inzercia, predaj, predám, bazár

Harry Potter Fashion prešívaný batoh Hogwarts

Kategória: Plecniaky a kufre

Nový. Pôvodne 30€. Batoh do školy, ale aj na cestovanie.
Prešívaný batoh, v hnedej farbe. S veľkým lesklým prišitím písmenom H.
Obsahuje 1 veľkú hlavnú priehradku a 1 menšiu na ktorej je prišitý text Hogwarts / Rokfort.
Svojou veľkosťou je vhodný pre tínedžerov a dospelých. Vhodný na výlety, či cestu do mesta. Vlož si dnu svoje obľúbené knihy Harry Potter.
Rozmery: 30 × 40 × 13 cm
Materiál: 90% polyester, 10% PU

Osobný odber Žilina inak plus pošta alebo Packeta.
Pozri aj ostatné moje inzeráty, nájdeš v nich ďalšie zberateľské predmety v štýle Harry Potter.
Harry Potter Fashion prešívaný batoh Hogwarts
Podobné inzeráty
Harry Potter batoh pracovný erb Hogwarts
Nový. Batoh Rokfort do školy aj do práce. Harry Potter batoh Rokfort, v červenej / vínovej farbe a pásikmi. Pre všetkých čo chodia na fakultu Chrabromil. Ideálny do práce, či školy, vďaka vnútornému vybaveniu batoha. S vyšitými nášivkami s motívom leva a Gryffindor / Chrabromil. Taktiež má na vrchu nášivku Hogwarts / Rokfort. Po bokoch má 2 väčšie vrecká, ktoré majú vo vnútri potlač darov smrti a bleskov. Vrchná časť sa zatvára pomocov zlatých kovových praciek. Tieto pracky majú zo spodu magnetické zatváranie, preto nie je nutné používať samotnú pracku. Vďaka tomu je samotné zatváranie a otváranie batohu oveľa jednoduchšie. Na vrchnej časti sa nachádza kovové písmeno H (Hogwarts). Vnútorné veľké vrecko má úplne hore kovové cvoky, vďaka ktorým si zväčšíš priestor batohu. Vnútorná podšívka je s motívom darov smrti a bleskov. Vo vnútri nájdete priehradku napríklad na notebook, či hydrovak. Vo vnútri tiež nájdete vrecko na zips, priestor na perá, či ceruzky a ešte jedno vrecko. Svojou veľkosťou je vhodný pre tínedžerov a dospelých. Vhodný na výlety, prácu, školu, či cestu do mesta. Vlož si dnu svoje obľúbené knihy Harry Potter. Rozmery: 27 x 42 x 14 cm Materiál: 90% polyester, 10% PU Osobný odber Žilina inak plus pošta alebo Packeta. Pozri aj ostatné moje inzeráty, nájdeš v nich ďalšie zberateľské predmety v štýle Harry Potter.
Dámsky trekingový batoh mt100 easyfit 60 l
Pár krát použitý batoh. Reálna farba je o dosť tmavšia a zips má tmavo hnedú farbu. Osobný odber Žilina inak pošlem poštou, alebo cez Packetu. Súčasťou je aj obal proti dažďu. Nový stojí teraz 70€. Celú špecifikáciu si pozrite na stránke predajcu, na e-shope , batoh je tam pod názvom Dámsky trekingový batoh mt100 easyfit 60 l. Výška: 63 cm. Šírka: 28 cm. Hĺbka: 28 cm. POHODLIE Tvar batoha prispôsobený ženskej postave. Automatické nastavenie chrbta Easyfit. VRECKÁ A PRIEHRADKY Objem s priehradkami. Široký otvor. 5 vreciek. Miesto na hydrovak. UNIVERZÁLNE POUŽITIE Držiak na fľašu, držiak na palice, pláštenka. ODOLNOSŤ Hlavný materiál z tenkého, ale odolného polyesteru. Vystužené dno batoha. ODVETRÁVANIE Chrbtová časť s hliníkovými tyčkami znižuje kontakt s chrbtom a nechá ho dýchať. PODPORA HYDRATÁCIE Jednoduché pitie umožňuje priečinok na hydrovak (nie je súčasťou balenia). HMOTNOSŤ 1,7 kg. Uvedená hmotnosť prázdneho batoha je hmotnosť referenčnej vzorky. Ekologická výroba EKOLOGICKÁ VÝROBA Vlákno farbíme farebnými granulami, aby sme sa vyhli farbiacim kúpeľom. Systém Easyfit patentovaný systém Easyfit umožňuje nastaviť súčasne výšku chrbta a napnutie ramienok potiahnutím jednoduchého popruhu (na každej strane). 1. Nasaďte si batoh. 2. Zapnite si a utiahnite bedrový pás. 3. Potiahnite oranžové rukoväte (zdola nahor). Nastavenie je hotové. AKO NALOŽIŤ BATOH? Na dno batoha uložte spací vak. K chrbtovej časti vložte ťažký materiál (stan, varič, potraviny). Dookola uložte oblečenie. Karimatku môžete umiestniť pod chlopňu alebo pod batoh (potrebné pridať popruhy), ak sa vám nezmestí dovnútra. Nepremokavú bundu a fleecovú mikinu uložte tak, aby ste ich mali na dosah. Do vreciek dajte drobnosti na každodenné použitie (krém na opaľovanie, mapu, okuliare). Hydrovak umiestnite do špeciálnej priehradky pozdĺž chrbta.
