inzercia, predaj, predám, bazár

HIKVISION DS-KIS604-S kit

Kategória: Ostatné audio video

KIT obsahuje:
Vnútornú jednotku
Dvernú stanicu
4 portový PoE Switch
MicroSD 16GB

☑️ Prepojenie s mobilnými zariadeniami iOS a Android s prístupom odkiaľkoľvek a to bez nutnosti verejnej statickej IP adresy.
☑️ Všetko vrátane dokladu o kúpe a záruky.
☑️ Možný odpočet DPH.
☑️ Individuálna cenová ponuka na mieru.

V prípade potreby vieme prednastaviť, poprípade zrealizovať kompletnú montáž.

V ponuke aj iné HIKVISION produkty, pozrite všetky inzeráty alebo FB stránku:
ICT-Express je mladá, postupne rozrastajúca sa spoločnosť zameraná na poskytovanie expresných a zároveň profesionálnych služieb v oblasti IT s vysokým dôrazom na dostupnosť a bezpečnosť.
HIKVISION DS-KIS604-S kit
Podobné inzeráty
AKCIA  - Prémiový video vrátnik Hikvision DS-KIS604-S
Prečo my ? 1.) Záruka a faktúra je u nás samozrejmosťou. 2.) Najnižšia cena inštalácie na profesionálnej úrovni v regióne. 3.) Po zakúpení tovaru je u nás technická podpora aj pre svojpomocnú inštaláciu zdarma - pozri Youtube kanál NETwork COntrol MOnitor. 4.) Dodanie k vám domov do 48 hodín. 5.) Bonus k tovaru zdarma! Ponúkam prémiový set video vrátnikov Hikvision DS-KIS604-S s 2 ročnou zárukou, ktorý pozostáva: 1.) 1x vonkajšia jednotka v luxusnom kovovom vyhotovení DS-KV8113-WME1 + inštalačný plech s príslušenstvom 2.) 1x vnútorná jednotka DS-KH6320-WTE1 + inštalačný plech s príslušenstvom 3.) PoE switch pre zabezpečenie napájania a komunikácie vrátnika s internetom 4.) Micro SD karta 16GB Extra bonus navyše - 2x RFID prívesok/čip pre členov vašej rodiny na otváranie vrátnika zdarma! Nerezový protidažďový kryt DS-KABV8113-RS nie je súčasťou balenia, viem ho dodať v cene 16 €. Možnosť pripojenia vonkajšej a vnútornej jednotky ethernetovým káblom alebo cez WIFI. Vonkajšia jednotka zvoní aj samostatne na mobilný telefón Android/iOS. Vonkajšia jednotka umožňuje ovládať 2 nezávislé výstupy, napr. otvorenie vstupnej bráničky a motorickej brány pre vstup auta. Otváranie dverí je možné cez vnútornú jednotku (7" monitor) v byte, mobilom, bezkontaktnou RFID kartou alebo čipom - pozri video link č.1. Možnosť integrácie video vrátnika s kamerovým systémom a zobrazenie obrazu z kamier na vnútornej jednotke video vrátnika - pozri video link č.2. Výhodná cena inštalácie na východnom Slovensku + mimoriadna zľava na celý set! Po zakúpení poskytnem konzultácie a support aj pre svojpomocnú montáž. Jednotky dodávam s najnovším aktualizovaným softwarom ! Po doplnení smart modulom, možnosť ovládať video vrátnika hlasom cez hlasových asistentov Amazon Alexa alebo Google Home! Pozri video link č.3.
Prémiový video vrátnik Hikvision DS-KIS604-S
Prečo my ? 1.) Záruka a faktúra je u nás samozrejmosťou. 2.) Najnižšia cena inštalácie na profesionálnej úrovni v regióne. 3.) Po zakúpení tovaru je u nás technická podpora aj pre svojpomocnú inštaláciu zdarma - pozri Youtube kanál NETwork COntrol MOnitor. 4.) Dodanie k vám domov do 48 hodín. 5.) Bonus k tovaru zdarma! Prémiový set video vrátnika Hikvision DS-KIS604-S v kovovom antivandal prevedení s 2 ročnou zárukou pozostáva: 1.) 1x vonkajšia jednotka v luxusnom kovovom vyhotovení DS-KV8113-WME1 + inštalačný plech s príslušenstvom 2.) 1x vnútorná jednotka DS-KH6320-WTE1 + inštalačný plech s príslušenstvom 3.) PoE switch pre zabezpečenie napájania a komunikácie vrátnika s internetom 4.) Micro SD karta 16GB Extra bonus navyše - 2x RFID prívesok/čip pre členov vašej rodiny na otváranie vrátnika zdarma! Originál kovové RFID nálepky do mobilu alebo peňaženky na otváranie vrátnika - 2,50€/ks. Nerezový protidažďový kryt DS-KABV8113-RS nie je súčasťou balenia, viem ho dodať v cene 18 €. Možnosť pripojenia vonkajšej a vnútornej jednotky ethernetovým káblom alebo cez WIFI. Vonkajšia jednotka zvoní aj samostatne na mobilný telefón Android/iOS. Vonkajšia jednotka umožňuje ovládať 2 nezávislé výstupy, napr. otvorenie vstupnej bráničky a motorickej brány pre vstup auta. Otváranie dverí je možné cez vnútornú jednotku (7" monitor) v byte, mobilom, bezkontaktnou RFID kartou alebo čipom - pozri video link č.1. Možnosť integrácie video vrátnika s kamerovým systémom a zobrazenie obrazu z kamier na vnútornej jednotke video vrátnika - pozri video link č.2. Výhodná cena inštalácie na východnom Slovensku + mimoriadna zľava na celý set! Po zakúpení poskytnem konzultácie a support aj pre svojpomocnú montáž. Jednotky dodávam s najnovším aktualizovaným softwarom ! Po doplnení smart modulom, možnosť ovládať video vrátnika hlasom cez hlasových asistentov Amazon Alexa alebo Google Home! Pozri video link č.3.
