inzercia, predaj, predám, bazár

Hĺadám garzonku v Bratislave

Kategória: Podnájom, spolubývajúci

Hĺadám súrne v Bratislave do prenájmu garzónku alebo 1 izbový byt.
Hĺadám garzonku v Bratislave
Podobné inzeráty
Hladam garzonku, 1,5 izb. alebo 2izb
Dobrý deň, hľádam si podnájom, iba pre 1os, seba. Garzónku, 1izb., 1.5 izb. alebo 2izb, s balkónom alebo predzahradkou, vaňou, v ideálnom prípade do 550 s energiami. Od 1.12.2022. Ak by sa dalo aj s mačičkou, tak úplne super;) Ak nie, tak bez zvieraťa. (*Lokalita Ružinov, nie je podmienkou.) Ďakujem.
Hľadám garzonku
Hľadám garzonku alebo 1 nepriechodnú izbu do podnájmu najlepšie Nad Jazerom. Pracujúci muž, nefajčiar.
Hľadám garzonku
Hľadám garzónku alebo 1 nepriechodnú izbu do podnájmu. Pracujúci muž, nefajčiar.
Vezmem do prenájmu izbu,alebo garzónku
Hľadám podnájom. Vezmem do prenájmu samostatnú izbu,alebo cenovo dostupnú garzónku v Bratislave do 300 € vrátane spotreby energií. Telefónne číslo:
Prenajmem garzónku v Bratislave - Devínska Nová Ves
Prenajmem garzónku v Bratislave - časť Devínska Nová Ves v jednoposchodovej bytovke na prízemí. Jedna veľká miestnosť aj s kuchynskou linkou + veľká kúpeľňa aj zo záchodom. Posteľ, + rozkladacia posteľ pre dve ďalšie osoby, ktorá je cez deň zároveň aj sedačka . Veľká vstavaná skriňa , na všetky potrebné veci a oblečenie. V byte je veľmi teplo, otočený na južnú stranu. PRENÁJOM 400 EUR mesačne aj s energiami. V byte je ústredné kúrenie a elektrina.
Hľadám garzonku, 1izbovy byt
Dobry deň,s priatelkou Hľadame 1 izbovy byt alebo garzonku v okolí vw resp. Bratislava IV alebo stupavy Sme mladí a obaja pracujeme a platíme načas!!Cena maximálne do 460 eur.Ďakujem