inzercia, predaj, predám, bazár

Hľadá sa gitarista - MARTUROS

Kategória: Hudobníci a skupiny

MARTUROS hľadá gitaristu / gitaristku !!
Sme metalová kapela ktorá hľadá nového člena, tak
ak máš chuť, vôľu a miluješ metalovú muziku rovnako ako my, tak neváhaj a kontaktuj nás!
Sme zo širšieho okolia Prievidze.
Napíš nám alebo zavolaj na
Hľadá sa gitarista - MARTUROS
Podobné inzeráty
Gitarista hľadá zabehnutú kapelu/eventovku
Ahojte, som 27 ročný gitarista so skúsenosťami z rôznych kapiel. Charakterovo by som sa zaradil ako funk/blues/rock gitarista. Mám rád hudbu ako John Mayer, Clapton, Tom Misch. Rád by som sa stal súčasťou nejakej eventovky/zabehnutej kapely s vlastným repertoárom, ideálne v BA a okoli. Ak máte záujem o nejaké ukážky mojho hrania, neváhajte mi napísať, pripadne zavolať.
Gitarista hľadá klávesáka alebo kapelu
Gitarista (plus spev, klávesy, basgitara, ústna harmonika, skladateľ, textár, plynulá angličtina, priemerná nemčina, 17 rokov hrania v zahraničí, funk, rock, jazz, pop), hľadá dobre spievajúceho klávesáka alebo kapelu - preferujem východné Slovensko ale dá sa to zvládnuť aj na väčšie vzdialenosti ak sa to oplatí. Projekty môžu byť zamerané na svetové cover verzie (Prince, Toto, Gary Moore, Simly Red, Bill Whiters, Pink Floyd... ) aj na česko-slovenské hity či vlastú tvorbu, ale aj svadbový repertoár. Mám k dispozícii aj speváčku. Viac na
Gitarista hlada kumpanov do HC/metal/punk/crustovej kapely
Caute, Gitarista (36r) hlada hudobnikov (basa, spev, bicie) na divocinu po vzore The Exploited (z obdobia Beat the Bastards) Driller Killer ci rannych napalm death. Tak ak ti vyhovuje tento koktejl ozvi sa.
Gitarista s dlhoročnými skúsenosťami  hľadá angažmá
Gitarista s dlhoročnými skúsenosťami hľadá uplatnenie v zavedenej hudobnej skupine, alebo v duete, speváčku so svojím repertoárom, alebo spievajúceho klávesáka. Odspievam 1, 2, 3 hlas. Hlavne stredný prúd, POP rock, ľudovky. Mám kompletnú PA aparatúru, git, kombo a skušobňu. Oblasť Záhoria.
Bass gitarista hladá  kapelu.
Bass gitarista hladá kapelu zameranú na svadby malé oslavy, do tanca v 80,90 roky aj ludové. Okolie TO PE Banovce.
Gitarista hlada kapelu
Gitarista hlada kapelu s vlastnou tvorbou. Bratislava okolie. esp.metalinstrument@