Kamerový systém Hikvision
Predám kvalitný kamerový systém Hikvision 2 ks - kompaktná IP kamera: Hikvision DS-2CD2012-I (1.3MP, 4mm, 0.01 lx, IR do 30m) 1 ks - Záznamové zariadenie-IP NVR Hikvision DS-7604NI-SE/P (4 kanály, 20Mbps, SATA, HDMI, 4xPoE 1 ks - HDD 2TB -bez FTP kabeláže NVR má zabudovaný 4-portový PoE switch, plne integrovaný s IP kamerami Hikvision. Po pripojení kamier NVR automaticky nakonfiguruje sieťové parametre a zaistí okamžité pripojenie s nimi. Vďaka 25 snímkam za sekundu v každom kanáli je toto NVR ideálne pre sledovanie v dynamických prostrediach, ako sú ulice, cesty / diaľnice, parkoviská, Pôvodná cena 768 eur.
set video vrátnika - Hikvision DS-KIS603-P- IP set
Úplne nový video vrátnik v záruke, kupovaný v novembri 2022 (dôvod predaja - zla predpriprava kabelaze) Povodna cena bola 300€ Hikvision prístupový system DS-KIS603 - IP set. Zostava obsahuje: DS-KV6113-WPE1 x1 DS-KH6320-WTE1 x1 +2x napájací adapter. Parametre: Vonkajšia jednotka Kamera: 2 MP HD kamera Nočné videnie: Režim IR pri slabom osvetlení: 3 m BLC: Ano DNR: Ano WDR: True WDR Zorné pole: horizontálne: 129 ° vertikálne: 75 ° Štandard kompresie videa: H.264 Main stream: 1080p @ 30fps, 720p @ 30fps, Sub-stream: D1@25fps Rozlíšenie Hlavný stream: 1920 × 1080p, 720p, Sub-stream: 704 × 576 Zvukový interkom: Obojsmerná zvuková komunikácia Vstup zvuku: Vstavaný všesmerový mikrofón Audio výstup: Vstavaný reproduktor Štandard zvukovej kompresie: G.711 U Rýchlosť kompresie zvuku: 64 Kbps Kvalita zvuku: potlačenie hluku a potlačenie ozveny Káblová sieť: 10/100 Mbps Ethernet Sieťový protokol: TCP / IP, RSTP Parametre riadenia prístupu Frekvencia čítania: 13.56Mhz Typ karty: Mifare Relé výstup: 1x (spôsob ovládania elektronického zámku z napájacieho adapteru 12V) Potrebná kabeláž: Pre komunikácie je potrebný 1x LAN kábel +na ovládanie el.zámkku: 1x dvojžilový kábel
Kamerový systém Hikvision
Predám kvalitný kamerový systém Hikvision 2 ks - kompaktná IP kamera: Hikvision DS-2CD2012-I (1.3MP, 4mm, 0.01 lx, IR do 30m) 1 ks - Záznamové zariadenie-IP NVR Hikvision DS-7604NI-SE/P (4 kanály, 20Mbps, SATA, HDMI, 4xPoE 1 ks - HDD 2TB -bez FTP kabeláže NVR má zabudovaný 4-portový PoE switch, plne integrovaný s IP kamerami Hikvision. Po pripojení kamier NVR automaticky nakonfiguruje sieťové parametre a zaistí okamžité pripojenie s nimi. Vďaka 25 snímkam za sekundu v každom kanáli je toto NVR ideálne pre sledovanie v dynamických prostrediach, ako sú ulice, cesty / diaľnice, parkoviská, Momentálne sú kamery nahodené,takže je možnosť prezentácie tohto setu. Len osobný odber. Pôvodná cena 768 eur.
Hikvision set 4MP kamier s NVR - ColorVu
Na predaj nový kamerový set vyskladaný na mieru: Kamera Hikvision DS-2CD2347G2-LU ColorVu!- 1x Kamera Hikvision DS-2CD1343G0-I - 2x Nahrávacie zariadenie Hikvision DS-7608NI-K1/8P s PoE napájaním kamier. Ku kamerám montážne podložky. Všetko nové, vrátane záruky. ☑️ Prepojenie s mobilnými zariadeniami iOS a Android s prístupom odkiaľkoľvek a to bez nutnosti verejnej statickej IP adresy. ☑️ Všetko vrátane dokladu o kúpe a záruky. ☑️ Možný odpočet DPH. ☑️ Individuálna cenová ponuka na mieru. V prípade potreby vieme prednastaviť, poprípade zrealizovať kompletnú montáž. V ponuke aj iné HIKVISION produkty, pozrite všetky inzeráty alebo FB stránku: # ICT-Express je mladá, postupne rozrastajúca sa spoločnosť zameraná na poskytovanie expresných a zároveň profesionálnych služieb v oblasti IT s vysokým dôrazom na dostupnosť a bezpečnosť.