inzercia, predaj, predám, bazár

Hästens Auroria Firm

Kategória: Postele

Predám kvalitnú manželskú postel Hästens 180x200
Posteľ bola veľmi málo použivaná, takže je ako v novom stave.

Hästens pôsobí na trhu od roku 1852. Je jedným z najstarších výrobcov postelí na svete. Vízia dokonalosti, spôsob práce a myslenia sú vlastnosti, ktoré vám prinášajú tie najlepšie postele na svete.

Každý človek počas svojej existencie prespí v priemere 25 rokov, teda tretinu svojho života. Cieľom Hästens je, aby vám postele poskytli ten najlepší predstaviteľný spánok. Namiesto umelých materiálov imitujúcich prírodu používame prírodu samú. V žiadnej posteli od Hästens preto nenájdete latex, umelú hmotu, penovú gumu ani polyuretán. Každá z nich obsahuje len čisté konské vlasy, bavlnu, ľan, vlnu a drevo z borovíc vypestovaných na severe Švédska. A pretože súčasťou prírody ste aj vy sami, čo môže byť prirodzenejšie ako spať v prírode?

Postele Hästens sú skutočne mimoriadne kvalitné. Potvrdzuje to aj fakt, že na všetky modely je poskytovaná 25 – ročná záruka. Hästens je jediný výrobca postelí na svete, ktorého kompletný sortiment je vyrobený v súlade s prísnymi normami severského ekologického certifikátu Swan a zároveň spĺňa 100 najprísnejších noriem testu Öko-Tex 100.
Hästens Auroria Firm
Podobné inzeráty
Hastens
Prodám postel Švédské značky Hastens.Model Superia,rozměry 180/210 tvrdost Medium.Barva Grey-Check.Rok 2018 aktuální ceniková cena u Hastens 12 000 eu
Hastens
Prodám kontinentální postel Hastens Luxuria. Rozměry 180/210cm. Kupovaná 2019. Postel je jako nová. Odběr možný ke konci února.
Hastens
Prodám kontinentální postel Hastens Luxuria. Rozměry 180/210cm.Tvrdost medium.Kupovaná 2019. Postel je jako nová. Odběr možný ke konci února.
Hastens
Prodám kontinentální postel Hastens Luxuria. Rozměry 180/210cm.Tvrdost medium.Kupovaná 2019. Postel je jako nová.
Manželská posteľ Hemnes čierna
Predám manželskú posteľ Hemnes čierna 180x200 kupovaná v Ikei, používaná 3 roky. Známky bežného užívania. Súčasťou je rošt Lönset tak isto kupovaný v Ikei (pri montáži sa jedna lamela poškodila). Súčasťou sú aj matrace Myrbacka tak isto kupované v Ikei, (návleky na matrace sme pár krát prali takže majú taktiež známky používania). Link matrac Link rošt Link posteľ