inzercia, predaj, predám, bazár

Havanský psík s PP - psík

Kategória: Psy

Malá rodinná chovateľská stanica sa obzerá po tých najlepších domovoch pre šteniatka havanského psíka. Havanský psík je bytové neplznúce plemeno vyznačujúce sa silným vzťahom k majiteľovi, vie prekvapiť radosťou pri cvičení agility alebo dogdancingu. "Gaučing" s majiteľom tiež zvláda bez problémov.

Voľný je jeden psík. Psík je veľmi kontakný, hravý, vhodný pre aktívnu rodinku.

Do nových domovov pôjdu drobci na konci marca, v čase odberu budú všetky šteniatka riadne odčervené, zaočkované, začipované a zvyknuté na chod domácnosti, deti a iných psov. Všetky dostanú preukaz pôvodu,EÚ Pet Passport, kúpnu zmluvu a štartovací balíček.

Viac info o šteniatkach a živote v našej chs nájdete tu
len vážny záujem. Uprednostňujem telefonický kontakt.
Havanský psík s PP - psík
Podobné inzeráty
Havanský psík
Havanský psík - nabízím k prodeji vymazlená štěňátka havanského psíka s PP. Štěňátka jsou odchovávána v domácím prostředí, mají přátelskou a milou povahu, zvyklá na běžný ruch domácnosti, očkovaná, očipovaná, pravidelně odčervená k okamžitému odběru. Více informací na telefonu
Havanský psík/Bichon Havanais s PP
Krásny a prítulný havanský psík -2 psíkovia s PP hľadajú svojich milujúcich majiteľov. Šteniatka sú odčervené, očkované, začipované, vlastnia PET PASY a preukaz povodu. Samozrejmosťou je zmluva, štartovací balíček a chovateľský servis. K odberu od 26.3. Viac info na: FB: Havanais Asterisk Unina
Havanský psík s PP
Malá rodinná chovateľská stanica sa začína obzerať po tých najlepších domovoch pre šteniatka havanského psíka. Voľný je ešte jeden psík a jedna fenka. Do nových domovov pôjdu drobci na konci marca, v čase odberu budú všetky šteniatka riadne odčervené, zaočkované, začipované a zvyknuté na chod domácnosti, deti a iných psov. Všetky dostanú preukaz pôvodu,EÚ Pet Passport, kúpnu zmluvu a štartovací balíček. Viac info o šteniatkach a živote v našej chs nájdete tu Prosím len vážny záujem.
Papillon psík s PP
Psík s PP (rodokmeňom) hľadá milujúcich majiteľov, je vo farbe s trikolor. Psík je vymazlený, mojkavý, kontaktný, pohodový, priateľský, prítulný zvyknutý na ľudský dotyk a čistotný. Vyrastajú v rodine s deťmi, s inými psíkmi a domácimi zvieratkami. Psík je vhodný na výstavy. Obaja rodičia majú vyšetrenia s negatívnymi výsledkami. Toto plemeno je vhodné pre úplných začiatočníkov, je vhodné aj k deťom aj k starším ľudom. Papillón je historicky staré a malé plemeno, menej známe, veľmi múdre, učenlivé a inteligentné s ľahkoúdržbovou srsťou. Je výborné pre agility, canisterapiu,dogdance aj pre iné športy, ale je úžasný aj ako spoločník, ktorý je veľmi prispôsobivý človeku. Je určený do bytu. Psík je kompletne očkované, čipované s Petpasom, rodokmeňom PP. Do nového domova im bude pribalený štartovací balíček a bude novým majiteľom poskytnuté doživotné poradenstvo. Ak Vás toto plemeno oslovilo, napíšte mi niečo o sebe a čo so psíkom plánujete. na emaily "" cena?"" Neodpovedám, ďakujem za pochopenie.
GOLDENDOODLE - šteniatka , Nepĺznuci
