inzercia, predaj, predám, bazár

Hľadám kratkodobo nájom

Kategória: Byty

Hľadám kratkodobo nájom, cca tri mesiace. Som nefajčiarka, slobodná, bez detí, zvierat. Hľadám niečo skromné, nie príliš drahé. V okresoch PB, IL, PU. Pošlite prosím vás sms zavolám naspäť.

Hľadám kratkodobo nájom
Podobné inzeráty
Prenájom bytov v Novom Živote
V novostavbe rodinného domu ponúkam krátkodobý aj dlhodobý prenájom bytov. K dispozícii sú kompletne zariadené 3 samostatné byty. Domáce zvieratá nie sú povolené. Byty sú k dispozícii pre max. 2 osoby, nie pre rodinu s deťmi. Parkovanie je zabezpečené na vlastnom pozemku, byty sú pripojené na internet a DIGI TV s 50 voľnými stanicami. BYT č. 1 - prízemie! Celková rozloha 40 m2 - obývačka spojená s kuchyňou, spálňa, kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC, sklad. Cena mesačného nájmu dlhodobo (min. 1 rok): 350 EUR/mesiac/1 osoba vrátane energií. Cena mesačného nájmu (krátkodobo): dohodou. Depozit: jednomesačný nájom. Je voľný od 1. decembra. BYT č. 2 - prízemie! Celková rozloha 40 m2 - obývačka spojená s kuchyňou, spálňa, kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC. Cena mesačného nájmu dlhodobo (min. 1 rok): 400 EUR/mesiac/1 osoba vrátane energií. Cena mesačného nájmu (krátkodobo): dohodou. Depozit: jednomesačný nájom. Je voľný od 1. januára. BYT č. 3 - podkrovie! Celková rozloha 61 m2 – obývačka spojená s kuchyňou, spálňa, kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC, balkón, spoločné priestory. Cena mesačného nájmu dlhodobo (min. 1 rok): 450 EUR/mesiac/1 osoba vrátane energií. Cena mesačného nájmu (krátkodobo): dohodou. Depozit: jednomesačný nájom. Je voľný od 1. decembra. Nový Život je obec vzdialená 22 km od BA, 14 km od Šamorína a 14 km od Senca. Volať len v prípade vážneho záujmu, RK prosím NEVOLAŤ!
Prenájom bytov v Novom Živote
V novostavbe rodinného domu ponúkam krátkodobý aj dlhodobý prenájom bytov. K dispozícii sú kompletne zariadené 3 samostatné byty. Domáce zvieratá nie sú povolené. Byty sú k dispozícii pre max. 2 osoby, nie pre rodinu s deťmi. Parkovanie je zabezpečené na vlastnom pozemku, byty sú pripojené na internet a DIGI TV s 50 voľnými stanicami. BYT č. 1 - prízemie! Celková rozloha 40 m2 - obývačka spojená s kuchyňou, spálňa, kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC, sklad. Cena mesačného nájmu dlhodobo (min. 1 rok): 350 EUR/mesiac/1 osoba vrátane energií. Cena mesačného nájmu (krátkodobo): dohodou. Depozit: jednomesačný nájom. Je voľný od 22. decembra. BYT č. 2 - prízemie! Celková rozloha 40 m2 - obývačka spojená s kuchyňou, spálňa, kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC. Cena mesačného nájmu dlhodobo (min. 1 rok): 400 EUR/mesiac/1 osoba vrátane energií. Cena mesačného nájmu (krátkodobo): dohodou. Depozit: jednomesačný nájom. Je voľný od 1. januára. BYT č. 3 - podkrovie! Celková rozloha 61 m2 – obývačka spojená s kuchyňou, spálňa, kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC, balkón, spoločné priestory. Cena mesačného nájmu dlhodobo (min. 1 rok): 450 EUR/mesiac/1 osoba vrátane energií. Cena mesačného nájmu (krátkodobo): dohodou. Depozit: jednomesačný nájom. Je voľný od 5. decembra. Nový Život je obec vzdialená 22 km od BA, 14 km od Šamorína a 14 km od Senca. Volať len v prípade vážneho záujmu, RK prosím NEVOLAŤ!
