inzercia, predaj, predám, bazár

Hľadám 2 izbovy byt do dlhodobého prenájmu

Kategória: Podnájom, spolubývajúci

Hľadám 1 alebo 2 izbovy byt do dlhodobého prenájmu v Kežmarku. Idealne nezariadeny.
Hľadám 2 izbovy byt do dlhodobého prenájmu
Podobné inzeráty
Hľadám 1 izbu do dlhodobého prenájmu
Dobrý deň. Hľadám bývanie pre seba v Bratislave. Hľadám 1 izbu do dlhodobého (rok aj viac) prenájmu od začiatku júla 2023. Ja som Ukrajinec. Volám sa Volodymyr. Mám 49 rokov. Na Slovensku ja som 4 rokov. Pracujem ako vodič. Nefajčim. Alkohol nepijem. Zvierat nemám. Sľubujem čistotu a kľud. Potrebujem papieri / zmluvu pre cudzineckú políciu. Môj email: volivbal1@ T.č.
Prenajmem 2-izbový byt
Ponúkam do dlhodobého prenájmu rekonštruovaný 2-izbový byt na Jánošíkovej ulici v Košiciach, mestská časť JUH, čo je širšie centrum mesta. Byt sa nachádza na 3 nadzemnom podlaží, s výťahom, v zateplenom bytovom dome. Dispozícia bytu: predsieň so vstavanou skriňou, obývačka spojená s kuchyňou, spálňa, kúpeľňa s vaňou a toaletou, priestranná lodžia. Komora je na chodbe pred vstupom do bytu a na prízemí je pivnica. Byt sa prenajíma kompletne zariadený. Kuchyňa je vybavená kuchynskou linkou s množstvom odkladacieho priestoru, kombinovanou chladničkou s mrazničkou, plynovým sporákom a mikrovlnkou, súpravami tanierov, pohárov, príborov, mixérov apod.. V obývačke je sedacia súprava s odkladacím priestorom, konferenčný stolík, a televízor. Byt je napojený aj na optickú sieť s možnosťou zriadenia vysokorýchlostného internetu a káblovej televízie. O dostatok úložného priestoru sa postarajú vstavaná skriňa v predsieni a priestranná obývacia stena v obývačke. V spálni sú 2 válendy s úložným priestorom a knihovnička. Nie sú povolené domáce zvieratká a fajčenie. Byt je ihneď voľný pre jednu alebo 2 osoby. Parkovanie je možné pred blokom na ulici, priamo pod oknami. Lokalita je iba 10 minút pešo do centra mesta. Cena prenájmu: 480,- € / mesiac. Nájomca sa musí prihlásiť na odber plynu, elektriny a internetu+TV. Pri podpise nájomnej zmluvy je potrebné zložiť mesačné nájomné a depozit vo výške 2-mesačného nájmu. Obhliadka bytu je možná po telefonickom dohovore. Výhody bytu: Ideálna poloha – blízko centra Výborné dopravné napojenie na MHD Tichá lokalita – bez priameho dopravného hluku a dopravy ako takej
Hladam 1 izbovy byt alebo garsonku Bratislava
Dobry den, hladam 1 izbovy byt alebo garsonku do dlhodobeho prenajmu pre 1 osobu v cene 500€. Idealne Ružinov, Nové Mesto (Kramáre, Koliba).
Moderný tehlový 2 izbový byt na prenájom
Ponúkame tento pekný 2 izbový byt do dlhodobého prenájmu. Byt sa nachádza 10 minút pešo do centra na Rastislavovej ulici s bezproblémovým parkovaním. Plne zariadený a vybavený voľný od 1.mája. V cene sú zahrnuté všetky poplatky vrátane energii a internetu. Možnosť vziať do prenájmu rovnaký byt hneď oproti na rovnakom podlaží, viď moje inzeráty. Depozit jednomesačný nájom. Nie sme RK. Len vážny záujem.
Hľadám 1-izbový byt
Hľadám 1-izbový prípadne 2-izbový byt do prenájmu pre dôchodkyňu v lokalite prioritne Spišské Tomášovce prípadne Smižany. Byt môže byť aj v rodinnom dome. Spoločnosť iného dôchodcu či záhradka vítaná. Kontakt
Na prenájom veľký 2-izbový byt v centre v Považská Bystrica
Ponúkam do dlhodobého prenájmu 2 izbový byt zariadený, zrekonštruovaný v roku 2021 v centre mesta Považská Bystrica na sídlisku Stred. Bezproblémové 24-hodinové parkovanie priamo pred bytovým domom. Byt sa nachádza na 1. poschodí s výťahom. Výmera bytu je 63m2. Byt sa nachádza v najvyhľadávanejšej lokalite mesta. V blízkosti kompletná občianska vybavenosť. Bytový dom je zateplený. Byt pozostáva: -kuchyňa+špajza: kuchynská linka, umývačka riadu, chladnička, sklo keramická varná doska, el. rúra, mikrovlnka, kuch.vybavenie. -priestranná obyvačka: koženná sedačka atď. -neprechodná spálňa s 2xpostele, 2xskrine -samostatná toaleta -kúpeľňa: vaňa so sprchou, práčka –chodba: je vybavená so vstavanou skriňou Cena mesačného nájmu vrátane energií za teplo a internetu: 570 € mesačne. Vodné - stočné, elektrické energia sa účtuje zvlášť ,koľko si kto spotrebuje. Požadovaný 2 mesačný depozit. RK NEVOLAŤ!!!.