inzercia, predaj, predám, bazár

Hladam brigadnikov

Kategória: Domáce práce

Hladam brigadnikov na zahradnicke prace, sadenie
12.04.
13.04.
14.04.

5 Eur na hod
TEL:
Holice
Hladam brigadnikov
Podobné inzeráty
Hľadám osobu na opateru 70 ročnej osoby
Hľadám osobu na opateru 70 ročnej osoby Kolko dní: 6 dní v mesiaci Kde: okolie Cierna nad Tisou Náplň práce: dozor Poprosím na email životopis s fotkou
Hľadám pani na výpomoc v domácnosti 2 hod denne
Hľadám pani na výpomoc v domácnosti pondelok až piatok 2 hod denne( upratovanie, pranie, žehlenie). Lokalita Belveder , Banska Bystrica
Upratujem a opatrujem
(Hladam aj invalida alebo seniora na opatrovanie) Potrobujete pomoc s udrziavanim cistoty vo vasej domacnosti alebo kancelarii nevahajte a zavolajte mi. Hladam pracu ako upratovac.
Hladám opatrovateľku
Hľadám opatrovateľku pre dôchodcu na 4-5hod denne v meste Sereď. Jedná sa o pomoc pri dennej starostlivosti o staršieho človeka- denná hygiena, podanie stravy, upratanie priestoru. Možnosť poskytnutia ubytovania v Seredi.
Hladám študentov na kopanie  pri Nitre
Hladám študentov na kopanie pri Nitre
Hľadám záhradníka
Hľadám záhradníka pre kosenie (krovinorez, bunbová kosačka) , strihanie kríkov , štiepanie dreva , drvenie kríkov v drvičke na konáre , ošetrovanie stromov , sadenie stromov a podobne. Práce budú v obci Hranovnica. 1 - 3 x do týždňa na cca 6 hodín(možno aj viac všetko podľa ochoty pracovníka a našej potreby). Na pozemku je prívod vody, elektriny, je tam aj miesto na oddych v tieni. V prípade seriózneho záujmu prosím volať alebo kľudne aj mailom (cez )