inzercia, predaj, predám, bazár

heligónka

Kategória: Ostatné nástroje

predám heligónku Kärntnerland,plne elektronickú-midi- MPR3-zabudovaná zvuková karta Alpinmaster 8GB-má 128 voliteľných hud.nástrojov na diskant a bas- 99 predvolieb. Možnosť meniť ladenie chromaticky - všetky stupnice, aj meniť oktávy pomocou MC kontrolera alebo aj programom v počítači. Československé rozloženie tónov bez stojákov, Originál kufor-ruksak. Mám aj repro s vysielačom a prijímačom na bezkábelové spojenie. pozri môj ďalší inzerát.
heligónka
Podobné inzeráty
Heligonka A .Hlaváček
Predám heligónku Antonín Hlaváček Praha ladenie CF zinkové hlasy Dix dvojhláska.Viac info po telefóne.Heligónka sa dá vyskúšať v Žiline.
Heligónka DG
Predám Heligónku od výrobcu G.Šuvada Suchá hora v ladení D-G. Heligónka ma zhruba rok, má stoják, 3-hlas, na základoch možná výmena za ladenie C-F.
Heligonka Hohner Club IIIM
Predám Hohner Club IIIM. Ladenie je CF. Heligonka je plne funkčná a naladená. 3 hlas Mechy sú 100% tesne. Má krásny zvuk a s prepínaním hlasov sa rozširujú možnosti hrania. Cena je 275€ + dohoda
Heligónka Kebrdle Hořovice
Predám heligónku českeho vyrobcu Kebrdle Hořovice. Heligónka dvojhláska v ladenie GC. Roku 2019 robena rekonštrukcia u pána Elicara ( Strašice CZ ) . Nové hlasy na foliach. Dovod predaja zmena ladenie.
Heligonka harmonika
Harmonika Heligonka na opravu. Zdá se kompletní.