014 Doplňujúce údaje:Úplná servisná história, Kúpené v SR, Servisná knižka, Veľa doplnkov, Všetky pôvodné diely. komplet vybava. Poškriabaná nádrž od tank vaku-vidno na fotkách. Nové pneu kupené r.22 najazdených 600km. Taktiež výstroj kupená r.2022.Garážovaná.Nepadnutá. Možnosť odpočtu DPH. Rozumnej dohode na cene sa nebránim.
Harley Davidson Sportster Superlow 1200 T XL2
Predám Harley Davidson Sportster Superlow 1200 T XL2 . Rok výroby 2017. Servisovana len v ogirinalnom servise Harley v Prešove s plnou servisnou históriou. Nepadnuta bez škrabancov s brašňami, alarmom na motorke a navigáciou s držiakom na riadidlách. Ma najazdených 9300km. Posledný servis pred 100km. Nová batéria, Plátna STK a je prihlásená na značkách. O motorku bolo vždy postarané treba sa prísť pozrieť a vidieť na vlastne oči. Možna dohoda na cene pri serióznom jednaní pri obhliadke. Pri ďalších otázkach kontaktujte ma telefonicky alebo SMS ak nezdviham tak mi pošlite SMS a ja vám zavolám, keď budem môcť.