inzercia, predaj, predám, bazár

Historická mapa Ázie a Perzie

Kategória: Zberateľstvo

Predám: Historická mapa Ázie a Perzie.
Historická mapa Ázie a Perzie
Podobné inzeráty
Umelecka mapa Krakova a mapa Slovenska
Umelecka mapa - Krakov mapa okresov - Slovensko Osobny odber / zasielkovna
Historická talianska predovka piedmont M1845
Na predaj historická Talianska puška Piedmont M1845 vyrobená v meste Cossato. Historická krátka puška pre sapérov, je to verzia dlhej pušky M1844 používanej cez Taliansku vojnu o nezávislosť, vzácnejší variant ktorý sa vidí menej, stav ako na foto, hlaveň v dobrom stave, chýba vyterák. Najlepšie osobný odber
RETRO - Stará školská mapa Japonsko a Kórea
Všeobecnozemepisná mapa v mierke 1 : 2 500 000 V edícii Jednotná sústava školských kartografických pomôcok, ktorú navrhol Výzkumný ústav geodetický, topografický a kartografický, vydalo Kartografické nakladatelství n.p. Praha. rozmer: cca šírka 132 x 114 výška veľmi dobrý stav Zaujímavavá historická učebná pomôcka ako aj dekorácia.
RETRO - Stará školská mapa ČSSR - Poľnohospodárstvo
rozmer: cca šírka 180 x 118 výška zachovalý stav, lepené v ľavom hornom rohu - posledná fotografia Mapa s vyobrazením typov pôd, podnebných oblastí, poľnohospodárskych oblastí, počtom pracujúcich v poľnohospodárstve a lesníctve. Graficky znázornené je pestovanie špeciálnych plodín (chmeľnice, ľan, vinice, ovocné sady) ako aj väčšie chovy a potravinársky priemysel využívajúci prevažne výrobky miestnej poľnohospodárskej výroby (mäsový priemysel, mliekarenská, mlynárska, pekárska a cukrovarská výroba, výroba sladu a piva, spracovanie ovocia a zeleniny) .. Zaujímavavá historická učebná pomôcka ako aj dekorácia.
Mapa Vysoke Tatry
Historicka mapa Vysokych Tatier z roku 1948 vydana v Liptovskom Mikulasi, velkost ca 60x90cm
Mapa sveta a mapa Československa
Predám naástenné mapy. Svet rok 1978 vydaná v počte 1000ks. Mapa Československa rok 1973