inzercia, predaj, predám, bazár

Hľadá sa basgitarista

Kategória: Hudobníci a skupiny

Hľadáme basaka ktorý ma chuť sa učiť, koncertovať a je vytrvalý! Sme zabehnutá kapela, ktorá má poväčšine vlastné songy v štýle rock - rock´n´roll. Nebránime sa ani dobrým coverom. Oblasť Bratislava - Trnava. Ak máš záujem, určite sa ozvi!
Hľadá sa basgitarista
Podobné inzeráty
Basgitarista hľada kapelu/spoluhráčov
Som 28r. Basgitarista ktorý hľadá spoluhráčov som otvorený žánrom, ovládam aj prácu s DAW čiže viem spraviť podklady soudesign a podobne... Napiš a pokecáme :)
Basgitarista/gitarista
Hľadá sa basgitarista alebo gitarista do hardrockovej kapely.
Basgitarista hľadá kapelu
Čaute, som basgitarista a hľadám kapelu v BA. Preferujem rock, hard-rock alebo pop-rock. V prípade záujmu ma kontaktujte.
Basgitarista hľadá
Som basgitarista s vlastnym vybavenim a hladam (najlepsie zabehnutu) kapelu. Mam niekolko rocne skusennosti s hranim v kapele, taktiez so studiovym nahravanim. Vyrastal som na (uz dnes mrtvom) NU metale, cize rytmicke zanre mam v krvi a je to pocut na mojej tvorbe ale som otvoreny akemukolvek zanru ak budem sucastou kapely ktora je zohrana a vie co chce hrat. Kapelu hladam z okolia Trencina.
Hľadá sa basgitarista
Bratislavská rocková banda hľadá basgitaristu ! Ak máš rád dobrú rockovú muziku ( Kabát , Motorhead, GNR, AC/DC) tak sa ozvi.Hráme vlastnú tvorbu, vlastná skúšobňa komplet vybavená ,basové kombo k dispozícií . Rock and Roll !
HĽADÁ SA BASGITARISTA
Ahojte. Košická kapela s vlastnou tvorbou hľadá schopného basgitaristu, nie hobby. Štýlovo rock, pop, soul. Viac info mailom.