inzercia, predaj, predám, bazár

Hierarchia Svetla

Kategória: Sci-fi, Fantasy

Predám Hierarchiu Svetla, 2. diel trilógie známeho fantasy príbehu od Adriany Bolyovej. Mám aj verziu s podpisom autorky. Tá je k dispozícii za 20,- EUR. Obe sú ako nové. Možnosť osobného odberu v SC. Zľava možná pri osobnom odbere.

Tiež mám aj 1 knižný box celej trilógie, ktorý nie je možné zohnať v žiadnom obchode a už sa nepredáva. Knihy sú nové. Box je k dispozícii za 45,- EUR.
Mám tiež 1 knižný box celej trilógie s podpisom autorky, ten ponúkam za 70,- EUR.
Hierarchia Svetla
Podobné inzeráty
Zberateľský KNIŽNÝ BOX - Vojna Spektra
KNIŽNÝ BOX - Vojna Spektra: Hierarchia Tmy, Svetla a Šera. 1 knižný box celej trilógie, ktorý nie je možné zohnať v žiadnom obchode a už sa nepredáva. Knihy sú nové. Box je k dispozícii za 45,- EUR. Mám tiež 1 knižný box celej trilógie s podpisom autorky, ten ponúkam za 70,- EUR. Možný osobný odber v SC. Knihy sú ako nové. Vynikajúca pre zberateľov knižných boxov ale aj hocijakých milovníkov fantasy príbehov. Ide o veľmi pútavý, akčný fantasy príbeh zasadený do našej doby.
Hierarchia Tmy
Predám Hierarchiu Tmy, 1. diel trilógie známeho fantasy príbehu od Adriany Bolyovej. Mám aj verziu s podpisom autorky. Tá je k dispozícii za 20,- EUR. Obe sú ako nové. Možnosť osobného odberu v SC. Zľava možná pri osobnom odbere. Tiež mám aj 1 knižný box celej trilógie, ktorý nie je možné zohnať v žiadnom obchode a už sa nepredáva. Knihy sú nové. Box je k dispozícii za 45,- EUR. Mám tiež 1 knižný box celej trilógie s podpisom autorky, ten ponúkam za 70,- EUR.
Hierarchia Šera
Predám Hierarchiu Šera, 3. diel trilógie známeho fantasy príbehu od Adriany Bolyovej. Mám aj verziu s podpisom autorky. Tá je k dispozícii za 20,- EUR. Obe sú ako nové. Možnosť osobného odberu v SC. Zľava možná pri osobnom odbere. Tiež mám aj 1 knižný box celej trilógie, ktorý nie je možné zohnať v žiadnom obchode a už sa nepredáva. Knihy sú nové. Box je k dispozícii za 45,- EUR. Mám tiež 1 knižný box celej trilógie s podpisom autorky, ten ponúkam za 70,- EUR.
ZĽAVA - Záblesk svetla (Garth Stein)
Predám knihu Záblesk svetla (Garth Stein) vo výbornom stave. Knihy, ktoré predávam, už nepotrebujem, preto budem rád keď poslúžia niekomu inému. Možný osobný odber Nitra, Vráble, Zlaté Moravce alebo pošlem poštou/Packetou (plus poštovné). Pôvodná cena (Martinus): 16,40 € Pozrite aj moje ďalšie zľavnené knihy na predaj. Prosím kontaktovať mailom, číslo vymyslené.
King, Gemina,1Q84, Odpuštění, inheritance Neschopnost atd
Gemina(pevné desky)...900kč Nechtěli jsme na moře..430kč Zhubni...420kč Duna, 50 výročí vydání..prodáno Olymp...prodáno Odpuštění..820kč Ruce světla...prodáno Ptáci obrazová encyklopedie...prodáno Série Kronika Cartera Kanea(3 knihy)..prodáno Inheritance(pevné desky bez přebalu)..450kč 1Q84..900kč Lupiči z Ostie..850kč Stopy hrůzy, hra na vraždu..prodáno Neschopnost..670kč Žena, tělo a duše...prodáno mrkněte i na moje další nabídky :)
SCI FI ROZNE TITULY OD ROZNYCH AUTOROV - CZ top stav
Ponukam tieto tituly Frederick Pohl,Man Plus, Analy Heechee,Graig Shaw Gardner - Navrat do buducnosti 2,Sean Wiliams a Shane Dix - Ztracene slunce,Jeff Non, Pyl,Poul Anderson, Kosmičti Križaci,Vonda McIntyre,Poutnici po hvezdach,A.S. Pergil a j. a Poloni, Cimmmerman a ohnodarce,Robert Jordan,Srdce zimy 1,2Pan chaosu 1,Cesta nožu 1,2, Nuž snu 1,Koruna z meču 2,Harry Harrison, Ocelove vize,Hvezdy a pruhy,Planeta bez návratu,Robin Hobb,Pasancem, Cas zmen,Očima vlka,Hra o krále,Dračí hrozba,Vyprava k bohum,Kočiči hrad, Stará krev,Simon Hawke, Valka, Hledač, L. Ron Hubbard, Plan Invaze 1,2,Bitevní pole zeme,Gary Kilwort, Zeme mlh,Strecha cest,Vznešená kvetina,Douglas Niles,Zrlezný helm,Clifford D Simak, Prstenec kolem slunce,S.m. Stirling,David Drake,General,David Brinn - Utes nadeje, Pobreží infinity,Mary Gentle - Vzestup Kartaga,Utajená historie,Duch demona,Ozveny čtvrté magie,Jack Mcdevitt,Pad mesíce, Deepsix,David Drake , Malkaruv trun,Wiliam Gibson,Hrabe nula, Virtualni svetlo,David Gemmel,Pulnočni sokol,Kral duchu,Kronika o drussovi,Vlk ve stínu,Král za bránou,Hledaní zatracených hrdinu,Smrtonoš,Thorrinn Gunnarsson, Plsn draku z mystary,C.j Herrych Odvažna Channur,Paladin,Douglas Niles, Cerní čarodejove,Margaret Weis a Tracy Hickman,valka zatracených, zkouška bratství,Draci letní letního žaru,Tad Wiliams,More stríbrneho svetla,Hora černeho skla,Valka kvetín,Mrgaret Weis a Tracy Hickman,Odkaz temného meče,Requiem,Michel Jeury,Tmavy odštepek,Stažci ticha,Jenny Wurts, Kletba večne mlhy,Stažce boure,cestou na kamelot,Leonard Em - Pulnočni jezdec,Orson Scott Card , Zrada, Marry Kirchoff, Zeme šotku,Jenny Wurts,Ztražce kliču,Lin carter,cerna legie z callisto,Jandar z Callisto, Margaret Weis,Kralova obet,Sedma brana.Robinn Hobb,Zlovesne sny,Ian Irwine,Stin v zrcadle,Rose estes - Bludište hruzy, stav výborný, čeština, knihy zasielam poštou, zasilkovna.alebo knihy si možete prebrat osobne aj cez víkendy!!! Za stav a kvalitu vždy ručím!! Mám aj iné inzeraty. NA SMS NEREAGUJEM!! Kontakt - telefonický, formular.