Univerzálny batoh Tigernu
Predám originál univerzálny batoh značky Tigernu. Je úplne nový, ANI RAZ NEPOUŽÍVANÝ. Batoh je vhodný pre mužov i ženy. Vďaka jeho funkčnému usporiadaniu s možnosťou bezpečného uloženia notebooku, pracovných dokumentov, ale aj kníh alebo výbavy do posilňovne, batoh viete využiť i počas štúdia, do práce, ale aj na športové aktivity ako je kempovanie alebo príležitostné cestovanie. Dizajn batohu s rozmermi 47x32x15 cm a objemom 21 litrov, udržuje batoh v rovnakom tvare, či je prázdny alebo plný. Aj napriek jeho nízkej hmotnosti 767 g s batohom je možné uniesť až 10kg. Batoh ponúka aj výstup pre USB port s rýchlym prístupom, ktorý umožní nonstop nabíjanie pre mobil či iPad. Batoh je odolný proti dažďu, takže udržuje veci v bezpečí a suchu za každého počasia. Materiál má dlhú životnosť a je šetrný k životnému prostrediu:)
batoh Quiksilver Oxydized 16 - WBK6/Snow White Giant Camo
Viac informácii volajte alebo píšte SMS na telefón objem: 16 L materiál: odolná polyesterová tkanina s Oxfordskou väzbou [600D] rozmery: cca 53 x 28 x 12 cm recyklovaný polyester Repreve™ hlavná komora so zapínaním na dvojcestný zips vnútri priehradka na vodný vak s vývodom (vodný vak nie je súčasťou batoha) alebo na uloženie notebooku veľkosti (15''), jedno otvorené vrecko a dve karabínky predná komora na dvojcestný zips, vnútri voľne prístupná priehradka a sieťované vrecko na zips horné vrecko na zips s fleece podšívkou vpredu dva strapy na vertikálne pripnutie snowboardu možnosť vertikálneho pripnutia lyží kompresné popruhy priedušný a spevnený chrbtový panel výškovo nastaviteľné a vystužené ramenné popruhy nastaviteľný hrudný pás vystužený odnímateľný bedrový pás spevnené dno, pútko na prenos dizajn môže byť na každom kuse inak rozložený outdoorový batoh Quiksilver batoh na notebook Quiksilver športový batoh Quiksilver ruksaky, SKI batoh, batoh na SNB značkový batoh Quiksilver
Ruksak Harry Potter Reserved
Predám Ruksak Harry Potter Reserved, výborný stav. Prívesok Harry Potter grátis.
Batoh Nugget, 30L, vhodný pre notebook 15", skateboard
Dobrý stav bez známok opotrebenia Batoh Nugget Arbiter má priehradku na notebook a spevnený chrbtový panel pre maximálne pohodlie. Batohy Nugget majú dva horizontálne popruhy na pripnutie skateboardu. objem 30 L rozmery sú cca 50 x 30 x 20 cm materiál 100% polyester hmotnosť: 1,12 kg hlavná komora na dvojcestný zips v zadnej časti polstrovaná priehradka na zips vhodná na uloženie notebooku (15'') predné vrecko na zips, vnútri organizér a zipsové vrecko vpredu dva strapy vhodné na skateboard na bočnej strane jedno sieťované vrecko a jedno vrecko na zips spevnený a priedušný chrbtový panel výškovo nastaviteľné, ergonomicky tvarované ramenné popruhy výškovo nastaviteľný hrudný pás vystužený a odnímateľný bedrový pás s kapsičkou v spodnej časti integrovaná pláštenka čierny batoh Nugget batohy do školy mestský batoh Nugget batoh na skate Nugget batoh na notebook Nugget ruksaky Nugget