inzercia, predaj, predám, bazár

HLADÁM dlhodobý prenájom 1 alebo 1,5 izbového bytu

Kategória: Podnájom, spolubývajúci

Dobrý deň, som pracujúci mladý muž, nekonfliktný, nefajčiar, bez detí a domacích zvierat. Od 1.mája by som mal záujem o prenájom 1 alebo 1,5 izbového bytu v Košiciach. Vyhovujú mi všetky mestké časti okrem Sídliska Ťahanovce a Sídliska Nad Jazerom.
Platby garantujem na čas, v riadnom termíne. Mám vlastnú chladničku, pračku, kuchynské riady a stôl na počítač. Prenájom teda nemusí byť kompletne zariadený. Na email prosím zasielať len seriózne ponuky. Ďakujem.
HLADÁM dlhodobý prenájom 1 alebo 1,5 izbového bytu
Podobné inzeráty
Dlhodobý prenájom garzonky
Hľadám súrne dlhodobý prenájom garzonky alebo 1 izbového bytu v Ružomberku pre 1 osobu
Prenájom 2 izbového bytu
Ponúkame na dlhodobý prenájom 2 izbový slnečný byt na ulici Sládkovičovej v Žiari nad Hronom o výmere 62 m2 + 9 m2 balkóny. Nachádza sa na prvom poschodí 4-poschodového domu s výťahom. Byt je plne zariadený s nábytkom, kuchynskou linkou a spotrebičmi. V byte sa nachádza práčka, tv+optický internet, mikrovlnka, chladnička s mrazničkou. Lokalita: s plnou občianskou vybavenosťou. Cena prenájmu je 300€/mesiac + energie 200€/mesiac (depozit vo výške 500€). Pre bližšie informácie ma kontaktujte na tel. čísle . Uprednostňujeme dlhodobý prenájom, bez domácich zvierat.
Hľadám garsónku alebo 1 izbový byt na prenájom
Dobrý deň. Hľadám garsónku alebo 1 izbový byt na prenájom v Seredi do 420 eur od 12steho marca. Som zamestnaná, viac menej v práci a hľadám dlhodobý prenájom
prenájom 2-3 izbového bytu /domu
Hľadám prenajom 2 alebo 3 izbového bytu alebo domu v Dolnom Kubíne a okoli
Prenájom 1 izbového bytu
Dobrý deň, hľadám prenájom 1 izbového bytu alebo garsónky v Banskej Bystrici do 400 EUR. Volať na tel. číslo .
Súrne Hľadám Prenájom
Dobrý deň súrne hľadám najlepšie dlhodobý prenájom v okolí ZV ZH BB. 1-2 izbového byu sme 3 členna slušná rodina ja priateľ a dcéra 3 ročná (priateľ samozrejme pracuje ak bude treba vieme to doložiť) Budeme vďačný za každú príležitosť. Môžete ma kontaktovať na tel číslo . Ďakujem