inzercia, predaj, predám, bazár

Hejneho matematika, prof. Hejny sada priloh pre 3-5 rocnik

Kategória: Školské potreby

ponukam nepouzite a nerozbalene dve prilohy z vydavatelstva Fraus.
sme ich nepouzili.
Najlepsie osobny odber Kosice - Peres, alebo Kosice. Ale nie je problem zaslat postou podla cennika posty (gramaz do 500g).
Hejneho matematika, prof. Hejny sada priloh pre 3-5 rocnik
Podobné inzeráty
Matematika pracovný zošit pre 4. ročník ZŠ (1. a 2. časť)
Predám pracovné zošity z matematiky pre 4. ročník, 1. a 2. časť, z jednej strany matematika, z druhej geometria. Boli čiastočne vypracované, ale sú zmazané korektorom. Cena za kus 2€, pri kúpe spolu cena 3€. V prípade záujmu prosím kontaktovať mailom.
Matematika pre 2. ročník ZŠ - komplet sada
Predám matematickú sadu pre čník ZŠ Sada obsahuje : - Pracovný zošiť I. časť (z druhej strany zošita je Geometria), - Pracovný zošiť II. časť (z druhej strany zošita je Geometria), - Učebnicu Zošity sú čisté, nepopísané, len v pracovnom zošite 1.časti je je vyfarbená jedna malá časť na strane. Viď foto. Ostatne úplne čisté a nepopísané. Cena spolu : 6,-eurPredám matematickú sadu pre čník ZŠ
Doucovanie
ponukam doucovanie Hejneho matematiky, Comenia skript alebo anglickeho jazyka pre 1.stupen Zš
Logico Piccolo Rámik +Matematika + Slovenský jazyk
Predám výbornú pomôcku na učenie, ako nové bez poškodenia. Logico Piccolo je určené pre deti prvého stupňa základnej školy. Jeho využitie je výborné priamo počas vyučovacích hodín, alebo ako doplnkové úlohy na precvičenie získaných vedomostí v domácom prostredí. - Základný rámik - 2204 MATEMATIKA - Násobilka, násobenie a delenie do 100 - 2402 SLOVENSKÝ Jazyk - Vybrané slová Cena spolu 22€ Osobný odber Bratislava (ideal Petržalka) alebo Rajka v prípade zaslania poštou plus poštovné podľa tarif SP alebo zasielkovne.
Predám pracovný zošit Matematika
Predám pracovný zošit Matematika 1,2 časť. Ponúkam na predaj obidve pracovné zošity za 7,00€ Len osobný odber alebo možná kúpa cez vinted.
Školské tašky
Predám školské tašky so štítkom. Dory vhodná pre 1.a čník 35€ Angry vhodná pre 2. ročník a vyššie 28€ Ratatouille nemá zadnú vystielku 15€ Dory vhodná pre 2. ročník a vyššie 28€ Loviť vhodná pre 2. ročník a vyššie 28€ Avengers a Spiderman kus 29€ značka samsonite Minie je vhodná pre nižšiu prváčku 19€ Street batoh vhodný od 4.rocnika až po stredné školy 25€