Prenájom bytov v Novom Živote
V novostavbe rodinného domu ponúkam krátkodobý aj dlhodobý prenájom bytov. K dispozícii sú kompletne zariadené 3 samostatné byty. Domáce zvieratá nie sú povolené. Byty sú k dispozícii pre max. 2 osoby, nie pre rodinu s deťmi. Parkovanie je zabezpečené na vlastnom pozemku, byty sú pripojené na internet a DIGI TV s 50 voľnými stanicami. BYT č. 1 - prízemie! Celková rozloha 40 m2 - obývačka spojená s kuchyňou, spálňa, kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC, sklad. Cena mesačného nájmu dlhodobo (min. 1 rok): 360 EUR/mesiac/1 osoba vrátane energií. Cena mesačného nájmu (krátkodobo): dohodou. Depozit: jednomesačný nájom. Je voľný od 1.februára. BYT č. 2 - prízemie! Celková rozloha 40 m2 - obývačka spojená s kuchyňou, spálňa, kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC. Cena mesačného nájmu dlhodobo (min. 1 rok): 420 EUR/mesiac/1 osoba vrátane energií. Cena mesačného nájmu (krátkodobo): dohodou. Depozit: jednomesačný nájom. Je voľný od 1. februára. BYT č. 3 - podkrovie! Celková rozloha 61 m2 – obývačka spojená s kuchyňou, spálňa, kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC, balkón, spoločné priestory. Cena mesačného nájmu dlhodobo (min. 1 rok): 460 EUR/mesiac/1 osoba vrátane energií. Cena mesačného nájmu (krátkodobo): dohodou. Depozit: jednomesačný nájom. Je voľný od 1.februára. Nový Život je obec vzdialená 22 km od BA, 14 km od Šamorína a 14 km od Senca. Volať len v prípade vážneho záujmu, RK prosím NEVOLAŤ!
Prenájom bytov v Novom Živote
V novostavbe rodinného domu ponúkam krátkodobý aj dlhodobý prenájom bytov. K dispozícii sú kompletne zariadené 3 samostatné byty. Domáce zvieratá nie sú povolené. Byty sú k dispozícii pre max. 2 osoby, nie pre rodinu s deťmi. Parkovanie je zabezpečené na vlastnom pozemku, byty sú pripojené na internet a DIGI TV s 50 voľnými stanicami. BYT č. 1 - prízemie! Celková rozloha 40 m2 - obývačka spojená s kuchyňou, spálňa, kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC, sklad. Cena mesačného nájmu dlhodobo (min. 1 rok): 360 EUR/mesiac/1 osoba vrátane energií. Cena mesačného nájmu (krátkodobo): dohodou. Depozit: jednomesačný nájom. Je voľný od 15.februára. BYT č. 2 - prízemie! Celková rozloha 40 m2 - obývačka spojená s kuchyňou, spálňa, kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC. Cena mesačného nájmu dlhodobo (min. 1 rok): 420 EUR/mesiac/1 osoba vrátane energií. Cena mesačného nájmu (krátkodobo): dohodou. Depozit: jednomesačný nájom. Je voľný od 15. februára. BYT č. 3 - podkrovie! Celková rozloha 61 m2 – obývačka spojená s kuchyňou, spálňa, kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC, balkón, spoločné priestory. Cena mesačného nájmu dlhodobo (min. 1 rok): 460 EUR/mesiac/1 osoba vrátane energií. Cena mesačného nájmu (krátkodobo): dohodou. Depozit: jednomesačný nájom. Je voľný od 15.februára. Nový Život je obec vzdialená 22 km od BA, 14 km od Šamorína a 14 km od Senca. Volať len v prípade vážneho záujmu, RK prosím NEVOLAŤ!
