inzercia, predaj, predám, bazár

Hľadám muzikantov - vlastná tvorba

Kategória: Hudobníci a skupiny

Hľadám muzikantov, ktorí by mali záujem spolupracovať na relizácii mojej (a neskôr našej) hudobnej tvorby, ideálne potom ako jedna kapela. Ukážky z mojich skladieb v pracovných verziách si môžete pozrieť tu: hlave, na papieri a v PC ďalšie tucty nápadov. Zámerom nie je komercia ani peniaze, ale vášeň pre muziku a radosť z tvorby. Žiadny remake. Ak to chápeš a rezonuješ, ak sa ti chce tvoriť a hrať a nie si žiadny slimák, píš :)))
Hľadám muzikantov - vlastná tvorba
Podobné inzeráty
Konkurz muzikantov a spevákov na Whitesnake Revival
Hľadám vhodných muzikantov a speváka pre tento žáner. Výber muzikantov sa bude konať v KE po telefonickej dohode.
Hladám bluesovú kapelu alebo muzikantov
Zdavim, som basák a hladám nejakých bluesových muzikantov na cvičenie nahrávanie a celkovo zlepšovanie sa. Mam 17 rokov, viem čosi aj na gitare a začínam sa učiť na klávesoch. Radšej píšte lebo vam nemusim zdvihnúť a už vôbec zavolať naspeť.
Hľadám muzikantov
Hľadám muzikantov do country kapely resp. 80te roky Československé pesničky . Tel.:
Hľadám 2 muzikantov (Svadby, Ľudovky)
Hľadám 2 muzikantov - 1x klávesy 1x akordeón (prípadne obaja klávesy) + Spev. Repertoár - svadby - t.j. ľudovky (východniarske: Zemplín, Šariš, Rusínske atď.) Hrať musíš vedieť..LEN SERIÓZNE. Bližšie info volať.
Hľadám 2 muzikantov (svadby- ľudovky)
Hľadám 2 muzikantov - 1x klávesy 1x akordeón (prípadne obaja klávesy) + Spev. Repertoár - svadby - t.j. ľudovky (východniarske: Zemplín, Šariš, Rusínske atď.) Hrať musíš vedieť..LEN KE a KE okolie, vek do 40 rokov, Bližšie info volať.
Hľadáme ľudí do kapely - vlastná tvorba
Speváčka (autorka) a bubeník hľadajú muzikantov, ktorí by mali záujem spolupracovať na relizácii vlastnej hudobnej tvorby, ideálne dlhodobo ako kapela. Ukážky skladieb v pracovných verziách tu: Najprv pozri kanál, ak rezonuješ, ozvi sa :))