inzercia, predaj, predám, bazár

Hľadám nepriechodnú izbu

Kategória: Podnájom, spolubývajúci

Hľadám nepriechodnú izbu v Nitre do prenájmu do 200€/mesačne s možnosťou nasťahovať sa ihneď.
Hľadám nepriechodnú izbu
Podobné inzeráty
Hľadám nepriechodnú izbu
Dobrý deň, hľadám si jednu samostatnú nepriechodnú izbu. Som študentkou LF UPJŠ. Prosím len mestská časť Západ, KVP alebo Staré Mesto. Ponuky píšte prosím na e-mail : lucialukacova13@
Hľadám voľnú nepriechodnú izbu v byte / RD
Hľadám voľnú nepriechodnú izbu v byte / Rodinnom dome v Prešove. Som študent VŠ pracujúci.
Hľadám nepriechodnú izbu
Dobrý deň, kvôli práci hľadám nepriechodnú izbu do 200eur. Mám 28 rokov. Nepijem, občasne fajčím ale výhradne len vonku. Žiadne domáce zvieratá nemám a správam sa slušne. Ďakujem za každú ponuku, prosím kontaktovať emailom alebo sms.
Hladam samostatnu nepriechodnu izbu na prenajom
Hladam samostatnu nepriechodnu izbu na prenajom, lokalita najlepsie Ruzinov, pripadne Nove Mesto a Stare Mesto. Izba by mala byt priestranna a svetla, balkon v byte potesi. Cena do 300 eur. V pripade akejkolvek ponuky ma prosim kontaktujte telefonicky alebo emailom na tereza.dutkova@
Dám do prenájmu nepriechodnu izbu
Ponúkam do nájmu nepriechodnu izbu v rodinnom dome v obci Chorvátsky Grob Čierna voda vzdialenú od Ba-vajnory cca 5min . Izba je plne zariadená tak isto aj celý dom :) v kuchyni je všetko od pohárov , príborov , SodaStream úplne všetko . Autobusová zastávka je 5minut od domu odkiaľ chodia každú pol hodinu spoje smer zlaté Piesky. V chorvátskom Grobe je dobrá občianska vybavenosť od pošty , lekárov , Tesca , jednotu všetko :) pred domom je dosť miesta takže s parkovaním nieje problém . Ako plus máme malý dvor kde zvykneme grilovať , pokecať .. do izby hladame človeka do 30rokov . V prípade viac informácií rada odpoviem :) cena za izbu s energiami, internetom je 290€ pri nasťahovaní sa platí depozit 100€ nasťahovanie je možné kludne áj hneď :) v prípade záujmu obhliadky nieje problém stačí zavolať ,napísať určite sa dohodneme :)
Prenajmem nepriechodnu izbu vo Vajnoroch
Dam do prenajmu samostatnu nepriechodnu izbu v 3i byte vo Vajnoroch, Tomanova ulica. Hladam nefajciara/nefajciarku. Byt je po kompletnej rekonstrukcii. Mesacny najom je 270 EUR komplet uz vratane energii a wifi. V izbe je skrina aj postel. Nastup mozny ihned. Blizsie info a foto cez whatsap.