inzercia, predaj, predám, bazár

Hľadám klaviristu/gitaristu

Kategória: Hudobníci a skupiny

Som spevacka. Hľadám gitaristu alebo klaviristu. Spievam pop a moderne pesničky najmä rok 2020-2022. Mám YouTube kanál, kde si môžete pozrieť moje covers - Covers by Adush. Ak máte záujem, kontaktujte ma.
Hľadám klaviristu/gitaristu
Podobné inzeráty
Hľadáme gitaristu, bass gitaristu, klavíristu
Ahoj, ak ťa baví hranie a miluješ hudbu ako my tak hľadáme práve teba :-)) ak hráš skôr sólovú gitaru, bass gitaru alebo rad hráš na klavír tak sa ozvi:-) Sme dvaja chalani 28 ročný, ktorí už hrajú cca 2-3 roky rockové alebo iné druhy hudby. Skúšobnu mame vybavenú a neplatíme za ňu nič. Chodíme hrávať tak 2-3x do týždňa a chceme už začať hrať aj koncerty len treba na to dobrých ľudí: )) Ja hrám na bicie a kamarát na gitare a spev. Skúšobná sa nachádza pri Kysuckom Novom Meste. Kľudne mi môžete napísať SMS alebo na FB alebo zavolaj. Ďakujeme pekne: ))
Speváčka hľadá klaviristu
Hľadám klaviristu na koncerty.
Hladam serioznych ludi.
Cau, Ja - gitarista/songwriter hladam spevaka,spevacku,basaka,bubenika,klaviristu,beatmakera, dalsieho gitaristu alebo hocikoho na zaciatok realneho a seriozneho hudobneho projektu s vlastnymi pesnickami. Trochu viem aj spievat, ale asi by bolo lepsie kebyze spievam len backing vocals - zalezi od narocnosti resp. pozadovanej kvality. Mam relativne velke mnozstvo vlastnych skladieb(cca 50), ktore urcite maju potencial byt dotiahnute do konca s pomocou zvysku kapely a nasledne nahrane na profi urovni. Moja jedina podmienka je aby tam bola nejaka realna ambicia hned od zaciatku - cize minimialne, zdoraznujem MINIMALNE 2x do tyzdna sa stretnut a vytvarat set na koncerty, nahravanie, atd. Ziadne zbytocne pitie v skusobniach a ine plytvanie casu. Ked si kazdy druhy tyzden chory, radsej travis cas v krcmach, s rodinou, alebo nebodaj s detmi, tak to co tu hladam nieje pre teba. Bavime sa tu o paru hodinach paru krat do tyzdna, resp cez vikend. Nemusis dat vypoved z roboty, ale ked si nevies najst cas tak mi vazne netreba pisat, nech sa zbytocne ani jeden z nas nezdrzuje. Ja mam cas vzdy poobede od cca 17:00(niekedy viem aj doobedu) a cele vikendy. Vek idealne medzi 18 a 35. Nebranim sa ani miernym odchylkam. Ja vyzeram tak cca na 27. Co napr. pocuvam: Oasis, The National, Sticky Fingers, Fleetwood Mac, N.W.A., Rolling Stones, Beatles, Stone Roses, Kasabian, Notorious B.I.G., Cage the Elephant, Phoenix a milion dalsich veci.. Som otvoreny viac zanrom, nielen zanrom tu vyssie spomenutych kapiel. Je viacmenej jedno co pocuvas, ked chces nieco robit seriozne da sa vzdy najst spolocna cesta. Podme kludne skusit spravit pop za ktory sa netreba hanbit. Alebo elektroniku. Robim texty len po anglicky, slovencine by som sa najradsej vyhol uplne, ale napr. 2 z 10 skladieb po slovensky by som prekusol. Telefon nieje realny. Ked sa vam tento inzerat pozdava reagujte na nho, potom dam cislo resp. socialne siete na dalsiu komunikaciu. Thx.
Hladam ludi na seriozny projekt. No Bullshit
Cau, Ja - gitarista/songwriter hladam spevaka,spevacku,basaka,bubenika,klaviristu,beatmakera, dalsieho gitaristu alebo hocikoho na zaciatok realneho a seriozneho hudobneho projektu s vlastnymi pesnickami. Trochu viem aj spievat, ale asi by bolo lepsie kebyze spievam len backing vocals - zalezi od narocnosti resp. pozadovanej kvality. Mam relativne velke mnozstvo vlastnych skladieb(cca 50), ktore urcite maju potencial byt dotiahnute do konca s pomocou zvysku kapely a nasledne nahrane na profi urovni. Moja jedina podmienka je aby tam bola nejaka realna ambicia hned od zaciatku - cize minimialne, zdoraznujem MINIMALNE 2x do tyzdna sa stretnut a vytvarat set na koncerty, nahravanie, atd. Ziadne zbytocne pitie v skusobniach a ine plytvanie casu. Ked si kazdy druhy tyzden chory, radsej travis cas v krcmach, s rodinou, alebo nebodaj s detmi, tak to co tu hladam nieje pre teba. Bavime sa tu o paru hodinach paru krat do tyzdna, resp cez vikend. Nemusis dat vypoved z roboty, ale ked si nevies najst cas tak mi vazne netreba pisat, nech sa zbytocne ani jeden z nas nezdrzuje. Ja mam cas vzdy poobede od cca 17:00(niekedy viem aj doobedu) a cele vikendy. Vek idealne medzi 18 a 35. Nebranim sa ani miernym odchylkam. Ja vyzeram tak cca na 27. Co napr. pocuvam: Oasis, The National, Sticky Fingers, Fleetwood Mac, N.W.A., Rolling Stones, Beatles, Stone Roses, Kasabian, Notorious B.I.G., Cage the Elephant, Phoenix a milion dalsich veci.. Som otvoreny viac zanrom, nielen zanrom tu vyssie spomenutych kapiel. Je viacmenej jedno co pocuvas, ked chces nieco robit seriozne da sa vzdy najst spolocna cesta. Podme kludne skusit spravit pop za ktory sa netreba hanbit. Alebo elektroniku. Robim texty len po anglicky, slovencine by som sa najradsej vyhol uplne, ale napr. 2 z 10 skladieb po slovensky by som prekusol. Skusobnu mam. Telefon nieje realny. Ked sa vam tento inzerat pozdava reagujte na nho, potom dam cislo resp. socialne siete na dalsiu komunikaciu. Thx.
Kapela HUNCÚT BAND hladá Gitaristu
Ahojte, kapela Huncút Band hladá gitaristu, hráme prevažne vlastnú tvorbu v štýle Metal/PunkRock Ak nemáš čo robiť a máš doma 7strunku alebo gitaru ladenú od B a aparát, zhaname viac menej doprovodného gitaristu , zbal to ozvi sa nám a prídi si to snami vyskúšať.. našu tvorbu nájdeš na Spotify-youtube-deezer skoro na všetkých platformách. ozvi sa na číslo napíš najskôr SMS a hned ako sa bude dať si zavoláme… sme badna bláznov ktorá berie všetko s humorom ale! Zodpovednosť - chodiť na skúšky, na čas chodiť na skúšky, dať do kapely srdce, AK TO NEROBÍŠ SRDCOM(ani sa neozývaj XD) … Tak ak splnas tieto jemné kritéria si u nás vítaný
Hľadám gitaristu do street punkovej kapely.
Ahoj, možno hľadám práve teba. Hľadám gitaristu do street punkovej. Hráme toto Kľudne sa ozvy,minimálne pokecame. Ludwais