inzercia, predaj, predám, bazár

Hasici- zásahové rukavice Holík č. 8

Kategória: Rukavice a Šály

Ponúkam na predaj tieto nové hasičské rukavice. Rukavice neboli nikdy použité. Sú veľkosť 8. teda skôr na malé ruky, alebo pre ženu. Pošlem aj na dobierku.
Hasici- zásahové rukavice Holík č. 8
Podobné inzeráty
Hasičské zásahové rukavice velkosť č. 8 a 10 - Holík
Predáme zánovné hasičské bezpečnostné celokožené rukavice s membránou značky "Holík Karla" Zásahové rukavice s novou konštrukciou manžety COMPACT. Štvorvrstvová textilná rukavica s membranou. 1.vrstva: nosná vrstva pre chrbát rukavice material Nomex® extra odolný, dlaň je vyrobená z Kevlaru® zo silikonovým povrstvením, čo zabezpečuje odolnosť voči teplu, oderu a rezu a vďaka svojej pružnosti poskytuje vysoký konfort pri práci. 2.vrstva:vodoodolná membrana Porelle®, zároveň aj bariera voči teplu, krvi a chemickým látkam. 3.vrstva: kombinácia technického Kevlaru® a Nomexu®,zvyšuje odolnosť voči teplu, oderu a rezu. 4.vrstva: podšívka vyrobená zo 100% Kevlaru®.
Hasičské rukavice a kukla.
Predám hasičské zásahové rukavice Holík veľkosť 8. a zásahovú kuklu Devold veľkosť S.Všetko je nové.Rukavice mám už iba 1 pár.Cena rukavice 40€/pár + poštovné.Kukla 30€ + poštovné.Rukavice + kukla 60€ aj s poštovným. t.č.
Hasičské bezpečnostné celokožené rukavice s membránou
Vrchný materiál: Hovädzia štiepenka - špeciálne upravená, teplu, vode a oderu odolná koža Medzivrstva: Aramidová netkaná textília Membrána: FR membrána Podšívka: 100% bavlna Manžeta: Úpletová manžeta z viskózy FR Ostatne informácie : Reflexný prvok Karabína pre zavesenie rukavíc k odevu Sťahovací pások s velcro zapínaním Máme k dispozícii: • Holík Tiffany nové, veľkosť č.8 – 43€ • Holík Tiffany nové, veľkosť č.10 – 43€ • Holík Tiffany, veľkosť č.10 – 30€ (Použité) Pozri ďalšie inzeráty kliknutím na Dobráci s.r.o.  
Čierne kožené rukavice zn. Holik veľ. 8,5
Ponúkam na predaj úplne nové čierne kožené rukavice, poctivá Česká výroba Holík, veľ. 8,5. Ide o klasické kožené rukavice pre ozbrojené zložky, ktoré vďaka čistému dizajnu majú široké využitie aj na každodenné elegantné použitie v zime. Možný osobný odber Vranov nad Topľou a Humenné, zvyšok SR po dohode poštou.
Vojenské rukavice
Ponúkam 1x Holik rukavice zlaňovacie - vel: 10 (40€) 1x Holik rukavice bojové špeciálne s krátkou manžetou čierna - Anat Blak vel: 10 (50€) +Poštovné
Taktické rukavice Holík veľ. 9
Predám úplne nové nepoužité taktické bojové rukavice značky Holík. Vhodne aj ako rukavice na motorku.