Prenájom bytov v Novom Živote
V novostavbe rodinného domu ponúkam krátkodobý aj dlhodobý prenájom bytov. K dispozícii sú kompletne zariadené 3 samostatné byty. Domáce zvieratá nie sú povolené. Byty sú k dispozícii pre max. 2 osoby, nie pre rodinu s deťmi. Parkovanie je zabezpečené na vlastnom pozemku, byty sú pripojené na internet a DIGI TV s 50 voľnými stanicami. BYT č. 1 - prízemie! Celková rozloha 40 m2 - obývačka spojená s kuchyňou, spálňa, kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC, sklad. Cena mesačného nájmu dlhodobo (min. 1 rok): 360 EUR/mesiac/1 osoba vrátane energií. Cena mesačného nájmu (krátkodobo): dohodou. Depozit: jednomesačný nájom. Je voľný od 1. marca. BYT č. 2 - prízemie! Celková rozloha 40 m2 - obývačka spojená s kuchyňou, spálňa, kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC. Cena mesačného nájmu dlhodobo (min. 1 rok): 420 EUR/mesiac/1 osoba vrátane energií. Cena mesačného nájmu (krátkodobo): dohodou. Depozit: jednomesačný nájom. Je voľný od 1. marca. BYT č. 3 - podkrovie! Celková rozloha 61 m2 – obývačka spojená s kuchyňou, spálňa, kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC, balkón, spoločné priestory. Cena mesačného nájmu dlhodobo (min. 1 rok): 460 EUR/mesiac/1 osoba vrátane energií. Cena mesačného nájmu (krátkodobo): dohodou. Depozit: jednomesačný nájom. Je voľný od 1. marca. Nový Život je obec vzdialená 22 km od BA, 14 km od Šamorína a 14 km od Senca. Volať len v prípade vážneho záujmu, RK prosím NEVOLAŤ!
Prenájom apartmánov v širšom centre Piešťan
Ponúkame Vám na krátkodobý alebo dlhodobý prenájom zariadené apartmány v apartmánovom dome v širšom centre Piešťan. Ponuka zahŕňa: 2-izbové apartmány Z7: výmera 45 m2 (1 spálňa, obývačka, kúpeľňa s WC, chodba, menší kuchynský kút). Max. počet osôb v apartmáne je 2. Cena: 410 €/mesiac s energiami, depozit 500,-€ .... dlhodobý nájom (minimálna doba nájmu 1 rok) alebo 550,-€/mesiac .....krátkodobý nájom, príp. 40,-€/noc/apartmán, (min. 3 noci) 3-izbový apartmán L3 na druhom poschodí, má výmeru 76 m2, max. počet osôb 3. Cena: 550,-€/mesiac s energiami, depozit 550,-€. .... dlhodobý nájom (minimálna doba nájmu 1 rok) alebo 750,-€/mesiac...krátkodobý nájom, príp. 50,-€/noc/byt, (min. 3 noci) 4-izbový byt L2, na druhom poschodí, má 140 m2, balkón 10 m2. Max. počet osôb v byte je 4. Cena: 760,-€/mesiac s energiami, depozit 760,-€........ dlhodobý nájom (minimálna doba nájmu 1 rok) alebo 950,-€/mesiac....krátkodobý nájom, príp. 60,-€/noc/byt, (min. 3 noci). Názor makléra: Čisté, priestranné apartmány v štandardnej výbave pre nenáročnú klientelu za dostupnú cenu. Benefitom je pokojná lokalita v širšom centre mesta, neďaleko nábrežia Váhu či mestského parku, ako aj možnosť parkovania (1 miesto/1 apartmán) priamo pred objektom či možnosť využívať záhradu s bazénom v nádvorí domu. Vhodný najmä pre študentov a rodinky, prípustní sú domáci miláčikovia malého vzrastu. Všetky bližšie informácie Vám poskytne maklér nehnuteľnosti: Peťa, tel.č.