inzercia, predaj, predám, bazár

HERNÝ VOLANT TRACER DRIFTER

Kategória: Herné zariadenia

PREDÁM HERNÝ VOLANT TRACER DRIFTER, VEĽMI MÁLO POUŽÍVANÝ ( NEVHODNÝ DARČEK ), Volant s pedálmi, uhol otáčania 270°, 12× tlačidiel, 2 pedály, kompatibilný s: PC, PS3, USB-A, vibrácie, riadiaca páka, CD software a CD hra Live for Speed S2
• Volant na použitie v automobilových, simulačných a pretekárskych hrách
• Technológia Vibration Feedback
• Protišmykové prevedenie volantu
• Ergonomický tvar rukoväte a tlačidiel
• 12 funkčných kláves
• Presné analógové akcelerácie a brzdové pedále
• Maximálna zatáčanie volantu 270 stupňov
CENA NA JEDNEJ STRÁNKE ( APOLLOS ) 61,33 EUR
MOJA CENA 30 EUR AK OSOBNE POŠTOU + 4 EUR BALÍK NA POŠTU ALEBO 5 EUR BALÍK NA ADRESU
NA DOBIERKU NEPOSIELAM !!!!!!!!!!!
HERNÝ VOLANT TRACER DRIFTER
Podobné inzeráty
Volant Tracer Roadster 4in1 pre PC, PS3, PS4, Xbox One
Predám úplne nový Volant Tracer Roadster 4in1 pre PC, PS3, PS4, Xbox One. Kupované za 80€ predám za 60€. • uhol otáčania 270° • 3 úrovne citlivosti • pre platformy PC, PS 3/4, Xbox One • 8 analógových akčných tlačidiel • 4 digitálne tlačidlá • štyri LED indikátory PS3 • uchytenie pomocou prísaviek Tracer Roadster 4in1 je kvalitný volant, ktorý vám umožní vcítiť sa do pretekov, ako keby ste riadili skutočné auto. Tichý a plynulý chod umožňuje ničím nerušený zážitok. Súprava obsahuje prevodovku umiestnenú vedľa volantu a samostatný modul s brzdovým a plynovým pedálom. Osobný odber Košice alebo zašlem poštou.
Tracer volant za 40€(alebo vymena za volant na xbox one s)
Predam tento Tracer volant. Použivany maximalne 5 krat. Dôvod predania je že mam xbox one s. Cena je 40 eur cena je veľmy vihodna lebo timto volantom čim dalej tym viac rastie cena Vymenim za volant na xbox one s Volant je určeny na PS2,PS3 A PC!!!
Predám volant tracer
Predám volant tracer ako nový malo krát používaný
Bezdrôtový herný ovládač EasySMX 2.4G Joystick
Nový. Osobný odber BB okolie. Popis: ???? 【Skvelá kompatibilita】 Bezdrôtový herný ovládač funguje s PS3, Nintendo Switch a PC, Android, Vista, TV Box Steam, Upozornenie: Pre zariadenia s Androidom by mal byť Android 4.0 alebo vyšší s funkciou OTG. Nie je kompatibilný s Mac, iOS, Xbox 360, Xbox One, Playstation 4, Amazon fire stick a Amazon Fire TV. ????【Nastaviteľná duálna vibračná spätná väzba】 Bezdrôtový gamepad EasySMX, vstavaný somatosenzorický motor s asymetrickým dvojitým ovládačom vibrácií, tri úrovne intenzity vibrácií možno nastaviť pre skvelý herný zážitok! Tento ovládač tiež podporuje 6-osové gyroskopy a poskytuje presný pohybový senzor Nintendo. Je dokonale kompatibilný s hrami Nintendo, ako je The Legend of Zelda, Mario Kart 8 Deluxe, smash bros, Super Mario, Splatoon 2 atď. ????【5 nastaviteľných úrovní LED osvetlenia a 6-osový gyroskop】 Ovládač EsySMX PC/PS3/Nintendo s tlačidlom ABXY a priamym joystickom v módnom a pôsobivom LED svetle, 5 nastaviteľných úrovní osvetlenia. a podporuje funkciu gyroskopickej osi. Super citlivé snímanie tlačidiel poskytuje presný herný zážitok otáčaním herného ovládača. Dve analógové páčky a rozširujúce spúšťače poskytujú presné ovládanie pohybu ????【M tlačidlá a ergonomický dizajn】 Blutooth PC Switch Joystick ovládač s M tlačidlami, vďaka ktorým sa stanete majstrom manipulátora. Ako tlačidlo M môžete upraviť akúkoľvek zložitú operáciu. A pohodlné sú v ergonomickom protišmykovom prevedení, vďaka ktorému je úchop príjemnejší a pohodlnejší na používanie a nedovoľuje skĺznutiu, aj keď sa vám pri intenzívnom hraní potí ruka ????【Turbo funkcia a dlho-pohotovostné napájanie z batérie】Bezdrôtový herný ovládač s funkciou Turbo a programovateľnými tlačidlami sa môžete stať herným majstrom jediným kliknutím. · TURBO Button + Cross Button fungujú súčasne na úpravu intenzity vibrácií joysticku, vstavaná 600mAh kvalitná lítium-polymérová batéria, rýchle nabíjanie za 2 hodiny, ale podporuje 8-10 hodín pracovného času.
Herný volant
Predám málo používaný herný volant Tracer roadster 4in1. Pre PC, PS3, PS4 a Xbox one.
Herný volant s kokpitom
Predám herný volant Tracer Roadster 4v1. Kupovaný pred mesiacom. Pridám aj kokpit pre dieťa. Syna to nebaví.