Rezervovaný: 1x psík bledý - rezerv. - meno Tofu , Viedeň 1x psík bledý - rezerv. - Trnava 1x psík bledý - rezerv. - Bratislava 1x psík bledý - rezerv. - Česko 1x fenka čierna - voľná 1x psík čierny - voľný 3x fenka bledá - voľný Šteniatka narodené 28.4.2023. Odber možný od 17.6.2023 Rezervačna suma : 100€ Možnosť vidieť matku aj otca osobne :-) OTEC ( veľký pudel kráľovský) sa nachádza v Dunajskej Lužnej Matka (zlatý retriever) so šteniatkami sa nachádza v Miloslavove. Goldendoodle - matka zlatý retríver ( možnosť vidieť) a vznešeného kraľovského pudla ( otca tiež možnosť vidieť naživo) združujú sa pozitívne vlastnosti oboch plemien. Medzi tieto vlastnosti patrí: Hypoalergénny a nevypadávajúci kožuch: Goldendoodle majú kožuch, ktorý nevyvoláva alergické reakcie u ľudí s alergiou na psie chlpy a ktorý nevypadáva, čo znamená, že nie je potrebné často upratovať vlasové chumáče. Vysoká inteligencia: Goldendoodle sú považovaní za veľmi inteligentné plemeno psov, ktoré ľahko a rýchlo učia nové veci a sú schopní riešiť problémy. Veselá a priateľská povaha: Tieto psy sú veľmi prítulné, priateľské a milujú spoločnosť svojich majiteľov. Zvyčajne sú to veľmi veselé a energické psy, ktoré sa radi hrávajú a majú radi pohyb. Aktivita a zdatnosť: Goldendoodle majú vysokú úroveň energie a sú veľmi zdatné, čo znamená, že sú skvelí spoločníci pre aktívnych ľudí a rodiny. Majú radi beh, hranie sa a výlety do prírody. Loyalita a oddanosť: Títo psi majú sklon k tomu, aby boli veľmi oddaní a verní svojim majiteľom. Sú to vynikajúci spoločníci a ochrancovia rodiny, ktorí sa radi starajú o svojich blízkych. Všetky tieto vlastnosti robia z Goldendoodle skvelých spoločníkov pre rodiny s deťmi, aktívnych ľudí a tých, ktorí trpia alergiou na psie chlpy. Goldendoodle je mix medzi zlatým retríverom a pudlom, ktorý si získal popularitu ako ideálny spoločník pre rodiny s alergiami. Goldendoodle majú hypoalergénny a nevypadávajúci kožuch, ktorý je mäkký a krásne kudrnatý. Okrem toho sú tiež veľmi inteligentní, veselí a priateľskí, čo z nich robí skvelých spoločníkov pre deti a aktívne rodiny, ak hľadáte skvelého spoločníka pre seba alebo svoju rodinu, naše šteniatka Goldendoodle sú tou správnou voľbou. Navštívte nás a spoznajte naše šteniatka osobne, radi vám odpovieme na všetky otázky a pomôžeme vám vybrať si toho pravého pre Vás. #poodle #goldenretriever #goldendoodle #doodle #pudel #zlatyretriver #steniatka #neplznucepsy #rodinne #rodinnypes #dog
Argentínska doga - mladučký psík s PP / dogo argentino
K dispozícii ročný psík argentínskej dogy, ktorí si hľadá nového a zodpovedného pánička. S dostatkom času sa venovať takémuto psíkovi, nakoľko je to plemeno náročnejšie na pohyb. Psík je riadne socializovaný, s hygienickými návykmi. Silno fixovaný na ľudí a veľmi prítulný. Výborná vyrovnaná povaha, základná poslušnosť, ovláda chôdzu na vodítku aj na flexi. Je zvyknutý vo vnútri, ideálne do bytu, alebo do rodinného domu s prístupom dovnútra. Vo svojom teritóriu už vie samozrejme aj postrážiť. Psík je z krytia v Taliansku. Môže byť ako jediný psík v domácnosti, alebo so sučkou akéhokoľvek vzrastu. Nie k ďalšiemu psovi (samcovi). Priateľský k ľuďom. Zvyknutí v meste aj na dedine, vie napr. chodiť po schodoch, ovláda jazdu výťahom. Podrobnejšie informácie – telefón, email.