inzercia, predaj, predám, bazár

História nás dvoch + Umenie predstierať

Kategória: Pre mládež

Ceny sú uvedené za obe knihy spolu.

História nas dvoch :

Justin Carter mal oči vždy len pre jedno dievča a jeho city k nemu nikdy nevyhasli. Pred tromi rokmi zlomil Peyton srdce a zmaril tak akúkoľvek šancu, aby mu niekedy odpustila. Peyton Williamsová chce silou -mocou dostať Justina z hlavy. Už len mesiac ju delí od maturity a potom sa konečne vymaní z bolestivých spomienok. Predtým však musia spolu vypracovať školský projekt…

Umenie predstierať:

Podľa chlapcov z fairfieldskej akadémie existujú dva druhy dievčat – na trvalý vzťah a na nezáväzné randenie a užívanie si. Sedemnásťročná Alyssa je určite ten prvý typ, ale túži to zmeniť. Cieľom jej radikálnej premeny je lámač ženských sŕdc Justin Carter. Aby si ju všimol a stala sa tak atraktívnym dievčaťom na randenie, prehovorí svojho kamaráta Brandona, populárneho športovca, aby predstierali, že spolu chodia. Nevinná hra postupne prerastá v niečo, čo môže navždy zničiť ich priateľstvo a Alyssinu snahu stať sa niekým iným.
História nás dvoch + Umenie predstierať
Podobné inzeráty
História nás dvoch + Umenie predstierať
Ceny sú uvedené za obe knihy spolu už aj s poštovným. História nas dvoch : Justin Carter mal oči vždy len pre jedno dievča a jeho city k nemu nikdy nevyhasli. Pred tromi rokmi zlomil Peyton srdce a zmaril tak akúkoľvek šancu, aby mu niekedy odpustila. Peyton Williamsová chce silou -mocou dostať Justina z hlavy. Už len mesiac ju delí od maturity a potom sa konečne vymaní z bolestivých spomienok. Predtým však musia spolu vypracovať školský projekt… Umenie predstierať: Podľa chlapcov z fairfieldskej akadémie existujú dva druhy dievčat – na trvalý vzťah a na nezáväzné randenie a užívanie si. Sedemnásťročná Alyssa je určite ten prvý typ, ale túži to zmeniť. Cieľom jej radikálnej premeny je lámač ženských sŕdc Justin Carter. Aby si ju všimol a stala sa tak atraktívnym dievčaťom na randenie, prehovorí svojho kamaráta Brandona, populárneho športovca, aby predstierali, že spolu chodia. Nevinná hra postupne prerastá v niečo, čo môže navždy zničiť ich priateľstvo a Alyssinu snahu stať sa niekým iným.
Mix kníh
Ceny sú uvedené už aj s poštovným.... 3knihy od Huntley Fitzpatrick 30€ iba spolu Ako som sa stala Milou 11€ Dcéra zimy 11€ História nas dvoch + Umenie predstierať 17€ iba spolu
Mix kníh
Ceny sú uvedené už aj s poštovným.... 3knihy od Huntley Fitzpatrick 30€ iba spolu Ako som sa stala Milou 11€ Dcéra zimy 11€ História nas dvoch + Umenie predstierať 17€ iba spolu
Dievčenské romány
Predám knihy v top stave ako nové, raz prečítané: Nepobozkaná - Miroslava Varáčková, cena 6€ Žuvačkový kráľ - Enja Rúčková, cena 7€ Umenie predstierať - Rachel Harris, cena 7€ Zavri oči a snívaj - Lucy Keating, cena 7€ Adonis v tričku - 5€ Príbeh čarodejného denníka -5€ K cene kníh sa pripočíta poštovne. V pripade záujmu ma prosím kontaktuje mailom.
Dievčenské knihy
Predám knihy v top stave, raz prečítané: Nepobozkaná - Miroslava Varáčková, cena 6€ Žuvačkový kráľ - 7€, cena 7€ Umenie predstierať - Rachel Harris, cena 7€ Zavri oči a snívaj - Lucy Keating, cena 7€ K cene sa pripočíta poštovné. Možný osobný odber v Žiline. V prípade záujmu prosím kontaktovať mailom.
Dievčenské knihy
Predám knihy v top stave, raz prečítané: Nepobozkaná - Miroslava Varáčková, cena 4€ Žuvačkový kráľ - Enja Rúčková cena 5€ Umenie predstierať - Rachel Harris, cena 5€ Zavri oči a snívaj - Lucy Keating, cena 4€ K cene sa pripočíta poštovné. Možný osobný odber v Žiline. V prípade záujmu prosím kontaktovať mailom.