inzercia, predaj, predám, bazár

Heligonka Stahltone A/D 2hlas Mosadz na Zinku 2 rad - repas

Kategória: Ostatné nástroje

Na predaj ponúkam drevenú harmoniku so zinkom mosadznými hlasmi v ladení A/D.
Lak a drevo v super stave! Ziadny skriabanec.
Treba nanovo osadit hlasy a vymenit ventily.
Poslem postou, alebo osobny odber v TN.
Heligonka Stahltone A/D 2hlas Mosadz na Zinku 2 rad - repas
Podobné inzeráty
Heligonka Stahltone A/D 2 hlas Mosadz na zinku
Na predaj ponúkam harmoniku nemeckej výroby, stahltone. Mosadz na zinku. Výroba z roku 1910. 2 Radová 2 hlasná. Na náhradné diely, alebo na repas. pošlem poštou, alebo osobný odber v TN.
Heligonka Hohner Picoletta B/ES drevo 2hlas + kufor
Na predaj ponúkam harmoniku nemeckej výroby značky Hohner Picoletta. Ladenie B/Es Dvojhlasná na zinku Drevenná konštrukcia s ozdobnými prvkami Pôvodný stav, harmonika funguje. Zašlem poštou, alebo osobný odber.
Heligonka  Hlavacek
Predám veľmi zachovalu heligonku Jozef Hlavacek Louny,trojhlasna, ladenie Es /AS na zinku na foto v ľavo. Druhá na foto v pravo ladenie G/C stvorhlas na zinku, pôvodný stav, veľmi zachovala 2500e
Heligonka  Gis Cis Fis
Predám Hlaváčka rozmerovo ako 2 radový Duraj, ladenie GIS cis fis dvojhlas na zinku,basy mosadz, pekný ostrý zvuk ,ľahká, tesná len chytiť a hrať je na novo naladená , má nové ventilky a vosk.nastroj je pôvodný stav bez zásahu kutilov a chrobáka ,alpakove kovania, pôvodný mech bez dier. VYMENÍM ZA INÉ LADENIE V AKOMKOĽVEK STAVE ALEBO STARÚ BASGITARU JOLANA TYPU STUDIO BASS posledná cena...
Harmonika Heligonka Monika Liliput 2radová CF detská 1,5Kg
Na predaj ponúkam harmoniku/heligonku značka Monika. Nemecké hlasy mosadz na zinku. Pôvodný stav, mechanicky všetko funguje, avšak treba doladiť. Mech nie je deravý! Dvojradová Dvojhlasná Bez stojáka Rozmery: Výška 22cm Šírka 29cm Hrúbka 14cm Hmotnosť 1,5kg! Vhodná pre najmenších hráčov, alebo do zbierky. Zašlem na dobierku, alebo osobný odber v TN/DCa. Cena je primeraná stavu harmoniky, takže je pevná.
Heligonka Herfeld C/F Zinok 2Hlas na opravu
Na predaj ponukam harmoniku nemeckej vyroby s kvalitnymi zinkovymi hlasmi v ladeni CF. Na opravu alebo na nahradne diely. Zaslem postou alebo osobný odber v TN.