inzercia, predaj, predám, bazár

Hľadám Fenku

Kategória: Psy

Zdravím hľadám Fenku pre môjho psíka je to nemecký vlčiak so šteniatkami by sme sa dohodli
Hľadám Fenku
Podobné inzeráty
Hladam fenku-psík NIE JE NA PREDAJ
Dobry den!! Nevolajte mi Ci je na predaj, hladam fenku k nemu (samozrejme francuzskeho buldoceka) a nebavi ma kazdemu na bazosi napisat aka je cena, hravy je a sam sa nudi, samozrejme do bytu, poprosim ponuknite fenky...Ma rok a pol
Hľadám fenku
Hľadám fenku (šteňa ) na športovú kynológiu stredný až veľký vzrast ako napr. (Bradáč, belgický,borderkolia...)
HĽADÁM FENKU
Dobrý deň, hľadám fenku pre tohto fešáka. Jeho mama je anglický kokeršpaniel a jeho tato je údajne zlatý retriever ( to fakt nevysvetľuje farbu jeho srsti takže jeho tato musel byť niekto iný ). Môj psík je veľmi inteligentný a krásny a preto sa pokúšam zachovať jeho rod. Prikladám aj fotku šteniatka.
Hľadám na krytie fenku pre nášho psíka NO cross
Hľadám na krytie pre nášho psíka cross ,ovláda základné povely a je ostrý nebojacny.
American Buly
Mám na predaj dvoj ročnú fenku vo farbe trikolóra fenka je milá priateľská vyrastala medzi deťmi a iními psami žiaľ Bohu nemám na ňu čas vychovaná v byte ale je zvyknutá aj vonku fenka je plne očkovaná odčervenaá len som niekde zapotrošil vet.knižku ale to nieje problém keďže fenku ponúkam za simbolickú cenu 100e fenku dám len do dobrých a starostlivý rúk. Špekulanti nevolať!! Len volať na sms nereagujem.
Darujem fenku
Darujeme fenku len do dobrých rúk. Fenka je v rodine od šteniatka ale jedno z troch detí nevie prijat, neznasa ho vrci nanho uz aj uhryzla na upozornenie ze jej ma dat maly pokoj a to ju len hladkal pod dozorom. Skusali sme vsetko mozne aby si nanho zvykla ale uz je to neunosne aj pre nas aj pre psika kedze musi byt pol dna oddelene v inej miestnosti v byte. Je nam luto ze musi ist prec a robili sme vsetko pre to aby so zvykla, deti jej nikdy neublizili ale je vhodna len k vacsim detom 6r a viac pretoze potrebuje svoj klud. Inak je vychovana, ma hygienicke navyky 100% psikov si vybera ale ked sa s nejakym stretne viac krat tak je s kazdym kamoska aj ked velkych sa zo zaciatku bojí. A ma alergiu na kuracie. Fenku darujeme len na adopcnu zmluvu s podmienkou spatnej kontorly psika, aby sa nestalo ze skonci niekde v zlych podmienkach. Spolu s nou pojdu do noveho domova jej hračky a pelech.